Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Stefan Banica Jr lanseaza videoclipul piesei "Danseaza baba"

Luni, 25 August 2008

Stefan Banica Jr lanseaza videoclipul piesei Stefan Banica Jr lanseaza videoclipul "Danseaza baba", al treilea single de pe albumul "Impreuna", acesta putand fi urmarit in premiera in cadrul recitalului pe care artistul il va sustine la Festivalul Cerbul de Aur, la inceputul lui septembrie, conform MEDIAFAX .

18 ore de filmare, instrumente aduse din toate colturile tarii, costume care redau atmosfera anilor '40, un tambalagiu, babe dansatoare si multa distractie, toate astea s-au intamplat la filmarea videoclipului "Danseaza baba", al treilea single al lui Stefan Banica de pe albumul "impreuna", lansat sub egida casei de discuri Roton.

Toata echipa s-a strans la Palatul Copiilor, locul ales de regizor pentru filmare, si s-a pus pe dansat, pe filmat si pe cantat, in functie de sarcinile repartizate. Instrumentele folosite la filmare sunt albe, printre ele fiind si o vedeta, singurul contrabas alb din tara, care avea inscriptionate initialele DB, ce se potrivesc perfect cu titlul piesei, "Danseaza baba".

Aceleasi initiale se regasesc si pe tobele albe, pianul alb si chitara alba marca Gibson. Instrumentele au fost greu de procurat pentru ca trebuiau sa se incadreze in atmosfera anilor '40, pe care regizorul a creat-o cu ajutorul costumelor si al coafurilor. Noul clip este un contrapunct intre glamour-ul american si reteta romaneasca cu babe, nascut in urma reactiei pe care o trezeste acest stil boogie-woogie, ce dezmorteste absolut fiecare persoana facand-o sa danseze frenetic.

Cum era de asteptat, vedetele din clip au fost zeci de babe care au dansat fara oprire, sfidand varsta venerabila din buletin. Stefan Banica a imbracat un costum portocaliu in genul celui purtat de actorul principal din filmul "Masca" si a dansat alaturi de trupa de balet de la "Dansez pentru tine". Videoclipul va fi difuzat pe posturile de televiziune din septembrie. "Danseaza baba" va fi prezentat in premiera pe scena Cerbului de Aur, in cadrul recitalului pe care stefan Banica il va sustine la Brasov, pe 4 septembrie.
Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii