Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Michelle Obama - criticata pentru tinuta din noaptea alegerilor

Vineri, 07 Noiembrie 2008
Michelle Obama - criticata pentru tinuta din noaptea alegerilorRochia purtata in noaptea alegerilor din SUA de Michelle Obama, sotia noului presedinte american, Barack Obama, o creatie a designerului  Narciso Rodriguez, a fost criticata de majoritatea celor pasionati de moda, informeaza editia electronica a ziarului The Telegraph, conform MEDIAFAX.

Michelle Obama, care a purtat o rochie negru cu rosu, semnata Narciso Rodriguez, in momentul istoric al alegerii primului presedinte american de culoare, a starnit dezbateri printre specialistii si fanii modei, cei mai multi concluzionand ca noua prima doamna a Statelor Unite a avut un moment rar de proasta inspiratie.
   
In timpul campaniei electorale, Michelle Obama a fost laudata pentru tinutele ei colorate si bine croite, despre care a marturisit, recent, in cadrul emisiunii lui Jay Leno, ca le-a achizitionat online.
   
Aceasta a primit, totusi, si aprecieri din partea unor critici de moda, care au laudat-o pentru faptul ca a ales, pentru acel moment, un brand american.
   
Potrivit reprezentantilor echipei lui Michelle Obama, aceasta nu are un stilist personal.

Michelle Obama - criticata pentru tinuta din noaptea alegerilor Michelle Obama - criticata pentru tinuta din noaptea alegerilor
Te-ar putea interesa:
  • Beyonce criticata dur pentru tinuta sa

    Tinuta de scena croita din piele pe care a purtat-o Beyonce Knowles la Super Bowl a fost aspru criticata de organizatia care militeaza pentru drepturile animalelor – PETA.

  • Michelle Obama a pozat pentru Vogue

    Michelle Obama, sotia presedintelui american Barack Obama, va aparea pe coperta editiei din martie a celebrei publicatii de moda Vogue, informeaza bbc.co.uk.

  • Ce rochie va purta Michelle Obama la bal?

    Michelle Obama, viitoarea Prima Doamna a Americii, nu a dezvaluit deocamdata ce rochie va purta la balul de dupa ceremonia de investire in functia de presedinte a sotului ei, Barack Obama, ceea ce a suscitat speculatii aprinse in randul pasionatilor de moda, informeaza editia online a Independent, preluata de MEDIAFAX.

  • Michelle Obama - inel de 30 000 de dolari

    Barack Obama i-a cumparat sotiei sale, Michelle, un inel de rhodium incrustat cu diamante, a carui valoare este de 30.000 de dolari, in semn de multumire pentru sprijinul pe care i l-a acordat in campania electorala si cu ocazia alegerilor, informeaza Daily Mail, preluat de MEDIAFAX.

  • Michelle Obama - printre cei mai frumosi oameni din lume

    Michelle Obama, prima doamna a Statelor Unite, a fost inclusa in celebra lista a celor mai frumosi 100 de oameni din lume alcatuita anual de revista People, in care pe primul loc se situeaza actrita Christina Applegate, o supravietuitoare a cancerului mamar, informeaza Reuters, conform MEDIAFAX.

Mesaje (1) »
...
scris de Stefan Laura, November 12, 2008

cand faci o alegere ai un stil personal. stilistii sunt cei care analizeaza stilul abordat si-l comenteaza in functie de moda. consider ca, oricum, un eveniment special trebuie sa aiba indrumarea specialistului, mai ales daca esti prima doamna a Americii....

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii