Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Scarlett Johansson - senzuala si provocatoare

Vineri, 21 Noiembrie 2008
Scarlett Johansson - senzuala si provocatoareSarbatorita zilei de 22 noiembrie, actrita Scarlett Johansson a fost catalogata drept una dintre prezentele cele mai reusite, cel putin in ceea ce priveste pictorialele sau aparitiile in cadrul evenimentelor mondene.

Cu toate ca are doar 24 de ani, voluptoasa Scarlett a obtinut aprecieri chiar si din partea celor mai critici comentatori din industria modei, calitatea cea mai apreciata fiind aceea de adaptare extraordinara la context.

Stilul vestimentar al frumoasei blonde poate fi caracterizat din doua privinte; Scarlett iubeste jeansii, pe care ii asociaza atat cu sacou, cat si cu bluze largi, dar se simte la fel de bine si in rochiile elegante,  de ocazie, semnate de marii designeri ai lumii.

Pentru ca nu masoara decat 1.62 m, accesoriile la care nu renunta niciodata sunt, de departe, incaltarile cu toc inalt, iar in ceea ce priveste modelul pantofilor, actrita ii prefera pe cei cu varful ascutit.

Scarlett Johansson - senzuala si provocatoare Nominalizata in 2006 la titlul de "Cea mai sexy femeie in viata", Scarlett a capatat incredere in propria persoana, intelegand totodata ca, in meseria sa, imaginea joaca un rol foarte important, multi ziaristi denumind-o "noua Marilyn Monroe".

Transformarea dintr-o adolescenta frumoasa intr-o femeie provocatoare si incredibil de sexy s-a reflectat si in vestimentatiile adoptate -  in materie de style, Scarlett va opta intotdeauna pentru rochiile stramte, cu decolteu si bretele subtiri, sau chiar fara, si cu spatele gol.

Iar daca in ecuatie mai intra si satenul sau matasea, putem spune ca am definit in totalitate preferintele sale in moda.


Scarlett Johansson - senzuala si provocatoare Scarlett Johansson - senzuala si provocatoare

Scarlett Johansson - senzuala si provocatoare Scarlett Johansson - senzuala si provocatoare

Scarlett Johansson - senzuala si provocatoare Scarlett Johansson - senzuala si provocatoare


Bianca Predut
Te-ar putea interesa:
  • Tinuta zilei, Scarlett Johansson

    Cred ca ne putem pune cu totii de acord in privinta lui Scarlet Johansson. Este genul de femeie care atrage privirile ca un magnet si emana senzualitate prin toti porii.

  • Scarlett Johansson - vedeta cu cei mai frumosi sani

    Scarlett Johansson a fost desemnata vedeta cu cel mai frumos bust de la Hollywood, devansandu-le pe Salma Hayek si Halle Berry, potrivit rezultatelor unui sondaj publicate de thesun.co.uk, conform MEDIAFAX.

  • Scarlett Johansson este noua imagine Mango

    Actrita Scarlett Johansson, nominalizata la Globul de Aur, a inlocuit-o pe vedeta din Vicky Cristina Barcelona, Penelope Cruz pentru campania de toamna - iarna 2009 - 2010, aceasta din urma fiind imaginea campaniilor Mango in ultimii patru ani.

  • Machiaj in Nuante aurii inspirat de Scarlett Johansson

    Culorile folosite pentru machiajul ochilor actritei Scarlett Johansson ne aduc aminte de un cocktail, tequila sunrise.Actrita a purtat acest look la Premiile Oscar 2012: “Nu am vrut ca machiajul sa se asorteze cu rochia, iar aceste nuante aurii scot in evidenta ochii verzi a lui Scarlett”, a declarat make-up artistul Ceciliato, cel care a realizat machiajul.Daca nu ati avut inca parte de un concediu in care sa obtineti un broz frumos, acest machiaj va aduce putin soare look-ului vostru prin nuante aurii rosiatice.Puteti obtine acest look doar prin cativa pasi simpli, dupa aplicarea fondului de ten.

  • Scarlett Johansson in noua reclama Dolce&Gabanna

    Dolce&Gabanna si-a lansat cel mai recent parfum, The One Lace Edition. Inspirat de dantela delicata, aroma este puternica si sofisticata, bergamota si iasomia se topesc pe notele de pruna si vetiver. Parfumul este cald, intrigant si ultra feminin.

Mesaje (2) »
...
scris de Mara_zina, November 21, 2008

Da, la multi ani!

...
scris de fre, November 24, 2008

456y5 hyut

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii