Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Cum sa ai nunta perfecta!

Marti, 09 Septembrie 2008
Cum sa ai nunta perfecta! Se stie ca nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata fiecarei femei. Datorita faptului ca  momentul celebreaza dragostea si unirea a doua destine, este magic si emotionant. Sa-l tratam ca atare!

Visezi de mica sa ai nunta perfecta? Iata cateva detalii, pe care nu trebuie sa le scapi din vedere:

- planificati-va nunta intr-o zi speciala sau intr-un anotimp preferat (de ex. ziua ta sau a viitorului sot, in luna in care v-ati intalnit);



Cum sa ai nunta perfecta! - acum ca ati ales data nuntii, discutati despre numarul invitatilor care va vor onora cu prezenta la frumosul eveniment. Luati o foaie de hartie si un pix si notati persoanele, pentru a sti cu exactitate invitatii.

- cautati invitatiile perfecte, care sa va reprezinte!

- urmatoarea etapa in planificarea nuntii, consta in alegerea restaurantului sau a locului unde va avea loc petrecerea. In momentul in care va decideti asupra unui loc, nu va sfiiti sa intrebati despre serviciile pe care acestia le ofera.

Din ce este alcatuit meniul, cat va costa pentru o singura persoana sau daca veti avea beneficii si bonusuri, in momentul in care numarul invitatilor este unul foarte mare. Daca nu va permiteti o nunta cu un buget scump, este esential sa tineti cont de toate aceste aspecte!

- urmatoarea etapa, este reprezentata de alegerea lacasului sfant, in care va avea loc cununia religioasa. Daca doriti ca momentul sa fie unul special vorbiti cu preotul si stabiliti, ce anume v-ati dori.

- nu stiti ce rochie de mireasa sa va alegeti? Nu va panicati! Rezervati-va timp (cateva luni la dispozitie), pentru gasirea rochiei potrivite siluetei , dar si stilului dvs. Daca nu gasiti ceea ce v-ati fi dorit, sunati la cea mai buna prietena si rugati-o sa va dea numarul de telefon al croitoresei, care i-a realizat si ei rochia de mireasa!

In cazul in care aveti o imagine printata, mergeti cu ea la croitoreasa. Intrebati-o daca va poate realiza modelul respectiv, intr-un interval de timp, stabilit de dvs. Mergeti la fiecare proba, pentru ca rochia de mireasa sa fie perfecta!

- gata cu rochia de mireasa. Este mai frumoasa decat v-ati fi inchipuit si abia asteptati sa o imbracati in ziua cea mare. Este momentul ca mirele sa isi aleaga costumul! Sau de ce nu, sa si-l confectioneze la un croitor, in functie de preferinta!


Cum sa ai nunta perfecta! - florile - la fel de importante ca si rochia de mireasa. Un aranjament floral deosebit poate crea locul ideal pentru o nunta de vis! Alegerea nuantelor si aromelor, in functie de rochia de mireasa aleasa, dar si de locul in care acestea vor fi amplasate.

- muzica. Daca doriti ca invitatii sa se bucure de evenimentul la care participa, trebuie ca atmosfera sa fie una placuta tuturor. Incercati pe cat posibil ca muzica sa fie variata - populara, dance sau balade romantice. De asemenea, genurile muzicale vor fi alese si in functie de preferinta dvs.

- alegerea tortului . Etajat sau nu, cu diferite arome de ciocolata sau martipan, tortul de nunta este foarte important. Aveti grija ca el sa fie gustos!

- de acum, va puteti gandi si la alte aspecte, care la prima vedere nu par importante. Spre exemplu, daca va doriti sa inchiriati o masina mergeti din timp si asigurati-va ca totul va fi perfect!

- daca va casatoriti intr-un alt oras decat cel natal, ganditi-va cum ati putea sa ii aduceti aproape, pe cei dragi. Daca dispuneti de un buget mediu, puteti inchiria un microbuz, pentru ca ei sa poata ajunge la timp la nunta dvs. Astfel, toti prietenii sau rudele vor putea sa participe la emotionantul eveniment.

- inainte cu 2 luni, mergeti la salonul de infrumusetare preferat. Faceti-va cateva masti faciale, pentru ca tenul sa fie proaspat si stabiliti coafura pe care o doriti. Tineti cont de modul in care este realizata rochia de mireasa. Numai asa veti arata ca o printesa!

Aceste cateva detalii va pot transforma nunta intr-un vis! Trebuie doar sa indrazniti, si sa alcatuiti atmosfera perfecta in ziua nunti dvs.

Casa de piatra!


Georgiana Popa
Te-ar putea interesa:
  • Colectia "Crystallized Swarovski Elements", la expozitia "O Nunta Perfecta"

    La Targu Mures s-a deschis, vineri, prima editie a expozitiei "O Nunta Perfecta", unul dintre cele mai importante evenimente ale primaverii pentru cei care doresc sa se casatoreasca, in cadrul careia vor fi prezentate cateva colectii de marca.

  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei

    Targul Ghidul MireseiIntre 27 si 29 septembrie Targul Ghidul Miresei, organizat in Centrul Expozitional Romexpo, aniverseaza cea de a X-a editie.
    Organizatorii au pregatit viitorilor miri un nou numar al revistei Ghidul Miresei si premii de peste 10.000 de euro: o nunta completa, o luna de miere, rochii de mireasa, accesorii, sedinte foto, muzica pentru nunta, bijuterii si accesorii.

  • Rochia de mireasa perfecta

    Ce femeie nu viseaza la rochia de mireasa perfecta, la o rochie confortabila, simpla sau indrazneata, cu voal sau trena, dar mai ales la cea care sa i se potriveasca perfect din cap si pana-n picioare?  Este visul oricarei domnisoare in momentul in care este ceruta in casatorie.

  • Cum sa gasesti rochia neagra perfecta

    Fiecare femeie are in garderoba sa rochia de seara neagra - vestimentatia potrivita in momentele in care fie nu vrei sa iesi in evidenta, fie nu stii ce ar trebui sa porti la un anumit eveniment.Cu alte cuvinte, rochia neagra, mai bine cunoscuta sub denumirea de little black dress, este cea care te scoate din impas intotdeauna, dar trebuie aleasa cu grija.

  • Sfaturi pentru o exfoliere perfecta

    Primavara este anotimpul regenerarii si este timpul sa iti reintineresti pielea cu tratamente de exfoliere care indeparteaza celule de piele moarta pentru a scoate la suprafata o piele sanatoasa, radianta. Afla cum poti sa iti imbunatatesti vizibil tenul cu urmatoarele sfaturi pentru o exfoliere perfecta!

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii