Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

3 destinatii de vis pentru luna de miere

Marti, 03 Iunie 2008

3 destinatii de vis pentru luna de miereTe-ai casatorit cu prietenul tau cel mai bun, amantul perfect si sotul iubitor de care aveai nevoie. A venit timpul pentru o luna de miere de vis...


Si cum, pentru aceasta destinatie, locul trebuie ales cu grija, va recomandam 3 destinatii romantice, exotice, pur si simplu, incantatoare, in care voi - tu si el, sa va simtiti ca in Paradis. Suna bine, nu-i asa? 




3 destinatii de vis pentru luna de mierePrima destinatie
exotica este Tahiti. "Insula Paradisului" te va primi bucuroasa cu un soare stralucitor, ce parca saruta plajele, iar linistea si peisajul te vor face sa crezi ca Raiul a ajuns pe pamant!

Te poti relaxa in izvoarele cu ape minerale ale Polineziei, sa faci scufundari sau pur si simplu, sa te plimbi cu barca alaturi de sotul tau.

De asemenea caldura gazdelor si a localnicilor, te vor face sa crezi ca intr-adevar ai ajuns in Paradis si ca, abia astepti sa te reintorci in acest loc mirific.



3 destinatii de vis pentru luna de miereA doua destinatie
speciala si romantica, potrivita pentru luna de miere este Paris. Orasul luminilor si al dragostei te va cuceri pe loc cu aspectul sau antic, pur si boem.

Ce merita sa vezi in Paris? Turnul Eiffel, Catedrala Notre-Dame, Luvrul, Disneyland Resort Paris, Sena etc.

Paris este orasul perfect pentru o luna de miere de vis! Ce poate fi mai placut decat sa urci in Turnul Eiffel, noaptea, alaturi de iubirea vietii tale? Miile de luminite, in diferite culori, sclipind ca un diamant, va vor darui clipe de neuitat!




3 destinatii de vis pentru luna de miereUrmatoarea destinatie exotica, plina de romantism si distractie pe masura, este Hawaii.

Plajele largi, apa de un albastru clar, paduri tropicale, un peisaj mirific, ce te "imbata" imediat ce ai pasit pe cel mai sudic stat al SUA.

Ce poate fi mai romantic, decat sa stai relaxata la soare intr-un loc special cum este Insula Hawaii?

Indiferent ce destinatie veti alege pentru luna de miere, important este ca veti ramane cu amintiri unice, traite alaturi de persoana iubita!

Sfat: Pentru ca sa va simtiti bine pe "taramul iubirii", nu lasati pe nimeni sa va tulbure linistea si clipele mirifice, din luna de miere!
Te-ar putea interesa:
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei

    Targul Ghidul MireseiIntre 27 si 29 septembrie Targul Ghidul Miresei, organizat in Centrul Expozitional Romexpo, aniverseaza cea de a X-a editie.
    Organizatorii au pregatit viitorilor miri un nou numar al revistei Ghidul Miresei si premii de peste 10.000 de euro: o nunta completa, o luna de miere, rochii de mireasa, accesorii, sedinte foto, muzica pentru nunta, bijuterii si accesorii.

  • 10 Piese must have pentru Luna mai

    Deja suntem cu gandul la soare, caldura si vacanta, iar piesele must have pentru luna mai reflecta perfect acest lucru datorita sandalelor in culori vii, bluzelor “aerisite” si poftei pentru posete si clutch-uri uimitoare. Suntem de asemenea mari fane, in aceasta luna cel putin, de imprimeuri si forme largi datorita rochiilor maxi de vara si pantalonilor cu imprimeuri. In plus, cateva piese de baza pentru vara precum un top simplu si o geanta Balanciega au ajuns pe lista noastra. Asa ca urmareste propunerile noastre de piese must have pentru luna mai si inspira-te!

  • Articolele must have pentru luna ianuarie

    Acum cand perioada sarbatorilor a trecut, trebuie sa ne concentram pe articolele must have, statement si accesoriile superbe pentru sezonul de iarna.Incaltamintea de lux este punctul central al colectiilor Lanvin si Brian Atwood, iar rochiile Helmut Lang, care pot fi stratificate si accesorizate cu usurinta, sunt perfecte atat pentru zi cat si pentru noapte. In plus iti poti adauga in garderoba si cateva paltoane comode. Urmareste urmatoarele 10 piese must have alese de noi, pe care trebuie sa le iei in considerare la modul cel mai serios pentru a le adauga in garderoba ta in aceasta luna.

  • Stradivarius – noua campanie pentru toamna 2011, luna octombrie

    Reinventeaza-ti garderoba in acest sezon si adauga accente tineresti, dinamice si jucause stilului tau. arunca o privire peste ultima campanie Stradivarius a sezonului de toamna 2011 si cu siguranta vei gasi ceva in care merita sa investesti.

  • Luna cadourilor Jericho Cosmetics

    Suntem deja in decembrie, luna cadourilor prin definitie, in care shopping-ul devine o adevarata provocare. Asta pentru ca la sfarsit de an realizam cine merita cu adevarat cadourile noastre si apoi incepem sa ne intrebam in ce ar trebui sa conste aceste cadouri pentru a-i face pe apropiatii nostri fericiti (sa recunoastem, nimeni nu isi doreste sa ofere un cadou nepotrivit, care, in cel mai bun caz, ar putea fi oferit altcuiva mai departe, pentru ca pur si simplu este un cadou inutil!).

Mesaje (1) »
...
scris de pasqualine, April 23, 2010

eu prefer croaziere....vezi mai multe si e super viata pe vas

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii