Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Rochii in combinatii de alb si rosu

Vineri, 23 Mai 2008
Rochii in combinatii de alb si rosuVreti sa radiati de frumusete in vara aceasta? Conform site-ului www.polyvore.com in sezonul cald se poarta tinutele in combinatii de rosu si alb.


Elegante, sofisticate, angelice, feminine si vaporoase, rochiile in aceste nuante te vor face sa te simti ca o printesa! Albul cuminte in asociere cu rosul pasional, vulcanic creeaza o tinuta perfecta pentru zilele toride ale verii!




Rochii in combinatii de alb si rosuRochia alba
, din bumbac cu dungi, buline, carouri si flori rosii poate fi accesorizata cu pantofi, margele in aceeasi nuanta sau albe! Aceasta tinuta poate fi purtata ziua sau seara, la o plimbare romantica prin parc, alaturi de prietenul sau sotul tau!

Materialul din bumbac, racoros in nuantele calde, luminoase si seducatoare ale rosului transforma rochia in cel mai trendy, hot si sexy articol vestimentar!





Rochii in combinatii de alb si rosuIn vara 2008 se poarta rochiile din bumbac, matase, voal, cu dimensiuni mini, midi si maxi, accesorizate cu posete, pantofi si sandale, margele sau coliere in aceleasi nuante sau in contrast cu ele! Efectul va fi unul electrizant!

Confortabile si "delicioase" aceste tinute in combinatii de alb si rosu atrag privirea, spiritul si buna dispozitie!

Fiti tandre, sensibile, pasionale si seducatoare in aceste rochii sexy!


Va invitam sa urmariti galeria de imagini cu
tinute in combinatii de alb si rosu aici...




Rochii in combinatii de alb si rosuRochii in combinatii de alb si rosu

Rochii in combinatii de alb si rosuRochii in combinatii de alb si rosu

Rochii in combinatii de alb si rosuRochii in combinatii de alb si rosu
Te-ar putea interesa:
  • 10 combinatii de rochii si pulovere care iti vor simplifica stilul de tranzitie in sezonul de primav

    Partea dificila in tranzitia din sezonul de iarna in cel de primavara este ca oficial nu ne aflam pe teritoriu cald.Cu toate ca am inceput sa renuntam la cateva straturi, cu siguranta nu suntem pregatite sa le impachetam. Rochiile inca necesita ceva in plus pentru a infrunta racoarea si aici intervenim noi. Astfel ti-am pregatit 10 combinatii de rochii si pulovere feminine. Indiferent daca esti adepta stilului sportiv sau celui sexy iti promitem ca vei gasi un look care sa iti fie pe plac.

  • Rochii de Mireasa in Nuante bogate de rosu semnate Vera Wang

    Inspirandu-se din culoarea traditionala chineza pentru nunta si dragoste, Vera Wang a creat inca o colectie uimitoare de rochii de mireasa diafane, toate in nuante indraznete, luxoase de rosu.Exista un motiv pentru care numele Vera Wang este sinonim cu “nunta din poveste” si acesta se poate observa cu usurinta in pliurile incalcite si straturile transparente, in silueta de corset si detaliile din tul.

  • 5 Combinatii de Accesorii

    Accesoriile voastre au acelasi efect si impact ca si hainele pe care le purtati, asa ca azi incercam sa reinventam felul in care purtati bratarile si lanturile.Acest lucru nu inseamna neaparat ca trebuie sa achizitionati accesorii noi, ci trebuie sa va bazati mai mult pe regandirea modului de accesorizare si pe idei noi de combinare a accesoriilor pe care le aveti deja.Pentru a dovedi punctul nostru de vedere aveti mai jos cinci combinatii perfecte de accesorii pe care sa le incercati si voi.

  • Rochia de seara mov - 6 combinatii hot!

    Sezonul estival este in plina desfasurare, iar tu trebuie sa onorezi toate invitatiile pe care le primesti din partea prietenilor tai. Fie ca petreci seara la o terasa, la un restaurant sau la un club de fite, trebuie sa fii imbracata cu rochia de seara la moda, asta daca vrei sa te simti bine!

  • 5 combinatii pline de stil, cum sa porti puloverul sport?

    Este foarte usor sa porti un pulover sport intr-un mod chic si sa obtii un look relaxat, nonsalant, fara efort.Trebuie doar sa mentii o atitudine casual si vei face o adevarata declaratie de stil.Ca sa te ajutam, am adunat 5 tinute ce contin pulovere sport.

Mesaje (2) »
...
scris de oxana, May 25, 2008

Imi plac mult modelele dar i nce magazi nle putem procura ;D

...
scris de x, May 26, 2008

Draga oxana pot fi cumparate de pe site-ul de mai sus!!!!! www.polyvore.com

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii