Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Paris Fashion Week - machiaj primavara 2009

Miercuri, 15 Octombrie 2008

Paris Fashion Week - machiaj primavara 2009La celebrul Festival de moda Paris Fashion Week s-au prezentat noile tendinte pentru primavara - vara 2009, atat in materie de vestimentatie, cat si in machiaj si coafura.


Naturalul revine la moda!


O tendinta care nu face altceva decat sa accentueze frumusetea chipului feminin este machiajul cat mai natural. Designeri ca Alexander McQueen, Antonio Berardi, Chloe, Giambattista Valli, Givenchy au optat pentru femeia usor pudrata, cu foarte putin fard bej si un glos transparent sau trandafiriu.

Tenul mat,
natural este la moda in primavara - vara 2009.


Ochii usor accentuati - in trend in sezonul cald!


Karl Lagerfeld, Lanvin si Valentino recomanda pentru primavara - vara 2009, ochii usor evidentiati. Un creion dermatograf negru, putin rimel pe gene si un glos transparent pot alcatui un machiaj perfect pentru femeia de afaceri.

De asemenea, daca veti dori un machiaj de seara tot ce trebuie sa adaugati este un fard de pleoape argintiu. Veti straluci cu siguranta la petrecerea la care veti fi invitata!

Buze rosii a la Miu Miu si Nina Ricci!


Miu Miu
si Nina Ricci si-au dat mana, in privinta machiajului propus pentru primavara - vara 2009. Astfel, ambele case de moda recomanda un machiaj indraznet. Ochii sunt fardati cu tus negru, iar buzele au fost date cu ruj rosu aprins.

Se pare ca, trandafirul rosu ar trebui sa faca parte din machiajul oricarei femei, in sezonul cald. Machiajul este indraznet si se potriveste femeilor puternice, care vor sa aiba un aer putin mai dur.


Georgiana Popa

alexander_mcqueen_1.jpg
antonio_berardi_1.jpg
chloe_paris_1.jpg
christian_dior_1.jpg
christian_dior_2.jpg
christian_dior_3.jpg
christian_dior_4.jpg
christian_dior_5.jpg
giambattista_valloi_1.jpg
givenchy_1.jpg
givenchy_2.jpg
karl_lagerfeld_1.jpg
karl_lagerfeld_2.jpg
lanvin_1.jpg
lanvin_2.jpg
miu_miu_1.jpg
miu_miu_2.jpg
miu_miu_3.jpg
nina_ricci_1.jpg
nina_ricci_2.jpg
stella_mccartney_1.jpg
stella_mccartney_2.jpg
stella_mccartney_3.jpg
valentino_1.jpg
valentino_2.jpg
valentino_3.jpg
valentino_4.jpg
valentino_5.jpg
valentino_6.jpg
ysl_1.jpg
ysl_2.jpg
ysl_3.jpg
 
Te-ar putea interesa:
  • Chanel - colectia primavara 2009 - Paris Fashion Week

    Chiar si pentru adevaratii necunoscatori, numele Chanel este o referinta automata la fashion. Adevarata femeie de afaceri, Coco Chanel a pus pe picioare un imperiu al modei, pornind de la un boutique minuscul deschis in anul 1909, la Paris. Ceea ce viziunea artistei a adus modei parea sa contravina tuturor tendintelor promovate in acea perioada si de altfel, pana la momentul respectiv.

  • Valentino - Colectia primavara 2009 - Paris Fashion Week

    Valentino Clemente Ludovico Garavani, cunoscut cel mai bine sub numele de Valentino este unul dintre cei mai importanti designeri de origine italiana din lume.

  • Elie Saab - Colectia primavara 2009 la Paris Fashion Week

    Designerul de origine libaneza, Elie Saab s-a remarcat de-a lungul timpului datorita colectiilor haute-couture de o mare eleganta si a rochiilor de seara, preferate in numeroase randuri de vedete de talie internationala.

  • Louis Vuitton - colectia primavara 2009 la Paris Fashion Week

    Toate privirile au fost atintite luna aceasta asupra Parisului, veritabila capitala a modei. Paris Fashion Week a reunit pe podiumurile sale nume sonore ale industriei modei, provocate si invitate sa-si prezinte propunerile pentru sezonul de primavara, 2009, desigur.

  • Alexander McQueen - colectia primavara 2009, ready-to-wear - Paris Fashion Week

    Copilul teribil al modei, asa cum a fost numit de-a lungul timpului, Alexander McQueen este fiul unui sofer de taxi, care a decis la 16 ani sa renunte la scoala si sa plece in urmarirea visului sau - cel de a deveni designer.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii