Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Kate Moss tine o dieta pentru fertilitate

Luni, 25 Februarie 2008

Kate Moss tine o dieta pentru fertilitate Top modelul Kate Moss, mama a unei fetite in varsta de 6 ani, s-a hotarat sa adopte o dieta alimentara pentru imbunatatirea fertilitatii intrucat isi doreste sa devina din nou mama, potrivit dailymail.co.uk.


Kate Moss, in varsta de 34 de ani, a fost criticata adesea pentru ca este extrem de slaba. "Kate ia in serios dieta alimentara si sanatatea sa", a declarat o sursa apropiata top modelului britanic. "Ia suplimente cu fier si consuma multe legume verzi, mai ales spanac", a adaugat aceeasi sursa.

Petrecareata Moss intentioneaza sa renunte la alcool si cafea, potrivit aceleiasi surse. Aceasta a adaugat ca dieta este similara celei de detoxifiere urmata de Gwyneth Paltrow, insa adaptata nevoilor unei femei care doreste sa ramana insarcinata. De la despartirea de Pete Doherty, solistul trupei Babyshambles, in iunie 2007, Kate are o relatie cu solistul trupei The Kills, Jamie Hince.

Se pare ca cei doi au discutat deja despre bebelus. Moss, care a avut relatii cu vedete precum fotograful Mario Sorrenti si actorul Johnny Depp, are o fiica, Lila Grace, in varsta de 6 ani, cu Jefferson Hack, editorul publicatiei Dazed & Confused.


sursa: www.mediafax.ro
Te-ar putea interesa:
  • Kate Moss a pozat goala pentru iubitul ei

    Kate Moss a pozat nud pentru iubitul ei, rockerul Jamie Hince, top modelul britanic purtand in aceste fotografii alb-negru doar o casca de ofiter german, informeaza contactmusic.com.

  • Cutii pentru sushi semnate Kate Moss

    Kate Moss s-a alaturat lantului frantuzesc „Sushi Shop” pentru a crea o cutie speciala pentru sushi, ce va contine 40 bucati de specialitati japoneze cu peste crud. Cutia este acoperita cu paiete si are inscriptionat numele super modelului.

  • Pete Doherty a compus un cantec de dragoste pentru Kate Moss

    Pete Doherty, solistul trupei Babyshambles, a compus un cantec de dragoste care se pare ca este dedicat fostei sale iubite, top modelul britanic Kate Moss, informeaza Ireland On-Line.

  • Kate Moss a apelat la un saman pentru "purificarea" resedintei sale

    Top modelul britanic Kate Moss a apelat la serviciile unui exorcist profesionist, care o va ajuta sa indeparteze "energia malefica" din resedinta ei din Londra, despre care presa britanica a afirmat ca a fost tinta mai multor "dezastre" in ultimele luni, relateaza contactmusic.com.

  • Kate Moss a cantat pentru pictorul Lucian Freud, la aniversarea acestuia

    Kate Moss l-a felicitat intr-o maniera originala pe pictorul britanic Lucian Freud pentru implinirea varstei de 88 de ani, interpretand trei cantece in onoarea acestuia, la petrecerea organizata, miercuri, la Londra, pentru a celebra ziua de nastere a artistului, informeaza mirror.co.uk.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii