Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Trucuri pentru buze senzuale

Miercuri, 31 Octombrie 2012
Trucuri pentru buze senzualeFelul in care iti ingrijesti buzele poate vorbi despre tine. Buzele tale pot sopti sau chema. Mai mult decat atat, ele pot zambi sau destinde atmosfera.

Cu ajutorul unei ingrijiri potrivite, a unei culori deosebite si a catorva trucuri simple, buzele tale vor spune cu precizie ce vrei.

Iata cateva sfaturi pentru un lipstick care sa dea aspectul de buze pline, sexy, cu efect indelungat.

Buzele moi, hidratate mentin culoarea cel mai mult. Asa ca nu ezita sa folosesti o periuta mai moale pentru a indeparta celulele moarte de pe buze dimineata. Apoi aplica un balsam de buze usor pentru a le hidrata.

Trucuri pentru buze senzuale Pentru ati face buzele sa para mai pline si mai senzuale, mai ales daca ai buze subtiri, contureaza-le mai intai cu creion contur pentru buze si apoi foloseste culori stralucitoare sau un lipstick cu umbre neutre. Nuantele palide fac buzele sa para mai pline.

Incheie cu un gloss stralucitor gen cele care se poarta la party-uri. Pentru un efect de buze pline, aplica un lipstick stralucitor, insistand in zona centrala a buzelor. Combina cu conturarea buzelor.

Vrei buze care sa dea impresia de volum? Aplica lipstick in afara centrului buzelor. Apoi aplica o nuanta luminoasa in centru.

Trucuri pentru ingrijirea buzelor
Trucuri pentru ingrijirea buzelor
Pentru buzele subtiri aplica baza de machiaj pe buze si contureaza-le cu un creion de buze putin in afara conturului natural.

Aplica ce culoare doresti de lipstick cu ajutorul unei periute.

Iata cateva trucuri ale starurilor de la Hollywood:

Mai intai aplica baza de machiaj pe buze.

Contureaza buzele cu un creion de buze putin in afara conturului natural si apoi aplica gloss cu o periuta.

Aplica pudra translucenta pe buze pentru iluminare. La final aplica lipstick-ul dorit.

 

Te-ar putea interesa:
  • Buze rosii pentru blonde sexy

    Indiferent de sezon sau de an, buzele sexy au fost intotdeauna la moda. Senzualitatea si rafinamentul pe care un ruj rosu il ofera unui chip fac din acest accesoriu de make-up unul util pentru femeia aflata mereu in pas cu moda.

  • 4 Trucuri pentru Vara

    Daca nu stiti la ce trucuri pentru vara sa apelati in acest sezon cald, va sugeram noi cateva. De la rujul de buze in nuante vibrante, pana la oja pentru pedichiura, nu trebuie sa uitati de niciunul dintre aceste lucruri.Astfel, veti avea o vara mai frumoasa si veti sta mult mai linistite la plaja in concediul din acest an.

  • Trucuri pentru un bust perfect

    Inainte de a te plange de marimea, forma sau alte caracteristici ale sanilor tai, intreaba-te ce faci tu pentru frumusetea si, mai ales, sanatatea lor. Daca trebuie sa stai pe ganduri inainte de a raspunde, simplu si sec, ca "nimic", e cazul sa te apuci de treaba.

  • Trucuri pentru Machiajul Tenului deschis

    Krysten Ritter, cunoscuta pentru bretonul si tenul ei deschis, este deja o experta in alegerea culorilor pentru machiaj potrivite nuantei ei de ten. Cum aceasta demonstreaza de fiecare data, secretul este sa alegeti nuante calde, usor transparente si sa va puneti in evidenta nuanta deschisa a tenului.Mai jos gasiti cateva sfaturi pentru un machiaj reusit in cazul in care aveti un ten deschis.In cazul fondului de ten, chiar daca tenul este deschis, alegeti unul care sa fie in aceasi nuanta pentru a nu aparea un contrast dizgratios.Daca aveti un ten fara imperfectiuni folositi o baza de machiaj usor trasparenta care sa dea doar putin luciu tenului.

  • Trucuri de machiaj pentru a arata mai tanara

    Este un lucru stiut ca machiajele incarcate tind sa imbatraneasca. De aceea, pentru a parea mai tanara, primul lucru de care trebuie sa tinem seama este cantitatea de machiaj aplicata.

Mesaje (2) »
...
scris de Fake Hublot Watches, November 18, 2013

<a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>fake hublot</a> Duplicate Watches - At the greatest tier sits the Swiss made Rolex Replicas. Swiss refers to not the nation of manufacture, <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>rolex replica watches for sale</a> but fairly towards the origin on the movement utilised in the view.

...
scris de cheap replica watches for men, January 05, 2014

<a rel="nofollow" href=http://jandbcoffeeco.com/product/imitation.html>replica cheap watches</a> Look that flat very well scuff marks. <a rel="nofollow" href=http://jandbcoffeeco.com/product/imitation.html>replica watches sold in the usa</a> yet, You should invest a bit longer <a rel="nofollow" href=http://jandbcoffeeco.com/product/imitation.html>cheap replica watches for men</a> , In the event a a lot more or higher leading scrapes.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii