Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Konstantino - bijuterii primavara 2008

Joi, 21 Februarie 2008

Konstantino -  bijuterii primavara 2008Nascut in Grecia, designerul Konstantino a fost influentat de trecutul sau, in confectionarea bijuteriilor.

Astfel, colierele, pandativele, cerceii, inelele si bratarile sunt realizate manual, si reprezinta un stil unic: bizantinul intr-o maniera moderna si contemporana.


Bijuteriile pentru primavara 2008 sunt confectionate din aur galben, aur alb, argint si sunt "garnisite" din plin cu pietre pretioase: perle, rubine, topazuri, ametist, quartz, citrin si mici diamante.



Konstantino -  bijuterii primavara 2008Gravura pe care Konstantino o realizeaza pe fiecare bijuterie este unica. Fiecare detaliu este deosebit, elegant si sofisticat si te poarta cu gandul la Grecia Antica si la Imperiul Roman.

Bijuteriile Konstantino pot fi incluse in categoria de lux, datorita faptului ca sunt confectionate manual, intr-o maniera inconfundabila si fermecatoare.





Konstantino -  bijuterii primavara 2008De peste 20 de ani, Konstantino creeaza cu o atentie deosebita gravura elena, si foloseste intr-un mod creativ pietrele pretioase. Incantatoarele sale colectii se potrivesc perfect cu femeia de azi, care vrea sa fie unica si sexy.

Fii moderna, chic si cocheta in primavara 2008!


Daca doriti sa vedeti si alte imagini din galerie dati click aici...





Konstantino -  bijuterii primavara 2008Konstantino -  bijuterii primavara 2008

Konstantino -  bijuterii primavara 2008Konstantino -  bijuterii primavara 2008

Konstantino -  bijuterii primavara 2008Konstantino -  bijuterii primavara 2008

Konstantino -  bijuterii primavara 2008Konstantino -  bijuterii primavara 2008


Te-ar putea interesa:
  • Bijuterii cool in primavara - vara 2008

    Vrei sa fii eleganta si feminina? Accesorizeaza-ti tinuta cu cele mai in voga bijuterii si vei da clasa tuturor femeilor. Ce nu trebuie sa-ti lipseasca? 

  • Bijuterii..de primavara

    A sosit primavara si trebuie sa fim mai feminine ca niciodata! Fie ca adoptati stilul elegant sau sport, o tinuta nu este completa, daca nu este accesorizata. Care sunt tendintele in materie de bijuterii? Primavara aceasta avem la dispozitie o gama variata de culori si forme, potrivite fiecarui stil sau personalitate.

  • Toamna 2008 - bijuterii opulente

    Daca in vara lui 2008 la moda au fost bijuteriile viu colorate, in sezonul rece designerii recomanda gablonturile opulente...Sau altfel spus, cu cat sunt mai mari, cu atat sunt mai trendy!

  • Moda 2008 - bijuterii sculptate

    Daca vrei sa fii moderna si cocheta in 2008, trebuie neaparat sa-ti achizitionezi cele mai hot modele de bijuterii, cele sculptate. Fie ca sunt realizate din materiale pretioase (aur, argint) si cu diferite minerale (onix, coral, cuart sau diamant), bijuteriile sunt sculptate asemenea unei opere de arta. 

  • Bijuterii hot pentru iarna 2008!

    Vrei sa fii speciala si deosebita in iarna asta? Nimic mai simplu - poarta bijuterii la moda si vei fi unica. Designerii ne recomanda ca in iarna 2008 sa purtam bijuterii colorate (rosii, mov, verzi, purpurii), aurii, argintii, cu perle sau cu pietre Swarovski.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii