Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Christian Lacroix la Paris Fashion Week

Luni, 03 Martie 2008

Christian Lacroix la Paris Fashion WeekLa Paris Fashion Week, Christian Lacroix si-a prezentat colectia pentru toamna - iarna 2008, care este una vesela, colorata si sexy.

Materialele lucioase au fost folosite din plin in realizarea rochitelor de seara, care au fost pur si simplu seducatoare. 








Christian Lacroix la Paris Fashion WeekDesignerul francez propune pentru sezonul tomnatic nuante tari - galben, roz, mov indigo, verde fluorescent, auriu si portocaliu.

Pe langa tinutele stralucitoare din satin si matase, in nuante de fistic, lamaie, portocala, fuchsia stralucitoare, Christian Lacroix a optat si pentru combinatii de culori, ce au adus feminitate intregii colectii.






Christian Lacroix la Paris Fashion WeekDin aceasta colectie nu puteau lipsi tinutele glamour, in nuante de auriu - rochii, fuste si jachete.

Draguta, amuzanta, si futurista, colectia lui Christian Lacroix a captat atentia publicului, in special a tinerilor, care pur si simplu s-au indragostit de ea.










Daca doriti sa vedeti si celelalte imagini din galerie dati click aici...









Christian Lacroix la Paris Fashion WeekChristian Lacroix la Paris Fashion Week

Christian Lacroix la Paris Fashion WeekChristian Lacroix la Paris Fashion Week

Georgiana Popa
Te-ar putea interesa:
  • Christian Lacroix la Paris fashion Week

    Se poate spune ca prin colectia dedicata primaverii 2009, Christian Lacroix a indeplinit o dorinta de mult exprimata a celor care il apreciaza.

  • Christian Lacroix - Haute Couture, Paris

    In cadrul festivalului Haute Couture care are loc la Paris, in perioada 21 - 24 ianuarie, unul dintre cei mai mari designeri din lumea modei, Christian Lacroix si-a prezentat aseara, 22 ianuarie colectia pentru primavara - vara 2008. Modelele au defilat pe podiumul de la Georges Pompidou, in tinute colorate si extravagante. 

  • Christian Lacroix, toamna - iarna 2007-2008, Paris

    Celebrul designer Christian Lacroix a prezentat la "Paris Fashion Week", colectia toamna - iarna 2007 - 2008. Femeia este in viziunea lui Lacroix feminina, extravaganta si non-conformista.

  • Christian Lacroix Couture

    Normele care separa o colectie ready-to-wear de una couture au ajuns la un punct in care se imbina, fiind din ce in ce mai greu de departajat.

  • Machiaj primavara 2009 - Christian Lacroix

    De la un sezon la altul, tendintele propuse de mari designeri se schimba atat in materie de fashion, hair-style, cat si make-up. Tot ceea ce trebuie sa facem este sa ne informam si sa adoptam doar ceea ce ne influenteaza si ne defineste pe noi, ca femeie.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii