Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Accesorii Christian Dior - primavara 2009

Marti, 04 Noiembrie 2008

Accesorii Christian Dior - primavara 2009Casa de moda Christian Dior a revolutionat lumea modei, de-a lungul timpului prin originalitate, feminitate si exuberanta.

Colectia pentru primavara - vara 2009 a fost realizata intr-o nota tinereasca, plina de culoare, transparenta, senzualitate si rafinament.

Alaturi de tinute sexy , pastelate, designerul a asortat accesorii fistichii, neconventionale.




Sandale cu toc sub forma de statueta a la Dior


Daca nu stiati statuetele din muzee au constituit muza designerului, pentru a crea o colectie de incaltaminte trendy pentru primavara - vara 2009.

Statuetele feminine au "jucat" un rol extrem de important in alcatuirea unor perechi de sandale iesite din comun, datorita faptului ca au fost utilizate sub forma de tocuri. Confectionate din piele, cu multe cureluse si impletituri, in nuante de roz, auriu sau argintiu, sandalele sunt moderne si sofisticate.


Coliere si cercei din fildes - la moda in primavara - vara 2009


Aveti o colectie impresionanta de accesorii din fildes? Christian Dior va recomanda sa le asortati la tinute sexy in sezonul cald. Fie ca veti accesoriza o tinuta de zi sau de seara, veti fi in trend.


Posete extra-large din piele


Moda posetelor mari a ramas in trend si in primavara - vara 2009. In nuante de bej, maron, rosu sau visiniu, posetele extra-large din piele pot fi purtate la tinutele de zi. Asta, daca va doriti o tinuta originala si moderna!


Va invitam sa urmariti accesoriile Christian Dior pentru primavara - vara 2009.


Georgiana Popa




christian_dior1.jpg
christian_dior10.jpg
christian_dior11.jpg
christian_dior12.jpg
christian_dior13.jpg
christian_dior14.jpg
christian_dior2.jpg
christian_dior3.jpg
christian_dior4.jpg
christian_dior5.jpg
christian_dior6.jpg
christian_dior7.jpg
christian_dior8.jpg
christian_dior9.jpg
 
Te-ar putea interesa:
  • Christian Dior - primavara 2009

    Colectia Christian Dior pentru sezonul primavara - vara 2009 este plina de culoare, feminitate si eleganta. Tinutele create de John Galliano sunt tineresti, vaporoase special concepute pentru femeile care vor sa fie senzuale si rafinate.

  • Christian Dior, primavara - vara 2008, Paris

    Spectacolul oferit de Christian Dior pe podiumul Haute Couture, de la Paris a fost exceptional si extravagant. Pentru colectia primavara - vara 2008, designerul s-a inspirat din Asia si a transformat chimonoul gheiselor, intr-o arta sofisticata si moderna.

  • Colectia Christian Dior Couture primavara 2012

    Exact la timp pentru sezonul de premieri, Bill Gayten si-a debutat colectia ultra-feminina de rochii perfecte pentru aparitiile pe covorul rosu.Cu o influenta vintage Dior, Gaytten a prezentat talii trase, tinute echilibrate, forme cu fler si siluete feminine cu gulere deschise si indoite care expun putin decolteu dar cu foarte mult bun gust. Structura si eleganta specifica casei de moda Dior au fost prezente, insa au fost actualizate de Gaytten:  materiale transparente din belsug, pe maneci si pe bluze, si rochii de seara cu texturi delicate, cu straturi de organza si chifon. 

  • Christian Dior prezinta colectia de primavara-vara 2012

    Colectia de primavara-vara 2012 Christian Dior este prima de la demisia lui John Galliano. Bill Gaytten, cel care a preluat stafeta de designer al casei Dior, a decis sa se intoarca la radacini, astfel a readus la viata look-urile create de Monsieur Dior in persoana in perioada anilor '50.

  • Machiaj primavara 2009 - Christian Lacroix

    De la un sezon la altul, tendintele propuse de mari designeri se schimba atat in materie de fashion, hair-style, cat si make-up. Tot ceea ce trebuie sa facem este sa ne informam si sa adoptam doar ceea ce ne influenteaza si ne defineste pe noi, ca femeie.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii