Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Moda verii 2008 - imbracaminte si accesorii!

Marti, 08 Iulie 2008

Moda verii 2008 - imbracaminte si accesorii! Esti pasionata de moda, si de tot ce tine de acest fenomen? Sau pur si simplu, esti o "fashion victim", care adopta instantaneu tendintele propuse de marile case de moda? 










Moda verii 2008 - imbracaminte si accesorii!Daca raspunsurile tale sunt afirmative, afla de la noi, echipa stilfeminin.ro trendurile propuse de renumiti designeri precum: Carlos Miele, Gucci, Valentino, Versace, Stella McCartney, pentru vara 2008!

Feminitatea, eleganta si rafinamentul sunt cuvintele primordiale, in colectia de vara a designerului Carlos Miele.








Moda verii 2008 - imbracaminte si accesorii!Rochiile lungi din matase, voal si satin, in nuante puternice - galben, verde, portocaliu, rosu si albastru - cu bretele subtiri sau fara, sunt la moda in vara 2008!

De asemenea, rochiile pana in pamant, cu o singura breteluta, poale matlasate (realizate dintr-un material creponat), sunt in trend in sezonul cald.






Moda verii 2008 - imbracaminte si accesorii!Asemenea lui Carlos Miele, Gucci a realizat o colectie superba, bogata in materiale vaporoase, intr-o cromatica vie - cu mult galben si pe alocuri, negru, roz si alb!

Costumul de baie
propus pentru vara 2008 este intreg, galben, cu 3 dungi oblige - doua negre si una alba, cu o funda sexy, pe umar!









Moda verii 2008 - imbracaminte si accesorii!Fustele sunt realizate din materiale fluide, voal, tafta, cu imprimeuri florale, dungi - cu poale bogate, si au lungime medie.

De asemenea, rochiile de seara propuse de Gucci sunt rafinate si vii - in culori neon: galben, roz, bleu.










Moda verii 2008 - imbracaminte si accesorii!Sandalele Gucci sunt rafinate, prinse pe glezna, din lac negru sau satinate - argintii sau aurii, cu toc inalt, pentru a evidentia frumusetea picioarelor.

Fii o adevarata lady purtand aceste sandale, pur si simplu, fermecatoare!










Moda verii 2008 - imbracaminte si accesorii!Creatoarea de moda Stella McCartney a realizat pentru vara 2008 tinute angelice, naturale ce evidentiaza frumusetea autentica a femeii!

Rochiile
realizate din voal alb sau cu imprimeu floral, se potrivesc de minune la machiajul soft, natural promovat de ea!










Moda verii 2008 - imbracaminte si accesorii!Papucii bej art-deco, cu platforma sunt sexy, usori, confortabili si rafinati! Se potrivesc perfect la rochitele si fustele vaporoase de vara!

Incearca-i si vei simti ca plutesti!









Moda verii 2008 - imbracaminte si accesorii!De asemenea, ochelarii de soare negri, cu rame albe, in stilul anilor '60 si '80 au revenit in moda din aceasta vara!

Protejeaza-ti ochii de ultraviolete, intr-un mod placut, fiind sexy si stralucitoare!










Moda verii 2008 - imbracaminte si accesorii!Rafinamentul colectiei lui Valentino cucereste orice femeie, care doreste sa fie glamour!

Rochiile din materiale fine, in combinatii puternice - galben cu mov, roz cu verde, portocaliu si rosu - sunt la moda in vara 2008!









Moda verii 2008 - imbracaminte si accesorii!Posetele mari, din piele de sarpe sau plic cu fulgi sau pene, in culori neon: mov, verde, bleumarin, roz, galben, turcuoaz sunt in voga in sezonul estival!

Daca vrei sa fii cu adevarat in tendinte, poarta sandale impletite, intr-o cromatica vie - roz, verde si mov, cu toc inalt, ce aduc prospetime si eleganta intregii tinute!







Moda verii 2008 - imbracaminte si accesorii!La fel ca ceilalti designeri, Versace mizeaza in aceasta vara pe tinute vii! Portocaliul, verdele, movul si rozul sunt principalele culori in colectia de vis a lui Versace!

Astfel, ele pot fi intalnite atat, in rochii, cat si in accesorii - bratari, inele sau coliere!











Moda verii 2008 - imbracaminte si accesorii!Daca vrei sa fii trendy in vara aceasta, "inarmeaza-te" cu tinute in culori neon...Asta, daca esti o iubitoare a nuantelor puternice sau daca esti o persoana joviala!

De asemenea, pantalonii scurti, parul lejer sau prins in coada, ochii usor fardati, si buzele "colorate" cu gloss transparent sau roz pal sunt la moda in vara 2008!



Sfat: Alege din toate aceste tendinte, ceea ce te caracterizeaza cel mai bine, pentru a fi sexy, feminina si fermecatoare!





Moda verii 2008 - imbracaminte si accesorii!Moda verii 2008 - imbracaminte si accesorii! Versace

Moda verii 2008 - imbracaminte si accesorii!Moda verii 2008 - imbracaminte si accesorii! Versace

Moda verii 2008 - imbracaminte si accesorii!Moda verii 2008 - imbracaminte si accesorii! Valentino

Moda verii 2008 - imbracaminte si accesorii!Moda verii 2008 - imbracaminte si accesorii! Valentino

Moda verii 2008 - imbracaminte si accesorii!Moda verii 2008 - imbracaminte si accesorii! Gucci

Moda verii 2008 - imbracaminte si accesorii!Moda verii 2008 - imbracaminte si accesorii!

Stella McCartney


Georgiana Popa




Te-ar putea interesa:
  • Moda verii 2008 - balerinii!

    Vreti sa fiti feminine, elegante si mai ales sexy? Nimic mai simplu. Purtati balerini colorati la tinutele usoare, fluide, de vara si veti arata ca un fulg de nea sau un ingeras!

  • Moda verii 2008 - stilul romantic!

    Daca iti place la nebunie stilul romantic, in aceasta vara esti o fericita...Designerii au creat tinute cochete, elegante si extrem de dulci, pentru persoanele duioase, romantice. Astfel, pe podiumurile de la New York, Paris si Milano, renumiti designeri, printre care: Valentino, Stella McCartney, Versace, Alberta Ferretti si Balmain.

  • Unghii viu colorate - moda verii 2008

    Vrei sa fii la moda in aceasta vara fierbinte? Poarta cu incredere unghiile viu colorate...Esti adepta stilului putin "mai altfel" sau diferit fata de celelalte femei? Cu siguranta acest trend iti va surade! Designeri renumiti au decretat vara 2008 - "vara" stilului viu colorat! 

  • Moda verii 2008 - rochia vaporoasa

    Rochii vara: Vrei sa fii fresh in aceasta vara? Poarta cu incredere rochia vaporoasa din bumbac, matase sau voal. In vara 2008 se poarta foarte multe modele, asa ca ai de unde sa iti alegi rochia perfecta pentru zilele toride. Update:Rochii de vara - Moda anului 2009

  • Moda verii 2008 - Big Fatty Mascara

    Vrei sa ai genele lungi, pline de volum si in sclipiri colorate, in aceasta vara? Se poarta atat haine, pantofi, posete, in culori vibrante (mov, lila, roz, albastru), cat si...mascara!

Mesaje (3) »
...
scris de adminul, July 10, 2008

bravo :) foarte mishto

...
scris de Onyx, July 11, 2008

I this site a lot.

...
scris de m, February 07, 2009

imi place moda:)

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii