Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Razvan Mazilu danseaza in Urban Kiss

Miercuri, 05 Martie 2008
Razvan Mazilu danseaza in Urban KissRazvan Mazilu si Monica Petrica vor dansa pe scena Teatrului National de Opereta, in spectacolul "Urban Kiss" - o revolta in fata absurdului lumii contemporane si a societatii ca sistem de ingradire - care va avea premiera pe 9 martie, se arata într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Coregrafia spectacolului de teatru si dans "Urban Kiss" este semnata de Razvan Mazilu.
   
Spectacolul "Urban Kiss" reprezinta un protest urban, o revolta in fata absurdului lumii contemporane, in fata societatii ca sistem de ingradire, de limitare a libertatii individului.

Este povestea unui personaj masculin, El, care traieste in mijlocul Marelui Oras, la bloc, intr-un cotidian ce ii fura libertatea, intr-o societate ce îi striveste personalitatea.

Dupa o serie de aventuri – ce se constituie intr-un fel de drum initiatic – EL se salveaza si isi descopera autenticitatea prin intermediul unei experiente limita - iubirea.
   
Spectacolul va fi structurat in doua mari parti: "Marele Oras" si "Iubirea, drum spre lumina".
   
"Urban Kiss" aduce pe scena Operetei muzica, dansul contemporan cu influente de street-dance, jazz sau gimnastica si proiectiile video.
   
Din distributia spectacolului fac parte: Razvan Mazilu, Monica Petrica, Monica Strat, Sorina Tiron Micsunescu, Andrei Ciobanu, Geraldina Rusu, Teodora Ghinea, Oana Vâlceanu, Violeta Dumitrascu, Diana Ferencz, Daniel Dobre, Florin Tanase, Istvan Teglas, Iolanda Petrescu, Corina Aldea, Octavian Stefanescu, Gabriela Calin, Luminita Dinca, Mihaela Stefanescu, Raluca Popa, Diana Petrache.
   
Costumele poarta semnatura lui Dumitru Gorzo, iar proiectiile video sunt concepute de Daniel Gont.


sursa: mediafax.ro
Te-ar putea interesa:
  • Razvan Mazilu duce "Urban Kiss" la Olimpiada de la Beijing

    Razvan Mazilu va prezenta spectacolul "Urban Kiss", pe 19, 20 si 21 iulie, la Olimpiada Culturala care precede Jocurile Olimpice de la Beijing, spectacolul cunoscutului coregraf numarandu-se printre manifestarile pe care Ministerul Culturii si Cultelor (MCC) le va duce in capitala Chinei.

  • Razvan Mazilu - Umbre de lumina

    Razvan Mazilu va prezenta, pe 10 octombrie, la Teatrul Odeon, in premiera, one man show-ul "Umbre de lumina", spectacol creat special pentru stilul si personalitatea dansatorului de catre o echipa de artisti francezi, coordonata de Philippe Trhet, coregraf de reputatie mondiala.

  • Razvan Mazilu da startul proiectului "Amprenta"

    Coregraful si dansatorul Razvan Mazilu deschide, miercuri, proiectul "Amprenta", initiat de Centrul National al Dansului Bucuresti (CNDB), propunand publicului o abordare personala a artei spectacolului, din perspectiva coexistentei mai multor genuri artistice, informeaza Centrul.

  • "Umbre de lumina" cu Razvan Mazilu - la Odeon

    Coregraful Razvan Mazilu va aduce, in stagiunea 2008 - 2009, la Teatrul Odeon din Capitala, spectacolul "Umbre de lumina", un one man show ce va avea premiera pe 10 octombrie.

  • "Un Tango Mas", de Razvan Mazilu, la Budapesta, de Ziua Nationala a Romaniei

    Spectacolului "Un Tango Mas", de Razvan Mazilu, in regia lui Alexandru Dabija, va fi pus in scena pe 27 noiembrie, la Palatul Duna din Budapesta, manifestarea fiind organizata pentru a serba Ziua Nationala a Romaniei în capitala Ungariei, informeaza Institutul Cultural Roman (ICR) de la Budapesta.

Mesaje (2) »
...
scris de DURLA LUIGI, March 10, 2008

A FOST EXTRAORDINAR !

...
scris de Dani, March 11, 2008

Compania de teatru Passe-Partout DP prezinta Joi, 13 Martie 2008, orele 19:30 la spectacolul "RencontreS", realizat de Dragos Huluba si Violeta Totir.
Intr-o miscare teatrala dominata de spectacole axate pe efecte scenice exagerate, dictate de regizori care vor sa fie mai presus de interpretii ce devin slavii executanti ai viziunilor regizorale cu pretentii de originalitate, Compania de teatru "Passe Partout D.P." sustine linia expresiei interiorizate, comunicarea directa a emotiei, evidentierea talentului celor ce transmit publicului provocarea la gandire.
Scenariul si regia acestui regal artistic apartin lui Dragos Huluba si Violetei Totir care sunt si interpretii cuplului. In cazul unui astfel de spectacol, de miscare si expresie, de dans si gest, daca regizorul este si interpret, mult mai credibila devine evolutia sa. Subliniem ca genul impus de Dan Puric, se detaseaza de "teatru-dans", cele doua stiluri de expresie au in comun doar lipsa replicii. Dan Puric urmareste in stilul promovat, ca si discipolii sai, armonizarea pantomimei, mijloc principal de exprimare, cu dansul esentializat.


Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii