Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Ingrijirea pielii in sezonul rece

Marti, 14 Octombrie 2008
Ingrijirea pielii in sezonul receO data cu schimbarea brusca a anotimpului, pielea este supusa la numerosi factori din mediul inconjurator, cum ar fi: particule de praf, frig, care ii pot schimba aspectul.

De aceea, pentru a-ti pastra elasticitatea, dar mai ales hidratarea pielii in sezonul rece, ai grija sa respecti cativa pasi simpli, dar extrem de importanti pentru frumusetea ta!


Iata
regulile de aur pentru o piele stralucitoare in sezonul rece:

1. foloseste creme si lotiuni hidratante, mult mai grase decat cele pe care le foloseai vara! Nu uita ca tenul in sezonul rece are tendinta de a se usca si de a se exfolia! Ofera-i confortul de care are nevoie!

2. bea apa.


Minim 2 litri de apa plata pe zi ii va asigura tenului, hidratarea necesara pentru a se "lupta" cu intemperiile sezonului rece. Nu uita - hidratarea din interior se va reflecta pe chipul tau! Numai asa, tenul tau va fi catifelat si luminos.

3. pielea din jurul ochilor este mai sensibila, si are nevoie de o ingrijire speciala.

Aplica dimineata un gel hranitor de ochi, din interior spre exterior, pentru a preintampina marea problema a femeilor - aparitia labei de gasca.



Ingrijirea pielii in sezonul rece4. foloseste balsamul protector pentru buze.


Daca vrei ca buzele tale sa nu-si piarda elasticitatea, si sa nu se usuce, foloseste un balsam protector, inainte de a te da cu ruj!

5. peeling-ul mai mult decat necesar!

Nu lasa ca toamna si iarna sa-ti afecteze sanatatea pielii! Foloseste o data pe saptamana un peeling usor, care va curata pielea de impuritati si ii va reda stralucirea si catifelarea.

6. dupa baie, hidratare din cap pana-n picioare!


Aplica o masca de par hranitoare, o data pe saptamana, pentru a-ti pastra sanatatea pielii capilare.

Frumusetea pielii se tine cu...lotiuni hidratante.

Dupa ce ai facut o baie cu multa spuma, aplica lotiunea hidratanta preferata, pe tot corpul. Vei observa ca, in timp, pielea va capata aspectul fin, ca de matase, iar inestetica celulita va fi doar o amintire!

7. poarta manusi
cand este foarte frig si nu uita ca inainte, sa aplici o crema de maini cu multa vitamina C!

8. mastile preparate in casa - un protector impotriva radicalilor liberi!

In timpul liber, prepara-ti o masca hidratanta, cu uleiuri esentiale, care va asigura o buna hidratare tenului tau.

Ai tenul sensibil, aplica o masca hidratanta alcatuita dintr-o banana si putina zeama de lamaie. Amestecul se va tine 10-15 minute, dupa care vei clati cu apa calduta.

Tenul tau se rideaza usor si pare imbatranit?
Are nevoie de o masca hidratanta pe baza de struguri. Ia cateva boabe de struguri, pe care le vei rupe in jumatati. Lasa sa actioneze 20-25 de minute, dupa care te clatesti cu apa calduta.

Pentru tenul gras, aplica o masca cu suc de lamaie sau de castravete.


Georgiana Popa


Te-ar putea interesa:
  • Ingrijirea pielii – retete simple si ieftine pentru frumusete in sezonul rece

    Obtine o piele foarte hidratata folosind urmatoarele retete simple si ieftine pentru sezonul rece. Fa mici schimbari in regimul tau de ingrijire a pielii pentru a elibera pielea de toxine si radicali liberi.

  • Ingrijirea parului in sezonul rece

    Este timpul sa punem deoparte sampoanele si spray-urile cu protectie UV pentru par si sa trecem la alte metode de ingrijire a parului. Cu totii ne confruntam cu aceasta clasica schimbare de sezon, iar ea ne afecteaza din mai multe puncte de vedere.

  • Ingrijirea tenului in sezonul rece

    Sezonul rece a revenit in viata noastra, iar noi trebuie sa fim pregatite cu tot ce trebuie, pentru a preintampina eventualele probleme ale tenului. Se stie ca odata cu venirea frigului, tenul isi pierde hidratarea si luminozitatea, devenind uscat si tern.

  • Ingrijirea pielii – ponturi rapide pentru ingrijirea pielii

    Pe langa atat de multe atributii pe care le ai zilnic de indeplinit, uneori pare tentant sa lasi nefacute sau pe mai tarziu unele lucruri aparent nesemnificative sau sa le elimini dintr-o data.

  • Pielea - Ingrijirea pielii si problemele pielii pigmentate

    Fiecare femeie viseaza la o piele impecabila. Cu siguranta urmezi un program strict de ingrijire a pielii care iti mentine pielea tanara si supla. Pielea pigmentata reprezinta o problema care te poate afecta serios. Pigmentarea este sinonima cu colorarea pielii.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii