Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Rochii de mireasa Anne Barge

Vineri, 30 Mai 2008

Rochii de mireasa Anne BargeVrei sa fii eleganta, feminina si rafinata intr-o rochie de mireasa simpla, creata cu multa pasiune?

Conform www.brides.com designerul Anne Barge recomanda pentru vara acestui an, rochiile de mireasa clasice, realizate din matase, satin, organza, tul, sifon si tafta.









Rochii de mireasa Anne BargeColectia "Le Fleur" este realizata in linii drepte, clasice, insa materialele aduc prospetime, rafinament si senzualitate rochiilor de mireasa.

La moda in vara 2008 sunt rochiile de mireasa lungi, bogate, cu broderii delicate aplicate pe material, cu bretelute delicate in forma de V, fundite din satin pe talie, sau corset sexy.









Rochii de mireasa Anne BargeRochiile de mireasa Anne Barge se potrivesc femeilor romantice, vesnic indragostite, care vor sa radieze de frumusete, in cea mai importanta zi!

Indiferent ce model vei alege, ai grija ca sa ti se potriveasca perfect! Doar este cea mai frumoasa zi din viata ta, nu? Tu esti printesa, care va fi in centrul atentiei!

Casa de piatra!




Va invitam sa urmariti galeria de imagini a colectiei de
rochii de mireasa Anne Barge aici..





Rochii de mireasa Anne BargeRochii de mireasa Anne Barge
Te-ar putea interesa:
  • Rochia de mireasa a lui Anne Hathaway

    Oare cum va arata rochia de mireasa a lui Anne Hathaway? Aceasta este intrebarea de pe buzele tuturor de cand vedeta si-a anuntat logodna luna trecuta cu actorul/designer-ul de bijuterii Adam Shulman.

  • Rochii de mireasa de vis

    Ziua cea mare se apropie si nu stii ce rochie de mireasa sa alegi? Herve Mariage din Paris iti recomanda rochii de mireasa elegante, sexy si nu in ultimul rand, unice! 

  • Rochii de mireasa Venus

    In mitologia greaca, Venus era numele roman al zeitei grecesti Afrodita, zeita frumusetii si a dragostei. Aceasta zeita i-a inspirat pe designerii de la casa de moda Venus, care au realizat o colectie de rochii de mireasa pentru persoanele romantice, vesnic indragostite.

  • Rochii de mireasa Cymbeline

    Ai pornit in cautarea rochiei de mireasa si nu stii ce model vei alege. Tot ce vezi prin magazine ti se pare interesant, insa nu a existat un model anume care sa te atraga. Nu te panica. In momentul in care o vei gasi, nu te vei mai dezlipi de ea. Pentru ca tu sa te hotarasti, ce model te avantajeaza, iti propunem unele dintre cele mai chic si sexy rochii de mireasa!

  • Rochii de mireasa David

    Eleganta, stil, talent, frumusete, tinerete si fantezie...Acestea sunt cuvintele care pot denumi rochiile de mireasa David. Concepute cu multa grija si pasiune, fiecare rochie are ceva aparte, un stil inconfundabil si o poveste proprie.

Mesaje (5) »
...
scris de vizitator, June 08, 2008

super urat yo vreau jocuri nu poze] >:(

...
scris de aly, June 08, 2008

:P :P :P :P naspa de tot

...
scris de vizitator, July 12, 2008

de ce nu dati modelele mai indeaproape sa le vada toata lumea?si de ce nu expuneti mai multe modele ca sa avem ce vedea dc tineti la parerea publicului


...
scris de draga vizitator, July 14, 2008

Ai galerie de imagini, unde poti vedea produsele mai aproape:d

...
scris de vizitator, October 16, 2009

uau sunt superbe


Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii