Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Decoratiuni pentru Sf. Valentin

Miercuri, 06 Februarie 2008

Decoratiuni interioare pentru Sf. Valentin Esti indragostita de un om minunat si vrei ca 14 februarie sa fie o zi memorabila pentru voi. Nimic mai simplu - decoreaza-ti casa cu ornamente nostime, romantice, care va vor crea intimitatea de care veti avea nevoie! 


Sfaturi pentru un loc intim si plin de dragoste:


- pentru o atmosfera de vis, aseaza in diferite colturi ale camerei, lumanari parfumate in forma de inimioare. Vor aduce un plus de lumina si de caldura casei!


Decoratiuni interioare pentru Sf. Valentin- multe pernute rosii, roz si albe, pufoase (in forma de inimi sau nu numai), vor aduce un plus de romantism in casa voastra!

- daca vrei sa-i demonstrezi persoanei iubite cat de mult o iubesti si o pretuiesti, cumpara multe buchete de flori (sa fie cele preferate de ea), si aseaza-le in vaze colorate, in toata casa! Ai grija ca ele sa fie parfumate! Doar vrei sa o impresionezi la maxim!

- pentru a completa decorul casei, poti sa mai cumperi rame de fotografii argintii (tot in forma de inima), in care sa asezi cea mai recenta fotografie a voastra! Va fi placut surprinsa, iar dragostea ei pentru tine va fi mult mai mare!


Decoratiuni interioare pentru Sf. Valentin- pregatesti o cina romantica pentru iubita ta? Nu uita ca fata de masa, farfuriile si servetelele sa se potriveasca perfect cu Ziua Indragostitilor!

- daca bugetul iti permite, poti sa schimbi si perdelele sau draperiile, cu unele romantice (cu alb si rosu). Atmosfera va fi una relaxanta, romantica si perfecta pentru Valentine's Day! Cu siguranta iubita sau iubitul tau, nu va uita prea curand aceasta zi!

Sfat: Pentru ca persoana iubita, sa fie luata prin surprindere pastreaza secret, ceea ce vei face in casa! Doar vrei ca efectul sa fie maxim!

Decoreaza-ti casa de Ziua Indragostitilor, asa cum iti doresti tu si partenerul tau si veti fi mult mai fericiti ca inainte!

Happy Valentine's Day!





Decoratiuni interioare pentru Sf. ValentinDecoratiuni interioare pentru Sf. Valentin

Decoratiuni interioare pentru Sf. ValentinDecoratiuni interioare pentru Sf. Valentin

Decoratiuni interioare pentru Sf. ValentinDecoratiuni interioare pentru Sf. Valentin

Decoratiuni interioare pentru Sf. ValentinDecoratiuni interioare pentru Sf. Valentin

Decoratiuni interioare pentru Sf. ValentinDecoratiuni interioare pentru Sf. Valentin
Te-ar putea interesa:
  • Decoratiuni pentru Paste

    Suntem in Saptamana Mare sau Saptamana Patimilor, cand fiecare credincios se pregateste sa intampine cat mai linistit si tainic Invierea Domnului. Si cum Pastele este una dintre cele mai frumoase sarbatori din an, fiecare gospodina sau femeie pregateste atat casa, curtea sau gradina, cat si preparatele traditionale romanesti: drob si friptura de miel, cozonac, pasca, oua rosii, dar si incondeiate.

  • Sfaturi pentru decoratiuni exterioare de Craciun

    Craciunul vine in casele noastre, insa evenimentul trebuie sarbatorit cum se cuvine si in afara casei. Altfel spus, nu decora numai interiorul casei, ci si exteriorul ei. Trebuie insa sa tii cont de cateva sfaturi, care sa te ajute sa ai cea mai frumoasa casa de Craciun. Trebuie sa atragi privirile admirative ale vecinilor, prietenilor si ale trecatorilor. In plus, contribui la realizarea unei atmosfere feerice in orasul tau cu ocazia sarbatorilor de iarna.

  • Decoratiuni de Craciun pentru scarile casei

    Sarbatorile de iarna iti ofera o multitudine de posibilitati de a-ti amenaja casa cu gust. Vei aseza decoratiuni peste tot, dar este posibil sa uiti un amanunt: scarile interioare.

  • Idei de decoratiuni si aranjamente pentru Craciun

    Am intrat deja in luna decembrie, iar Craciunul se apropie cu pasi repezi. Dincolo de ideile de cadouri pentru cei dragi , ai nevoie si de idei de amenajare pentru casa ta, pentru un interior original cu ocazia Craciunului.

  • Decoratiuni Ikebana

    Indrumata de atotputernica fantezie personala, dar si ajutata de cateva cunostinte culese din revistele de specialitate despre ikebana, vei putea obtine oricand un aranjament floral incantator. Si asta avand la dispozitie doar un « material » comun, aparent neinteresant pentru multa lume. Trebuie doar sa tii seama de cateva elemente, mai exact, de armonizarea aspectului particular al casei tale, incadrandu-l corect intr-unul traditional romanesc, unul clasic-retro ori cu mult mai modern, apartinand unuia dintre stilurile de design care incep deja a fi cunoscute si la noi.

Mesaje (10) »
...
scris de cocris cosmina, February 09, 2008

debia astept sa ne intalnim

...
scris de vizitator, February 09, 2008

ci facetzi be :) ;) :D ;D :o 8) 8) 8)

...
scris de mada, February 13, 2008

s@ll adaor ziua de sf Valentain
:) ;) :D ;D :o 8) :P :P :P :P :P :P :P :P :) :) :) ;) ;) :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D ;) ;) :) :D :D :D ;D ;) ;) :) :) ;) ;) ;) :D :D :D ;D ;D ;) :) ;) :) :) ;) ;) ;) :D ;D ;D ;D ;D :D :P 8) :P 8) :P 8) 8) 8) ;D ;) ;) :) :D :D :P 8) :P fie ca fericirea mea sa fie molipsitoare va pupic pe toti si la multi ani celor cu numele de Valentin Vali Valentina etc.

...
scris de mioti, February 13, 2008

multumim mult mada, pentru urarile tale...Si tu sa ai cea mai frumoasa zi din viata ta!!! Te pupacesc dulce si fie ca dragostea sa pluteasca pretutindeni in aer, maine!!! Pa, pa si petrecere frumoasa de Sf. Valentin!! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

...
scris de vizitator, February 13, 2008

;D ador ziua de sf valentin


...
scris de vizitator, February 13, 2008

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D :) :) :)

...
scris de lavynia, February 14, 2008

ce frumoase sunt :D :D :D :D :D :D :D :D :D

...
scris de vizitator, February 14, 2008

ador ziua de sfantul valentin deoarece iubitul meu se dedica mie cu totul si cu totul

...
scris de vizitator, February 14, 2008

;)[s][url][url][/url][/s][/url]

...
scris de tina0393, February 11, 2009

mie imi place sf. valentin ca ma cheama valentina


Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii