Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Sex la prima intalnire

Vineri, 18 Aprilie 2008
Sex la prima intalnireSe spune ca dragostea la prima vedere este unul dintre cele mai frumoase sentimente posibile. Si atunci, de ce sexul la prima intalnire este atat de blamat?

Scenariul este simplu: l-ai vazut, l-ai placut, ati decis sa beti impreuna o cafea insa lucrurile au decurs...spre dormitor. De aici, solutiile sunt doua la numar: fie continuati, fie spuneti stop si amanati continuarea pentru o data viitoare.

Sexul la prima intalnire nu este indicat in cazul in care va doriti cu adevarat o relatie adevarata cu persoana respectiva.

Incercand sa grabiti lucrurile si ajungand in dormitor inca din primele ore ale relatiei, riscati ca partenerul sa isi creeze o impresie gresita despre d-voastra.

De multe ori, aceasta va ramane una definitiva, indiferent de argumentele pe care le-ati putea aduce ori de comportamentul d-voastra viitor.

Pentru ca prima impresie este cea care conteaza, este important ca aceasta sa fie una pozitiva, care sa va apropie de partener, si nu sa creeze semne de intrebare ori o stare de nesiguranta din partea celui pe care il vreti alaturi.

Sex la prima intalnire Cu toate acestea, multe cupluri in care activitatea sexuala a fost demarata inca de la prima intalnire au parte de o relatie foarte puternica, bazata pe iubire, incredere si respect.

In plus, sexul de la prima intalnire este incitant si, datorita invaluirii in mister a celor doi parteneri, poate fi foarte placut. Daca insa merita sau nu incercat, aceasta decizie va apartine in totalitate!


Bianca Predut
Te-ar putea interesa:
  • Descopera-l de la prima intalnire

    Fiecare prima intalnire este invaluita in emotii si neclaritati in privinta celuilalt. Insa, oricate intrebari i-ai adresa, nu vrei reusi intotdeauna sa scoti raspunsuri satisfacatoare. Pentru a suplini acest neajuns, corpul uman trimite semnale care, daca sunt descifrate in mod correct, pot constitui adevarate indicia cu privire la ceea ce se petrece in mintea partenerului .

  • Sfaturi pentru prima intalnire

    Pentru cele mai multe dintre femei, prima intalnire poate fi o adevarata "proba de foc". Aceasta si pentru ca suntem bombardate din toate partile cu imagini ale unei prime intalniri "perfecte" sau, in orice caz, extraordinare.

  • Prima intalnire de dupa divort

    Incercarea de a incepe o noua relatie, dupa un divort neasteptat sau, dimpotriva, preconizat, reprezinta implicit dorinta de a incepe o viata noua.

  • Fanii trupei Nirvana, cei mai dispusi sa faca sex la prima intalnire

    Fanii trupei Nirvana sunt cei mai dispusi sa faca sex la prima intalnire, la polul opus aflandu-se fanii trupei britanice Coldplay, care s-au declarat cel mai putin dispusi sa faca sex la prima intalnire, potrivit unui sondaj realizat recent in Marea Britanie, informeaza nmne.com.

  • Barbatii sunt atrasi de femeile care beau bere la prima intalnire

    Barbatii prefera, pentru o prima intalnire, acele femei care comanda bere in locul unui clasic pahar de cocktail sau o alta bautura considerata "feminina", informeaza express.co.uk.

Mesaje (8) »
...
scris de Cristi, April 19, 2008

Pot spune ca am avut parte de sex la prima intalnire cu o fata nazdravana....am trait niste clipe exceptionale.....amintiri....recomand...evitati curvele....sa nu va imbolnaviti....eu am scapat teafar si nevatamat

...
scris de crina maria, April 21, 2008

am avut aceasta experienta,este de neprevazut,este superb,a fost acum 6 ani ,de cinci ani suntem casatoriti,iar in vara fiica noastra implineste patru ani.si mai presus de toate ,de fiecare data ma simt si mai iubita si mai dorita .

...
scris de samira, April 22, 2008

nu am nimic impotriva sexului la prima intalnire, dar sunt de acord cu ceea ce spune articolul, asta poate pune o eticheta nefavorabila unei femei din pacate.

...
scris de me, April 28, 2008

am trait si eu asa ceva,insa din cauza lipsei de incredere relatia nu a durat mai mult de 3 luni..gelozia era predominanta..si nefondata as zice eu...
ma tot intreb oare dupa cate intalniri e bine sa se INTAMPLE? ca sa nu se ajunga la asa ceva....:|

...
scris de ..., May 09, 2008

nu sunt d acord cu asa cv. >:(

...
scris de ...,,,,,,,,,,,,,,nu conteaza, May 09, 2008

>:( :(soooper naspha mi-i se pare:)):)):)):)):)) :P

...
scris de silvy@, May 09, 2008

nu mi s-a intamplat..insa nu am nimik impotriva celor care simt si isi doresc lucrul asta...fiecare este stapan pe propriul corp...si poate face asta la pima intalnire sau la a 50a...

...
scris de vizitator, October 30, 2010

...dar daca este vb de un coleg ...casatorit....si pentru al indeparta accepti ...spre binele casniciei lui....sa i te daruiesti de la prima intalnire...bineinteles asumandu-ti....tot ce ti se va reprosa....?????????

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii