Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

La TIFF se va deschide un showroom de moda

Joi, 05 Iunie 2008

La TIFF se va deschide un showroom de moda Festivalul International de Film Transilvania (TIFF) gazduieste, incepand de miercuri, un showroom de moda - TIFFashion - ce aduna laolalta unii dintre cei mai in voga designeri vestimentari, dar si un targ de arta cu participarea a 25 de artisti plastici, transmite trimisul MEDIAFAX la Cluj-Napoca. 


Incepand de miercuri si pana duminica, spectatorii TIFF sunt asteptati, in pauzele dintre filme, la expozitia de moda cu vanzare, organizata pe strada Samuel Micu nr. 4, unde in intervalul orar 10.00 - 22.00 vor fi expuse colectiile realizate de designerii Dorin Negrau, Irina Marinescu, Rozalb de Mura, Kinga Varga, BM Jeans, Dork, Mihaela Glavan, Carla Szabo, Dana Iuga, ER Fashion, Smaranda Alasan si Lucian Broscatea.


La TIFF se va deschide un showroom de modaAtmosfera va fi intregita de lucrarile expuse de fotografii Andrei Budescu si Alina Bondrea. De asemenea, amatorii de arta vor gasi la TIFF, in fata Casei Matei, un grup de 25 de artisti plastici care isi muta in strada atelierele de creatie.

Zilnic, intre orele 10.00 si 20.00, tinerii care participa la targul de arta vor arata cum se realizeaza o linogravura, cum se naste o pictura pe sticla sau de cata migala e nevoie pentru a confectiona o bijuterie din metal sau material textil. Manifestarea este organizata de Asociatia Socio-Culturala apARTe, in parteneriat cu primaria orasului.

Festivalului International de Film Transilvania numara anul acesta aproximativ 200 de productii, pe durata a zece zile de festival: 30 mai - 8 iunie. Cu un buget de circa 1,2 milioane de euro, festivalul o va avea ca oaspete de onoare pe celebra Catherine Deneuve, care va primi Premiul pentru intreaga cariera. Cu aceeasi distinctie va fi omagiata si actrita Tamara Buciuceanu Botez, iar Radu Beligan va primi un Premiu de excelenta.


sursa: mediafax.ro
Te-ar putea interesa:
  • Lansarea Showroom-ului Murmur

    Pe 17 Mai Murmur a inaugurat noul showroom din strada Icoanei 75, printr-un eveniment conceput sub forma de instalatie, insotit de proiectia filmului de fashion realizat de All Hollow.  Evenimentul a avut ca scop familiarizarea cu noua locatie si prezentarea liniei de accesorii.In noua colectie de Primavara/ Vara 2012 – The Good Wife, Andreea Badala dezvolta si mai mult seria accesoriilor: harnasamente de bust, portjartiere din piele, curele-portjartier sau harnasamente complexe din benzi elastice si piele, concepute pentru a fi purtate peste haine sau direct peste piele, devenind astfel adevarate accesorii erotice.Conceptul evenimentului a fost realizat de Lundi et Demi si a parcurs inca un pas in seria evenimentelor Murmur, urmand  si de data aceasta evolutia brandului.

  • Expozitia "Jurnal de moda... moda feminina la 1900", pe 8 martie, la Muzeul Cotroceni

    Expozitia "Jurnal de moda... moda feminina la 1900", ce propune o trecere in revista a evolutiei vestimentatiei feminine in perioada "belle epoque", va fi vernisata luni, de Ziua Femeii, la Muzeul National Cotroceni din Capitala, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

  • Zara isi va deschide magazin online

    Brandul spaniol Zara isi propune deschiderea unui magazin online anul urmator. Acesta va rula initial in Marea Britanie, Franta, Spania, Germania, Italia si Portugalia, urmand ca pe parcurs, acesta sa fie disponibil si in alte tari. 

  • H&M deschide primul magazin din Romania

    AFI Palace Cotroceni Mega Fun, cel mai mare centru comercial si de distractii din Estul Europei, va gazdui primul magazin H&M din Romania. Conceput ca flagship al retelei H&M in Romania, magazinul va ocupa o suprafata desfasurata pe doua etaje, urmand sa fie inaugurat in primavara lui 2011.

  • Marele Gatsby deschide balul

    „Marele Gatsby” va deschide anul acesta Festivalul de Film de la Cannes. Mult asteptatul film va fi proiectat 3D in prima seara a festivalului, adica pe 15 mai 2013. Premiera ecranizarii ce-l are pe Leonardo DiCaprio in rolul lui Jay Gatsby si pe Carey Mulligan in rolul lui Daisy Buchanan a fost initial programata pentru decembrie 2012 dar a fost amanata pentru a-i oferi lui Lurhmann mai mult timp pentru detaliile de postproductie.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii