Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Rochii de mireasa Jasmine

Joi, 05 Iunie 2008

Rochii de mireasa JasmineEleganta si stil la superlativ! Sau perfectiune s-ar putea spune, cand vine vorba de rochiile de mireasa Jasmine.

Pasiunea designerului pentru acest articol vestimentar, se poate vedea, cu usurinta, in realizarea lor.









Rochii de mireasa JasmineCaracteristicile principale ale rochiei de mireasa Jasmine sunt: trena lunga, cu broderie sau simpla si detaliile aplicate pe fiecare in parte: funde, cristale Swarovski, perlute, margele.

Astfel, rochiile sunt croite intr-un stil proaspat, tineresc, unic, modern, ce se potrivesc femeilor romantice, rafinate, visatoare, vesnic indragostite.







Rochii de mireasa JasmineDin matase, voal sau organza, in nuante de alb sau ivoire, rochiile de mireasa Jasmine sunt comode, usoare si glamour. Designerul s-a gandit la toate: poti sa te distrezi din plin (deoarece te vei simti ca un fulg de nea) si sa radiezi de frumusete, la propria nunta!

Conform site-ului www.jasminebridal.com in aceasta vara se poarta rochiile de mireasa cu tul, pliuri, poale bogate, broderii cusute manual si neaparat, trena lunga. Mica sirena ar fi invidioasa pe aceste rochii de mireasa, pur si simplu, seducatoare!


Sfat: Evadeaza spre culmile rafinamentului, imbracand rochia de mireasa Jasmine!


Va invitam sa urmariti galeria de imagini a colectiei de rochii de mireasa Jasmine aici...





Rochii de mireasa JasmineRochii de mireasa Jasmine

Georgiana Popa




Te-ar putea interesa:
  • Rochii de mireasa Isa'Dorable: colectia Jasmine

    Printre colectiile de rochii de mireasa propuse in 2010 de Isa'Dorable se numara si Jasmine - o colectie de esenta clasica, eleganta si diafana ca un zbor de fluturi imaculati.

  • Rochii de mireasa de vis

    Ziua cea mare se apropie si nu stii ce rochie de mireasa sa alegi? Herve Mariage din Paris iti recomanda rochii de mireasa elegante, sexy si nu in ultimul rand, unice! 

  • Rochii de mireasa Victoria

    Vreti sa fiti o mireasa sexy si rafinata? Victoria's Bridal Couture recomanda in primavara 2008 rochii de mireasa vaporoase si elegante, cu trena, ce va vor face adevarate regine la propria nunta. Modelele sunt diversificate, cu dantela si poale duble, crinolina, broderii fine, cristale Swarowski, funde cochete, toate alcatuiesc rochia de mireasa perfecta!

  • Rochii de mireasa nonconformiste

    Fie ca nunta se apropie, fie ca o intrevezi intr-un moment inca nedefinit, undeva departe, ea vine la pachet cu obsesia alegerii rochiei de mireasa. Nu este deloc o alegere usoara, si, in plus, ti se pare ca de ea depinde toata reusita nuntii tale.

  • Rochii de mireasa Margene

    Daca mai aveti cateva luni pana cand marele eveniment din viata d-voastra sa aiba loc, atunci mai aveti timp sa va achizitionati rochia de mireasa pe care ati visat-o ca o veti avea in ziua nuntii. Casa de moda Margene propune pentru primavara - vara 2008 rochii de mireasa elegante, cu poale bogate si trena lunga.

Mesaje (6) »
...
scris de vizitator, June 10, 2008

:Dsuperrrrrrrrrrrrrrrrrr

...
scris de christina, June 10, 2008

sunt super

...
scris de Miresica, June 19, 2008

Unde pot gasi rochiile Jasmine? Sunt super!

...
scris de tonica, June 22, 2008

stil si eleganta

...
scris de pasqualine, April 23, 2010

prima rochie imi place

...
scris de Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. , February 01, 2011

imi plac f mult rochiile..
eu am nunta in vara aceasta...
va rog dak ati putea sa-mi trimiteti un email cu rochhile si preturile acestora...
va multumesc!


Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii