Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Louis Vuitton la Paris Fashion Week

Luni, 03 Martie 2008

Louis Vuitton la Paris Fashion WeekDuminica 2 martie, in ultima zi a Paris Fashion Week a venit randul si celebrei Case de moda Louis Vuitton sa-si prezinte colectia pentru toamna - iarna 2008.

Designerul Marc Jacobs a demonstrat inca o data ca talentul si profesionalismul merg mana in mana cu imaginatia si creativitatea.







Louis Vuitton la Paris Fashion WeekColectia sa a fost una inocenta, pura, alcatuita din materiale fine, senzuale si vaporoase.

Rochiile au fost realizate din satin, organza, matase si lurex, intr-un stil unic si o linie cromatica aparte.











Louis Vuitton la Paris Fashion WeekCulorile propuse de Jacobs pentru toamna - iarna 2008 sunt calde, in tonuri pale - bej, albastru, verde, lila.

Eleganta si finetea nuantelor, au dat stralucire si senzualitate colectiei Louis Vuitton.











Louis Vuitton la Paris Fashion WeekAlaturi de tinutele sic, accesoriile au avut un loc primordial in aceasta colectie (posete mari sau plic, in aceleasi nuante metalizate sau satinate).

La fel ca si ceilalti designeri, Marc Jacobs a evidentiat talia, prin mici curele (in tonuri de bej si negru).










Louis Vuitton la Paris Fashion WeekPantofii platforma au revenit la moda in toamna lui 2008, asa ca i-am putut observa si in aceasta colectie sexy, intr-o cromatica simpla si cocheta de bej, gri, negru, auriu si rosu.

Fustele sunt lungi, in stilul anilor '80, cu buzunare aplicate, lejere si extrem de comode, iar pantalonii sunt largi, masculini.

Una peste alta, colectia Louis Vuitton a fost exceptionala si deosebita.








Daca doriti sa vedeti si alte imagini din galerie dati click aici...



Louis Vuitton la Paris Fashion WeekLouis Vuitton la Paris Fashion Week


Georgiana Popa
Te-ar putea interesa:
  • Louis Vuitton - colectia primavara 2009 la Paris Fashion Week

    Toate privirile au fost atintite luna aceasta asupra Parisului, veritabila capitala a modei. Paris Fashion Week a reunit pe podiumurile sale nume sonore ale industriei modei, provocate si invitate sa-si prezinte propunerile pentru sezonul de primavara, 2009, desigur.

  • Louis Vuitton, primavara - vara 2008, Paris

    Colectia Louis Vuitton pentru sezonul      primavara - vara 2008 a impresionat publicul prezent la "Paris Fashion Week", prin cromatica deosebita si stilul avangardist...Cand spui Louis Vuitton te gandesti la non-conformist, culoare si extravaganta... 

  • Paris Fashion Week

    Moda se muta cu mic cu mare la Paris. Poate unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului, Paris Fashion Week a debutat sambata, 27 septembrie, iar maratonul fahion se va incheia duminica 5 octombrie.

  • Marc Jacobs nu pleaca de la Louis Vuitton

    In pofida zvonurilor potrivit carora Marc Jacobs s-ar indrepta catre Dior, designerul a afirmat ca este multumit de activitatea sa la Louis Vuitton, unde se simte foarte bine.

  • Givenchy la Paris Fashion Week

    Celebra casa de moda franceza a fost fondata in anul 1952 de catre Hubert de Givenchy, care s-a ocupat personal de linia de colectii pana in 1995, cand acesta s-a retras.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii