Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Brandswalk - Fashion Show la Bucuresti Mall

Joi, 18 Septembrie 2008
Brandswalk - Fashion Show la Bucuresti MallDupa Style Up de la Plaza Romania, prezentarile de moda continua cu un nou show organizat, de data aceasta, in incinta Bucuresti Mall.


Brand-urile care s-au reunit in cadrul Brandwalk sunt: Stefanel, BSB, Olsen, Springfield, Levi’s, Debenhams, Aldo, Esprit, Tommy Hilfiger.

Prezentatorii evenimentului au fost Daniel Buzdugan si partenerul sau, Mihai Morar. Alaturi de vedetele Radio 21, pe podium au urcat in ipostaza de modele si alte vedete care si-au imprumutat imaginea pentru a promova fiecare cate o colectie. Printre acestea se numara: Andreea Mantea, Alina Gheorghe, Crina Abrudan, Alexandra Ungureanu, Gina Pistol, bebelusa Oana,Gianina Varga, Delia Matache si C.R.B.L.

BSB

Colectia de toamna-iarna 2008-2009 de la BSB urmeaza indeaproape trendurile internationale. Carourile sunt la putere in aceasta toamna, iar linia vestimentara CHECKED vine sa confirme acest trend. 

BSB propune prin tinutele sale o evolutie a stilului college, printr-o hibrizare cu elemente funky: bermudele loose, fuste, salopete si diverse forme de denim.

Intoarcerea in trecutul vestimentar a oprit colectia BSB la perioada anilor 70' si 80'. Influentele acestea se reflecta in combinatiile "rock" si "folk" regasite in liniile din denim, in mod special.

Olsen

Pentru noul sezon, Olsen propune linia vestimentara Metropolitan. Laitmotivul coloristic al colectiei este turcoazul puternic.

Temperat de tonuri de gri si champagne, turcoazul se regaseste in tinute neconventionale, dedicate femeilor indraznete. Influente britanice se regasesc in accesorii, respectiv saluri din materiale calduroase, cu imprimeuri specific traditionale.

Cardiganele inlocuiesc in acest sezon jachetele. Lungi sau scurte, cardiganele sunt elegante, perfecte pentru tinutele office, dar comode si potrivite in orice moment si situatie.

Debenhams

Liniile vestimentare cu care Debenhams a urcat pe podiumul Brandwalk sunt bazate pe un stil masculin: Future Urban, Future Urban 2, New Teddy, Heritage si Nirvana.

Nirvana este o linie de inspiratia anilor 90' care promoveaza un look foarte natural aparent putin studiat.Camasile in carouri si jeans-ii sunt piesele cheie. Culorile esentiale ale acestei linii sunt alb, gri si verde cu accente de portocaliu si culoarea vinului.

Brandswalk - Fashion Show la Bucuresti MallAldo

Diversitatea si culoarea sunt doua dintre sloganurile de la care Aldo a pornit pentru aceasta toamna.

Colectia toamna-iarna propune pantofi de seara decupati, cu barete elastice, catarame cu arici, fermoare şi dantelarie - fabuloase metode de prindere potrivite in special pentru colanti opaci in culori vibrante. Fasiile de piele si franjurile sunt un accent important dand un look actual, urban pantofilor cu varf ascutit sau platformelor cu finisaje din material.

Tommy Hilfiger

Pentru cele care adora New-York-ul avem o veste buna. Colectia de toamna-iarna Tommy Hilfiger a avut drept principala sursa de inspiratie tocmai iubita capitala a modei americane.

Fiecare tinuta reprezinta o combinatie inspirata de stari inspirate de celebrele cartiere din New York, de la Manhattan la Upstate New York.

Pentru alte imagini si colectii prezentate si la evenimentul Brandswalk:
Style Up! Fashion Show

Stefanel

Esprit

Springfield

Levi's


Andreea - Ina Gartoi
Te-ar putea interesa:
  • Victoria's Secret Fashion Show 2009 - cel mai spectaculos show de lenjerie intima

    Show-urile de moda Victoria's Secret sunt unele dintre cele mai asteptate spectacole din aceasta minunata industrie. In ciuda absentei unora dintre ingerii cu traditie de la Victoria's Secret precum Giselle Bundche, insarcinata pentru prima oara, Karolina Kurkova si Adriana Lima, ambele manechine devenite proaspete mamici, show-ul Victoria's Secret 2010 a fost un real succes.

  • Lenjerie intima by Hondos Center - Fii cool la mall, la City Mall!

    Hondos Center vine in atentia segmentului feminin cu lenjerie intima provocatoare! De remarcat sunt printurile vesele in cele mai variate modele, de la capsuni pana la wild print sau grafice tridimensionale. Just Cavalli, Lejaby, Aubade, Milena, Club Neuf, accesorii Azade, iata cateva nume prezente in colectie. Designul articolelor e special creat pentru a pune in valoare calitatile fizice, dar si pentru a incita.

  • Liliana Turoiu Udrea - Fii cool la mall, la City Mall!

    Colectia de toamna-iarna a creatoarei de moda Liliana Turoiu Udrea (LTU) s-a distins printr-o cromatica de griuri pastelate cu accente de violet, rosu si verde, vedetele colectiei fiind rochia-sarafan si pantalonul larg cu talie inalta combinat cu veste si sacouri cambrate.

  • Nautica si Timberland - Fii cool la mall, la City Mall!

    Colectiile de toamna-iarna prezentate de Nautica si Timberland reflecta noile tendinte internationale in ceea ce priveste paleta coloristica. Ele au excelat prin materialele propuse, utilizand in mod special bumbacul organic. Colectiile s-au bazat pe complexitatea si confortul produselor, argumente importante in alegerea vestimentatiei pentru acest sezon.

  • Sprider Stores - Fii cool la mall, la City Mall!

    Sprider Stores recomanda pentru sezonul toamna-iarna o diversitate de stiluri prezentate intr-o gama variata de modele si culori specifice tendintelor acestui an.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii