Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Sfaturi pentru un interior original

Miercuri, 01 Octombrie 2008
Sfaturi pentru un interior originalTe uiti pe revistele de decoratiuni interioare si vezi locuinte sau camere amenajate cat mai original, desi nu par a avea elemente prea sofisticate. Care ar fi secretul? Modul de amenajare si de distribuire a elementelor unei camere, la care se adauga un stil propriu, plus includerea unor obiecte decorative care de cele mai multe ori fac totul.

Cum ai putea sa ai o casa frumoasa si primitoare tot timpul? Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa ai o camera cu care sa te poti lauda oricand prietenilor. Mai mult decat atat, ea va fi unica, deoarece se pliaza modului tau personalizat de a fi si de a vedea amenajarea unui spatiu.

Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa ai o casa unica, indiferent de trend, tocmai pentru ca o vei amenaja in functie de personalitatea ta. La fiecare sfat pus in practica, nu uita sa il conformezi felului tau unic de a fi.

1. In primul rand, atunci cand vine vorba de culoarea unei camere, alege o nuanta care sa nu se demodeze foarte repede. Exista o serie de culori "clasice", cum ar fi cele neutre, precum si cele pale. Culorile mult prea vii obosesc in general, fiind folosite cel mult intr-o camera de zi in care te intalnesti cu prietenii.

2. Foloseste tot ce inseamna materiale si elemente care acopera suprafetele goale. Modernismul si cubismul promoveaza suprafetele plane si neacoperite, insa daca te temi de raceala si de abstractul unor asemenea piese de mobilier, orienteaza-te spre clasicismul care nu da niciodata gres. Revenind la prima idee, acoperirea suprafetelor ajuta la crearea unei impresii de interior placut, calduros si primitor.
 
3. Profita de iluminare pentru a crea un spatiu intim si placut. Evita iluminarea directa, mult prea puternica, si apeleaza la abajururi care filtreaza lumina, dand camerei o atmosfera de intimitate.

Sfaturi pentru un interior original4. Daca esti colectionar de obiecte care pot fi expuse ca elemente de decor, pune-le la vedere. De ce sa tii inchise in cutii papusi de portelan sau carti vechi, atat timp cat le poti pune in vitrine sau pe o masuta speciala? In orice caz, nu le imprastia prin toata casa. Pune-le la un loc, tocmai pentru a atrage atentia asupra faptului ca e vorba de obiecte de colectie.

5. Nu lasa colturile goale! De cele mai multe ori, colturile unei camere nu sunt luate in seama, insa folosirea lor pe cat posibil ajuta la crearea de spatiu. Asa ca poti opta pentru birouri, masute sau noptiere pe colt, pe care le poti alege in functie de preferinte.  

La aceste cinci sfaturi poti adauga elemente care tie iti plac si care te incanta, pentru a da o nota cat mai originala si mai distincta casei tale.

Marinela Gheorghe

Te-ar putea interesa:
  • Fotolii unicat pentru un interior original

    Casa este locul care te reprezinta cel mai mult si cum altfel ti-ai putea pune amprenta pe acest spatiu decat mobilandu-l cu obiecte care iti reflecta personalitatea.

  • Sfaturi pentru casa ta

    Ti-ai achizitionat locuinta mult visata, insa acum apare o alta problema- decorarea sa. Stim desigur faptul ca gusturile nu se discuta, insa specialistii in design interior au intocmit o lista cu cele mai importante sfaturi in ceea ce priveste alegerea culorilor cele mai potrivite si a mobilierului.

  • Sfaturi pentru decoratiuni exterioare de Craciun

    Craciunul vine in casele noastre, insa evenimentul trebuie sarbatorit cum se cuvine si in afara casei. Altfel spus, nu decora numai interiorul casei, ci si exteriorul ei. Trebuie insa sa tii cont de cateva sfaturi, care sa te ajute sa ai cea mai frumoasa casa de Craciun. Trebuie sa atragi privirile admirative ale vecinilor, prietenilor si ale trecatorilor. In plus, contribui la realizarea unei atmosfere feerice in orasul tau cu ocazia sarbatorilor de iarna.

  • Sfaturi pentru amenajarea unei camere de camin

    Ai primit o camera de camin din partea facultatii de care apartii si deja te consideri o persoana foarte norocoasa. Mai putine cheltuieli, prieteni noi, zona centrala... Ce faci insa in momentul in care constati ca spatiul e mult prea mic, iar camera nu este numai a ta?

  • Un altfel de interior

    Un regal al amenajarilor interioare si a stralucirii - asa ar putea fi descrisa perioada urmatoare, in care renuntam la griul si negrul cotidian, in favoarea rosului, albastrului, auriului si argintiului.

Mesaje (1) »
...
scris de tini, December 27, 2008

mie mi se pare ca nu am nevoie

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii