Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Noul album al lui Pink se va numi "Funhouse"

Joi, 21 August 2008

Noul album al lui Pink se va numi Cantareata americana Pink, recompensata cu un premiu Grammy, lucreaza la un nou material discografic, ce va iesi pe piata pe 28 octombrie si se va numi "Funhouse", conform MEDIAFAX .

Primul single extras de pe noul album, care va aparea la casa de discuri LaFace/Zomba, "So What", ocupa cea de-a 40-a pozitie in clasamentul Billboard's Pop 100 Airplay si cea de-a 59-a in topul Pop 100. Piesa ar putea intra in clasamentul Billboard's Hot 100 saptamana viitoare, datorita vanzarilor versiunii digitale, care a devenit disponibila incepand de marti.

Pentru acest album, Pink a colaborat cu Butch Walker, Max Martin, Billy Mann si EG White. Albumul "Funhouse" urmeaza celui aparut pe piata in 2006, intitulat "I'm Not Dead", care s-a vandut in 1,3 milioane de exemplare in Statele Unite, potrivit Nielsen SoundScan. Recunoscuta pentru stilul indraznet in care se imbraca si pentru sound-ul puternic, Pink a lansat primul album la varsta de 18 ani. Intitulat "Can't Take Me Home", acesta a fost un material cu influente R&B.

Urmatorul album de studio, "M!ssundaztood", a beneficiat de ceva mai multe influente rock si a fost lansat in 2001, fiind pana in prezent cel mai bine vandut material al sau. Acesta a cuprins piese precum "Get The Party Started", "Don’t Let Me Get Me", "Just Like A Pill" si "Family Portrait".

Pe numele sau adevarat Alecia Moore, Pink, in varsta de 28 de ani, cunoscuta a fi o militanta pentru drepturile animalelor, a vandut aproximativ 25 de milioane de copii ale celor patru albume ale sale. Pink a participat la realizarea coloanelor sonore ale filmelor "Moulin Rouge" si "ingerii lui Charlie 2".
Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii