Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Rochii de mireasa Romantica

Joi, 04 Septembrie 2008

Rochii de mireasa RomanticaEsti o fire romantica si iti doresti ca in cea mai importanta zi din viata, sa evidentiezi partea sensibila, dar totusi gingaja? Alege o rochie de mireasa potrivita stilului tau.

Rochia trebuie sa fie de un alb-pur, iar materialul moale, pufos sau lejer, avand o croiala rafinata.








Rochii de mireasa RomanticaLucrata manual, din matase, voal si avand diferite incrustatii de cristale Swarovski sau diferite imprimeuri florale, funde, rochia romantica de mireasa este una dintre cele mai cochete modele.

Astfel, pe langa faptul ca ea ajunge pana la pamant, are trena lunga, poale bogate, asemenea Cenusaresei si este visata de aproximativ, toate Eve-le, in momentul in care se hotarasc sa-si puna pirostriile.






Rochii de mireasa RomanticaIn toamna aceasta Casa de moda Romantica of Devon recomanda rochiile de mireasa fara bretelute, evidentiind sanii si talia, cu poale bogate pe care sunt aplicate diferite strasuri sau floricele. Trena lunga contribuie la eleganta si pretiozitatea rochiei de mireasa.

De asemenea, rochiile romantice de mireasa vor fi mereu la moda si vor fi la fel de rafinate. Asa ca, de ce sa nu straluciti in ziua nuntii voastre? Fiti senzuale, gingase si fericite!

Casa de piatra!





Rochii de mireasa RomanticaRochii de mireasa Romantica


rochiemireasaromantica.1.jpg
rochiemireasaromantica.2.jpg
rochiemireasaromantica.3.jpg
rochiemireasaromantica.4.jpg
rochiemireasaromantica.5.jpg
rochiemireasaromantica.6.jpg
rochiemireasaromantica.7.jpg
rochiemireasaromantica.8.jpg
 





Georgiana Popa
Te-ar putea interesa:
  • Maria Alegre Costura - rochia de mireasa romantica

    Designerul Maria Alegre Costura a creat o colectie de rochii de mireasa pentru acest sezon, in dulcele stil romantic! Intr-un mod rafinat, Maria Alegre a realizat rochii de mireasa non-conformiste si romantice.

  • Rochii de mireasa de vis

    Ziua cea mare se apropie si nu stii ce rochie de mireasa sa alegi? Herve Mariage din Paris iti recomanda rochii de mireasa elegante, sexy si nu in ultimul rand, unice! 

  • Rochii de mireasa Younique

    Younique si-a lansat colectiile de rochii de mireasa pentru primavara-vara anului 2010. Colectiile se numesc Justin Alexander, Sincerity, Sweetheart si Sincerity Plus si difera intre ele ca stil si target.

  • Rochii de mireasa Cymbeline

    Ai pornit in cautarea rochiei de mireasa si nu stii ce model vei alege. Tot ce vezi prin magazine ti se pare interesant, insa nu a existat un model anume care sa te atraga. Nu te panica. In momentul in care o vei gasi, nu te vei mai dezlipi de ea. Pentru ca tu sa te hotarasti, ce model te avantajeaza, iti propunem unele dintre cele mai chic si sexy rochii de mireasa!

  • Rochii de mireasa Jasmine

    Eleganta si stil la superlativ! Sau perfectiune s-ar putea spune, cand vine vorba de rochiile de mireasa Jasmine. Pasiunea designerului pentru acest articol vestimentar, se poate vedea, cu usurinta, in realizarea lor.

Mesaje (2) »
...
scris de oana (pitikutza), October 02, 2008

am 19 ani, dar visez la o nunta ca an povesti asi vrea sa fiu cat mai speciala intr-o zi atat de speciala.urez tuturor fetelor care vor vizita aceasta pagina CASA DE PIATRA si TOT BINELE DIN LUME.va pup din Spania

...
scris de pasqualine, April 23, 2010

Casa de piatra si fericire

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii