Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Wedding & Fashion Show

Marti, 11 Noiembrie 2008

Wedding & Fashion ShowLa doar doua saptamani de la lansarea Wedding & Fashion Show - targ dedicat organizarilor de nunti si modei, care va avea loc la Rin Grand Hotel, in perioada 23-25 ianuarie 2009 - 30% din spatiul expozitional a fost rezervat, potrivit comunicatedepresa.ro.


Evenimentul are deja primul Partener Exclusiv, Cards International Impex, unul dintre cei mai importanti producatori de invitatii de nunta. Wedding & Fashion Show implementeaza pentru prima data in Romania conceptul de organizare a nuntilor ca evenimente stralucitoare, deopotriva mondene si trendy pentru toti participantii, nu doar pentru miri.

Acesta se va desfasura la Rin Grand Hotel Bucuresti, in perioada 23-25 ianuarie 2009. In cadrul targului sunt prezente ultimele tendintele in moda, impreuna cu noutati din toate domeniile asociate organizarii unei nunti de exceptie, pentru ca toti invitatii la un astfel de eveniment unic, sa poata gasi solutii de vestimentatie, coafura si machiaj, cadouri, prezentare, ambianta.

Astfel, in paralel cu expunerea spre vanzare a diverselor produse necesare organizarii nuntii perfecte, vor avea loc prezentari de moda si demonstratii de coafura si machiaj, in fiecare zi a targului.

Wedding &Fashion Show se pregateste sa aduca vizitatorilor, la scurt timp dupa Sarbatorile de iarna, atmosfera plina de emotie, fast, stralucire si distinctie, proprie momentului de o eleganta deosebita din viata fiecarui om, pe care il reprezinta celebrarea casatoriei.


Te-ar putea interesa:
  • Victoria's Secret Fashion Show 2009 - cel mai spectaculos show de lenjerie intima

    Show-urile de moda Victoria's Secret sunt unele dintre cele mai asteptate spectacole din aceasta minunata industrie. In ciuda absentei unora dintre ingerii cu traditie de la Victoria's Secret precum Giselle Bundche, insarcinata pentru prima oara, Karolina Kurkova si Adriana Lima, ambele manechine devenite proaspete mamici, show-ul Victoria's Secret 2010 a fost un real succes.

  • Brands Walk - Fashion Show

    Joia trecuta, in Bucuresti Mall a avut loc o noua editie Brands Walk, un spectacol de moda in care cele mai cunoscute branduri din Romania si-au prezentat colectiile de primavara-vara 2010.

  • Fashion Show - regie semnata de Quelle

    Odata cu primele zile de toamna, Bucurestiul devine locul de intalnire a celor din industria modei, pentru prezentarile tendintelor in sezonul ce urmeaza. QUELLE Fashion Show a avut loc recent, in Palatul CEC de pe Calea Victoriei, fiind prima prezentare de moda gazduita vreodata de celebrul palat, emblematic pentru capitala Romaniei.

  • Victoria's Secret Fashion Show 2011

    In fiecare an, astept cu nerabdare o anumita zi din noiembrie. Nu este ziua mea de nastere, nu este nici luna cadourilor… Insa in noiembrie are loc, in fiecare an, show -ul de moda Victoria’s Secret!

  • Brandswalk - Fashion Show la Bucuresti Mall

    Dupa Style Up de la Plaza Romania, prezentarile de moda continua cu un nou show organizat, de data aceasta, in incinta Bucuresti Mall.

Mesaje (2) »
...
scris de kmaro, November 12, 2008

dfrewsyyhj

...
scris de mirelad, January 24, 2009

super targ!!! daca ii putem spune asa. pentru ca sincer nici n-am simtit ca as fi la un targ obisnuit ...printe standuri si culoare stramte sau sufocata de fluturasi impartiti la repezeala.
Aici, am simtit o combinatie foarte reusita intre probarea rochiilor de mireasa si show-ul organizat. am stat 4 ore in targ si nici nu mi-am dat seama cand a trecut timpul. programul artistic combinat cu showrile de machiaj si coafura, impreuna cu discutiile cu celelalte fete, te fac sa te simti intre prietene. un targ foarte cochet si cu o ambianta foarte placuta si prietenoasa.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii