Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Rochii de mireasa David

Luni, 26 Mai 2008

Rochii de mireasa DavidEleganta, stil, talent, frumusete, tinerete si fantezie...Acestea sunt cuvintele care pot denumi rochiile de mireasa David. Concepute cu multa grija si pasiune, fiecare rochie are ceva aparte, un stil inconfundabil si o poveste proprie.










Conform site-ului www.davidsbridal.com in vara 2008 se poarta rochiile de mireasa, lungi, bogate, deosebite, asemenea celor de printesa, dar neaparat asezonate cu mici cristale Swarovski si broderii fine, lucrate manual. Conform site-ului www.davidsbridal.com in vara 2008 se poarta rochiile de mireasa, lungi, bogate, deosebite, asemenea celor de printesa, dar neaparat asezonate cu mici cristale Swarovski si broderii fine, lucrate manual.

Cu bretelute sau fara, rochiile de mireasa sunt concepute din materiale pretioase ca: organza, matase, dantela si satin. De asemenea, detaliile fine, precum: funde, broderii, trena lunga lucrata manual, transforma rochia de mireasa intr-o adevarata poveste de dragoste.



Rochii de mireasa DavidDin tinuta miresei nu trebuie sa lipseasca tiara si voalul, care ii dau o eleganta si un look proaspat de vara!

Rochiile de mireasa David sunt traditionale de la alb sclipitor spre angelic, ivoire, dar si indraznete, in combinatii de alb cu rosu sau albastru.

Spre exemplu, o rochie de mireasa moderna poate sa fie accesorizata cu o funda rosie sau bleu! Astfel, rochia va fi glamour, iar d-voastra va veti simti ca o Cenusareasa in secolul XXI.


Stilfeminin.ro
ureaza Casa de piatra tuturor celor care se vor casatori anul acesta!


Va invitam sa urmariti galeria de imagini a colectiei de rochii de mireasa David aici...





Rochii de mireasa DavidRochii de mireasa David

Rochii de mireasa DavidRochii de mireasa David


Georgiana Popa
Te-ar putea interesa:
  • Rochii de mireasa de vis

    Ziua cea mare se apropie si nu stii ce rochie de mireasa sa alegi? Herve Mariage din Paris iti recomanda rochii de mireasa elegante, sexy si nu in ultimul rand, unice! 

  • Rochii de mireasa Jasmine

    Eleganta si stil la superlativ! Sau perfectiune s-ar putea spune, cand vine vorba de rochiile de mireasa Jasmine. Pasiunea designerului pentru acest articol vestimentar, se poate vedea, cu usurinta, in realizarea lor.

  • Rochii de mireasa Cymbeline

    Ai pornit in cautarea rochiei de mireasa si nu stii ce model vei alege. Tot ce vezi prin magazine ti se pare interesant, insa nu a existat un model anume care sa te atraga. Nu te panica. In momentul in care o vei gasi, nu te vei mai dezlipi de ea. Pentru ca tu sa te hotarasti, ce model te avantajeaza, iti propunem unele dintre cele mai chic si sexy rochii de mireasa!

  • Rochii de mireasa Venus

    In mitologia greaca, Venus era numele roman al zeitei grecesti Afrodita, zeita frumusetii si a dragostei. Aceasta zeita i-a inspirat pe designerii de la casa de moda Venus, care au realizat o colectie de rochii de mireasa pentru persoanele romantice, vesnic indragostite.

  • Rochii de mireasa Emerald

    Vreti sa fiti fermecatoare in cea mai frumoasa zi din viata dvs? Casa de moda Emerald a creat pentru toamna - iarna 2008 - 2009 rochii de mireasa rafinate, elegante, ce transforma femeia intr-o zeita a frumusetii!

Mesaje (10) »
...
scris de Ionelutza T., May 26, 2008

Ce sa zic ...is faine ;) ;D :P ......... szuperrrrrrrr

...
scris de vizitator, May 26, 2008

;)sopeer


...
scris de vizitator, May 26, 2008

:( :( :o

...
scris de marusca, June 03, 2008

;D
giugiuk....puap

...
scris de aly, June 08, 2008

faine rochi dar jocul

...
scris de bibilik, June 09, 2008

marfa,vreau si eu

...
scris de toderaș cu alexandra, September 15, 2008

niș tte rchi de mrese pentru nunț i ș i cumeteru
mulț umesc frumos că maț i ascultat

...
scris de toderaș cu alexandra, September 15, 2008

vreau ș i eu
ș i tu vrei
oooooooooooooooo


...
scris de pasqualine, April 23, 2010

prima e ok...restul sunt asa si asa

...
scris de fake hublot, November 17, 2013

<a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>Replica Rolex Watches</a> Some bogus watches are clear with their fancy color combinations not observed in real watches. The texture with the bezel is also incomparable to that of a genuine observe <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>replica carier watches</a> . <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> The clasps on the bracelet have much less complicated mechanisms. <a rel="nofollow" href="http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp">fake Cartier Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> And certainly <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> , most often, pretend watches usually are not seriously water resistant even if it's indicated so.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii