Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tiara - un accesoriu pretios

Luni, 20 Octombrie 2008

Tiara - un accesoriu pretiosTiara sau diadema este un accesoriu care nu ar trebui sa lipseasca din look-ul unei mirese care se respecta.

Revenita la moda, dupa multi ani, diadema a aparut pentru prima data in Egiptul Antic, Grecia si Roma, cand ea conferea un anumit statut si onoare celui care o purta.


Utilizata de Napoleon Bonaparte ca un accesoriu important in timpul domniei sale, diadema poate fi intalnita azi in special la baluri sau la nunti.


Mireasa
poarta diadema sau coronita, alaturi de voal, pe tot parcursul ceremoniei, tocmai pentru a se simti ca o regina, in cea mai frumoasa zi din viata ei. La fel ca si coroana, diadema poate incercui capul partial sau total.

Fie ca optezi pentru o tiara cu perle sau pietre semi-pretioase, important este ca aceasta sa iti completeze look-ul sexy si rafinat, si nu sa il incarce! In ziua de azi, coronitele pentru mireasa se gasesc intr-o gama variata de forme si implicit, de stiluri. Simpla sau cu o structura complexa, tiara poate aduce un plus de stil si de eleganta miresei.

Daca iti place simplitatea, opteaza pentru o diadema simpla, incrustata cu cateva pietricele semi-pretioase. Pentru un look sofisticat, parul este lasat liber, dupa ce a fost intors cu drotul. Buclele naturale vor fi evidentiate de diadema eleganta si rafinata. Simte-te ca o printesa la nunta ta!

Daca esti indrazneata, opteaza pentru o tiara asemenea coronitei de regina. Cu multe pietre pretioase, structurata asemenea unei piramide, ea va aduce purtatoarei rafinamentul de care aceasta are nevoie. Vei fi pur si simplu sclipitoare!

 
Cum iti alegi coronita?


- In momentul in care vei cumpara rochia de mireasa si voalul, ai grija sa iti achizitionezi atat tiara, pantofii cat si poseta! Doar vrei sa arati ca o regina, nu?

- Daca diadema are anumite detalii (care la prima vedere nu par importante), ai grija ca ele sa se regaseasca si pe voal.

- Atentie! Daca diadema sau tiara nu este aleasa bine, ea poate deforma imaginea ta, incarcand-o! Tine cont de forma fetei tale, in momentul achizitionarii!


Georgiana Popa

diadema_1.jpg
diadema_2.jpg
diadema_3.jpg
diadema_4.jpg
diadema_5.jpg
diadema_6.jpg
diadema_7.jpg
diadema_8.jpg
diadema_9.jpg
 
Te-ar putea interesa:
  • Tatuajul ca accesoriu

    Folosite pentru a-i marca pe sclavi in cazul gotilor, pentru a descrie istoria persoanei ce le purta in Tahiti sau pentru a insemna anumite trepte ale maturizarii, tatuajele au fost utilizate inca din cele mai vechi timpuri.

  • Accesoriu de sezon: Palaria

    Palaria este un accesoriu indispensabil in sezonul rece, dar este si un accesoriu care iti poate scoate in evidenta tinuta adaugand un plus de stil si eleganta look-ului tau.

  • Accesoriu must-have vara 2011 – Bratara

    Trendurile de primavara anunta revenirea bratarii in colectiile designerilor pentru sezonul de vara 2011. Bratara este un must-have in acest sezon. Dar nu purta doar una.

  • Cizmele din cauciuc Burberry: de la accesoriu util la piesa vestimentara must-have!

    Confortabile, utile si cool, cizmele din cauciuc s-au impus in ultimii ani cu o viteza record in randul consumatorilor de moda, din intreaga lume. Brand-uri renumite, precum Burberry, au lansat pe piata diferite modele, de la cele simple uni care imita pielea, la cele cu logo sau cu celebrul check imprimat direct pe cauciuc sau pe materialul textile din interior. Adorate de oamenii obisnuiti, dar si de celebritati din intreaga lume, aceste accesorii au devenit un must-have vestimentar, purtandu-le, atat in zilele ploioase la outfit-uri casual, cat si la concerte sau chiar la evenimentele publice.

Mesaje (1) »
...
scris de adriana steluta, August 08, 2011

buna! cum pot sa imi cumpar o diadema de la dv?

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii