Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Incaltari de toamna - cizme, botine, ghete

Joi, 25 Septembrie 2008
Incaltari de toamna - cizme, botine, gheteS-a instalat frigul, doamnelor, iar asta se reflecta in vestimentatia noastra - top to toe, sau cu alte cuvinte, din cap pana in picioare. Mai multe materiale, mai multa grija, ce mai, am facut o saritura periculoasa de la rochite si fustite vaporoase la cardigans, cizme si jeansi confortabili.


Astazi vom face impreuna o incursiune intr-una dintre cele mai aprige vanatori de sezon. Cizmele, botinele, ghetele, sunt indispensabile in acest sezon rece, iar alegerii acestora ar trebui sa-i acordam atentia cuvenita.

Fie ca optam pentru o pereche de botine stilish pentru o petrecere, sau cizme confortabile pentru un ritm all-day long, trebuie sa tinem cont de cateva "mici detalii: de la trendurile de sezon, pana la utilitate si confort, pentru sanatatea picioarelor noastre.

Cizmele se mentin in trend si in acest sezon. Ne-am obisnuit deja sa cautam o pereche de cizme frumoase, care sa se asorteze cu jeansii skinny pe care ii indragim atat de mult.  

Incaltari de toamna - cizme, botine, gheteAnul acesta iti propunem insa sa te indepartezi usor de culorile intunecate: lasa deoparte negrul si maroul si inlocuieste-le cu o pereche de cizme tineresti, in culori tari. Ai de ales dintr-o paleta cromatica extrem de vasta: de la galbenul verii, pana la fucsia si albastru sau turcoaz. Acest gen de cizme iti garanteaza o tinuta funky si iesirea completa dintr-un anonimat vestimentar.

Daca ciocatele sunt un no, no, no! de cateva sezoane incoace, asta nu inseamna ca le putem defavoriza pe rudele apropiate ale acestora: cizmele cowboy. Alura country este la mare cautare in acest sezon. Cizmele acestea au un avantaj prin tocul gros, confortabil, pe care-l poti etala pe strazile orasului si prin asortarea usoara la cam orice pereche de pantaloni.

Un derivat al acestor cowboy boots sunt cizmele cu accesorii franjurate. Anul acesta aerul retro, vintage este foarte cautat si purtat. Ce poate fi mai retro decat o  pereche de cizmulite cu o serie de aplicatii cu franjuri care sa ne inveseleasca tinutele de toamna?

Incaltari de toamna - cizme, botine, gheteAm lasat pentru sfarsit cel mai cel trend din acest sezon - botinele. Daca aceste ghetute stilate au inceput sa tatoneze terenul fashion inca de anul trecut, eh, anul acesta ele sunt vedetele sezonului. Si o merita! Elegante, funky, colorate sau nu, accesorizate in fel si chip, botinele au umplut rafturile magazinelor de gen, pentru a patrunde in garderobele noastre.

Pentru petreceri si cluburi avem la dispozitie botinele cu toc inalt, stiletto, sau platforma. Insa daca tineti la comoditate, puteti alege o pereche de botine cu talpa joasa, colorate si accesorizate, care va vor asigura un boost de stil unei tinute sport, casual.

In consecinta, doamnelor, cand ne gandim la incaltaminte, avem de unde alege! Ramane doar sa porniti intr-un tur de forta al mall-urilor si magazinelor de gen si sa alegeti dupa bunul plac. Spor la shopping!

Andreea - Ina Gartoi

a1.jpg
a2.jpg
a3.jpg
a4.jpg
a5.jpg
a6.jpg
a7.jpg
a8.jpg
a9.jpg
a99.jpg
 

Te-ar putea interesa:
  • Ghete, cizme si botine pentru sezonul rece

    In ultimul timp incaltamintea a devenit unul dintre accesoriile cele mai de efect intr-o tinuta, depasind uneori chiar importanta gentilor. Pentru a fi in pas cu moda trebuie neaparat sa ai cel putin o pereche de pantofi, ghete sau cizme care sa starneasca admiratia celor din jur.

  • Botine, cizme si pantofi toamna-iarna 2010-2011

    Anul acesta, propunerile in materie de incaltaminte pentru sezonul rece se situeaza la extreme. Designerii ne propun pe de-o parte cizme calduroase XXL, iar pe de alta parte, pantofi si botine ultradecupate, purtate insa cu dresuri moi de iarna.

  • Trend 2009 - incaltari colorate

    Cui i-e frica de...culoare? Se pare ca nu designerilor, care au pregatit pentru 2009 o paleta coloristica diversificata, pe care au aplicat-o atat articolelor vestimentare, cat si accesoriilor.

  • Cizme 2010

    Pentru a fi protejata impotriva frigului, asigurandu-ti in acelasi timp o aparitie plina de stil, alege unul dintre jucausele, indraznetele sau seducatoarele modele de cizme ale sezonului de toamna-iarna 2010.

  • 10 modele de botine de iarna elegante

    Intrucat este sezonul petrecerilor, este imperativ sa fii pregatita. Astfel ajungem la botine de iarna. O astfel de pereche reuseste sa scoata din anonimat si cea mai simpla rochie neagra.

Mesaje (24) »
...
scris de kid, September 27, 2008

unde pot gasi cizmele acelea rosii/albastre din piele intoarsa din galerie?

...
scris de Ina G., September 30, 2008

Draga Kid, galeria articolului contine poze preluate de pe site-uri de profil. Cu toate acestea, am cautat mai atent pentru tine si am gasit pe blogul http://pantofisenzationali.blogspot.com/ un loc de unde poti comanda cizmele dorite :)

...
scris de funkylolita, October 09, 2008

imi plac la nebunie botinele roz!!!!!!!!!!!!!!! de unde as putea sa le achizitionez? multumesc

...
scris de And3utza, October 11, 2008

Am vazut o pereche de cizmulite roz superbe pe site...problema e ca eu sunt dintr-un orasel si nu prea am de unde alege...ar trebui sa se poata comanda online...sunt convinsa ca ar fi doritoare!

...
scris de gianina, October 28, 2008

imi plac foarte mult cizmulitele albastre unde le-as putea gasi?


...
scris de cocoleta, October 29, 2008

buna..........vreau si eu site-uri de unde pot cumpara online.....
dar sa nu ma rupa la buzunare rauuuuu
va pup fetelor

...
scris de cocoleta, October 29, 2008

am uitat sa specific ........sa fac cumparaturi online de imbracaminte si incaltaminte

...
scris de sorina claudia, October 30, 2008

buna ami plac f tare cizmele mov as vrea tare daca se poate sa ami dati si mie adresa ca sa pot comanda ..multumesc mult

...
scris de sorellalux, October 30, 2008

salut salut am nevoie de adresa pt ca ami pal f mult cizmele si nu stiu cum sa comand..mersi

...
scris de Lelaina, October 31, 2008

DRAGELE NOASTRE CITITOARE, ACESTA ESTE UN ARTICOL ORIENTATIV. STILFEMININ.RO NU SE OCUPA DE COMERCIALIZAREA ARTICOLELOR DIN GALERIA DE IMAGINI. FOTOGRAFIILE AU ROLUL DE A ILUSTRA TRENDURILE ACESTUI SEZON SI DE A VA AJUTA SA VA FORMATI O IMAGINE DE ANSAMBLU APROPO DE INCALTAMINTEA DE SEZON. IN CAZUL PERECHILOR 5,6,7,8 DIN GALERIA DE IMAGINI AM FURNIZAT IN CADRUL CELUI DE-AL DOILEA COMMENT O SURSA DE UNDE SE POATE SA VA ACHIZITIONATI CIZMELE.

...
scris de anim, November 05, 2008

vreau sa stiu cat sunt de moderne botinele sau cizmele astea stil lac lucioase si cum treluie purtate adica o bluzita lucioassa u cateva buline tot stil lac cu o curea la fel nu e deja prea mult sa o port cu botine stil lac?? adica cam cu ce se poarta ca petse tot sunt numa de lac!!si inca o intrebare albastru cu sclipici rochita o pot purta la o nunta??nu e demodata e scurtuta in fata si mai lunga in spate .va rog mult sa ma lamuriti putin va multumesc ..a si pantalonul evazat subtire pe sub rochita cum este?

...
scris de Lelaina, November 06, 2008

@anim - intr-adevar, piata este invadata de acest lac, mai ales in ceea ce priveste incaltamintea. Partea buna este ca unul din trendurile acestui an se leaga de imbinarea libera a texturilor. Lacul se asorteaza foarte bine cu stofa pe care o gasim atat de des la paltoane, cu bumbacul. La matase as avea ceva retineri, fiindca vorbim de doua texturi lucioase, si deja ai avea o tinuta prea incarcata, Nu-ti recomand prea mult lac intr-o tinuta. Eventual cureaua de care vorbeai ar fi oki, in conditiile in care nu este prea lata sau accesorizata. Ar fi perfecta o curea subtire, eventual pe culoarea bluzei. Chiar si geanta de lac este o optiune, cu aceeasi conditie ca si la curea. Anul acesta nu mai este obligatoriu sa asortezi geanta cu incaltamintea, deci la accesorii ai mai multe optiuni. In ceea ce priveste rochita, nu stiu cat de mult te pot ajuta. Croiala de care vorbesti se poarta, cu partea frontala mai scurta si spatele lung. In schimb, depinde de sclipici, cat de mult este aplicat pe rochie, si cam care ar fi textura acestuia (aici ma refer daca sclipiciul este pe stilul acela proeminent, sau cu particule mai fine). Totusi, la o rochita de genul celei descrise de tine eu recomand o accesorizare mai finuta, eventual poti apela la non-culori, alb sau negru, dupa preferinte. Eventual, eu te invit pe forumul nostru, sa postezi o fotografie cu rochita si eventual, discutam situatia mai amanuntit. :)

...
scris de fllorynella, November 06, 2008

deci ma jur is superbe botinele chiar azi am fost si mi-am loat o pereche de la gugi pe negru in tradevar mai scumpe dar superbe merita 17800lei

...
scris de vizitator, November 11, 2008

Unde as putea gasii cizmele pe galben din piele intoarsa? Multumesc frumos.

...
scris de gia, November 23, 2008

super frumoase


...
scris de elena fag, December 01, 2008

unde pot sa gasesc cizmele ale roze din piele intorsa.......????????? eu sunt din fagras........

...
scris de giorgia, December 05, 2008

botinele mov ma intereseaza d unde le pot achizitiona?dati-mi un raspuns va rog


...
scris de blackunderground, February 19, 2009

intrati pe site-ul www.pantofisenzationali.ro....au foarte multe modele superbe:X

...
scris de R4mona, February 23, 2009

ultimele botine sunt super...am shi eu cva identic...dar imi plac toate astea da ...

...
scris de mady_s, September 18, 2009

suuuuuuuupeeeeeeeeeeeeer frumoase ghetutele,cismutele...da,imi plac!

...
scris de alinush_78, October 31, 2009

super toate cizmele sunt ok daca mias permite leas lua pe toate


...
scris de ZINUTA, November 05, 2009

SUNT COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ACESTE CIZME.MI LE FACETI CADOU

...
scris de erw, September 01, 2010

eu mi-am cumparat cizmulite superbe din leonardo la 100 lei

...
scris de MortonRosanne24, December 26, 2011

I will recommend not to hold off until you earn big sum of cash to buy goods! You can take the <a rel="nofollow" href="http://goodfinance-blog.com/topics/mortgage-loans">mortgage loans</a> or just sba loan and feel yourself fine

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii