Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Rochii de mireasa Margene

Vineri, 21 Martie 2008

Rochii de mireasa Margene Daca mai aveti cateva luni pana cand marele eveniment din viata d-voastra sa aiba loc, atunci mai aveti timp sa va achizitionati rochia de mireasa pe care ati visat-o ca o veti avea in ziua nuntii.

Casa de moda Margene propune pentru primavara - vara 2008 rochii de mireasa elegante, cu poale bogate si trena lunga.







Rochii de mireasa MargeneMaterialele pe care designerul le-a folosit in alcatuirea minunatei colectii au fost: matasea, organza, tull.

Pentru a crea o nota unica specifica acestei zile magice, designerul a aplicat pe rochii panglici din satin, fundite, trandafirasi ce au adus o nota de romantism si de senzualitate intregii colectii.






Rochii de mireasa MargeneInocenta si deosebita, asa poate fi descrisa mireasa Margene. Create manual, cu multa grija, suflet si pasiune, rochiile de mireasa se potrivesc domnisoarelor care vor sa arate ca o printesa in ziua nuntii.

Voalurile fine au revenit la moda in 2008, aducand prospetime si naturalete "micilor zane" care vor sa-si uneasca destinul alaturi de persoana iubita.

Casa de piatra!



Daca doriti sa vedeti si alte imagini din galerie dati click aici...




Rochii de mireasa MargeneRochii de mireasa Margene


Georgiana Popa
Te-ar putea interesa:
  • Rochii de mireasa de vis

    Ziua cea mare se apropie si nu stii ce rochie de mireasa sa alegi? Herve Mariage din Paris iti recomanda rochii de mireasa elegante, sexy si nu in ultimul rand, unice! 

  • Rochii de mireasa David

    Eleganta, stil, talent, frumusete, tinerete si fantezie...Acestea sunt cuvintele care pot denumi rochiile de mireasa David. Concepute cu multa grija si pasiune, fiecare rochie are ceva aparte, un stil inconfundabil si o poveste proprie.

  • Rochii de mireasa Jasmine

    Eleganta si stil la superlativ! Sau perfectiune s-ar putea spune, cand vine vorba de rochiile de mireasa Jasmine. Pasiunea designerului pentru acest articol vestimentar, se poate vedea, cu usurinta, in realizarea lor.

  • Rochii de mireasa Younique

    Younique si-a lansat colectiile de rochii de mireasa pentru primavara-vara anului 2010. Colectiile se numesc Justin Alexander, Sincerity, Sweetheart si Sincerity Plus si difera intre ele ca stil si target.

  • Rochii de mireasa Pronovias

    Vrei sa fii o mireasa moderna, speciala si eleganta? Casa de moda Pronovias propune pentru vara 2008, o gama variata de rochii de mireasa - simple, cu broderii fine, din organza, voal, matase sau dantela de cea mai buna calitate! 

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii