Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Vera Wang toamna - iarna 2008

Luni, 11 August 2008

Vera Wang toamna - iarna 2008 Cand spui Vera Wang te gandesti la extravaganta, non-conformism, libertate si tinerete.

Daca in colectiile trecute creatoarea de moda a cochetat cu tinutele din Roma antica, pentru toamna - iarna 2008 Vera Wang a apelat la stilul si culorile pictorului modernist Kees van Dongen.







Vera Wang toamna - iarna 2008 Nuantele pamantii, usor indulcite cu portocaliu, mov sau galben au transformat colectia de toamna intr-o opera de arta.

In colectia de toamna se regasesc rochii lungi de seara din satin, organza, "garnisite" cu paiete si cristale Swarovski, sau de ce nu, cu sacouri trendy, tineresti in nuante tari.

Pantalonii stramti, din stretch sau din satin se potrivesc de minune, la rochia mini in nuante de galben sau lila.





Vera Wang toamna - iarna 2008De asemenea, pentru toamna 2008, Vera Wang a alcatuit tinute intr-o cromatica "hippie", sau pe intelesul tuturor, "totul se potriveste cu orice".

Spre exemplu, se poarta bluza kaki si fusta portocalie. Sau la o rochie in nuanta de kaki, a adaugat un blaizer cu irizatii mov, o pereche de ciorapi caramizii si pantofi negri, usor decupati, ce sustin glezna printr-o curelusa.







Vera Wang toamna - iarna 2008Accesoriile sunt ca un "drog" pentru Vera Wang. Astfel, ca din colectia dedicata sezonului rece, nu puteau lipsi bratarile si lanturile mari, opulente, cu incrustatii de pietre semipretioase.

De asemenea, palariile sunt un must in moda toamnei 2008 si un accesoriu desavarsit, care poate schimba o tinuta clasica intr-una chic, moderna.


Colectia Vera Wang toamna - iarna 2008 aici...





Vera Wang toamna - iarna 2008Vera Wang toamna - iarna 2008

Vera Wang toamna - iarna 2008Vera Wang toamna - iarna 2008

Georgiana Popa



Te-ar putea interesa:
  • Tinuta de designer, Vera Wang

    Vera Wang nu doar ca face parte din randul celor mai apreciati designeri din lume, ci este si o femeie implinita, avand o familie frumoasa si unita.

  • Tinuta de designer, Vera Wang II

    O tinuta de designer iese imediat din multime si are un plus de personalitate fata de oricare alta tinuta pusa la punct in fiecare detaliu.

  • Liber la probat rochii Vera Wang

    Vera Wang a renuntat la taxa de probare a rochiilor de mireasa la toate magazinele sale din lume dupa revolta clientelor din China.

  • Vera Wang prezinta colectia de primavara 2012

    Vera Wang a fost pe aceeasi lungime de unda cu Alexander Wang in acest sezon, si anume stilul sportiv abordat intr-un mod diferit.In timp ce Alexander Wang s-a “luptat” cu materiale perforate si sintentice, lumea sportiva a lui Vera Wang a cuprins materiale tricotate. In plus, ea nu s-a ingrijorat cu continutul in sensul literal: versiunile ei au abandonat orice sursa practica pe care au posedat-o la inceput si si-au exercitat din plin romantismul si  conceptualismul.

  • Rochii de mireasa 2009 - Vera Wang primavara - vara

    In momentul in care te uiti la rochiile de mireasa create de Vera Wang, iti dai seama ca designerul nu a mizat pe alb, ci pe nuante pale de crem si bronz.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii