Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Victoria Beckham e coperta Harper's Bazaar in ianuarie

Vineri, 05 Decembrie 2008
Victoria Beckham e coperta Harper's Bazaar in ianuarie Editia de ianuarie a revistei Harper's Bazaar o gazduieste pe coperta sa pe Victoria Beckham.

Cunoscuta publicului datorita succesului obtinut alaturi de trupa Spice Girls, Victoria s-a propulsat in vizorul presei de scandal de cand s-a maritat cu David Beckham, nu mai putin cunoscutul jucator de fotbal.

Si dupa 11 de ani de cand este impreuna cu David, Victoria se mentine in atentia presei de profil. Si-a construit o imagine proprie, placuta de unii si mult criticata de altii, pe care a lansat-o oficial in lumea modei in septembrie 2008.

Suprinzator sau nu, colectia Victoriei a avut succes in ochii criticilor de moda, linia urmarita bazandu-se pe rochiile creion, extrem de mulate, care au consacrat-o pe vedeta.

Pentru pictorialul din Haper's Bazaar, Victoria a incercat sa promoveze o alta latura a personalitatii sale, abordand o alura feminina si una puternic contrastanta: masculin - androgina. Deux-pieces-ul albastru de la Gucci si cravata din colectia destinata barbatilor de la Dior au constituit outfit-ul masculin al divei.

Cu ocazia amplului interviu, Victoria a declarat ca, desi a avut mari emotii la lansarea colectiei sale, se simte in sfarsit in elementul sau in aceasta industrie. "A face parte din Spice Girls nu a fost un atu in ceea ce priveste moda. Mai degraba mi-a inchis usi, pe care apoi a trebuit sa le redeschid. Era o imagine gandita de alte persoane: purtam intotdeauna o little black dress. Toata lumea spunea ca e de la Gucci, cand de fapt purta semnatura Miss Selfridge" isi aminteste Victoria. "Acum stiu ca ma aflu intr-o competite acerba, dar este un loc unde simt ca pot reusi."

In spatele imaginii promovate de presa de pretutindeni, Victoria afirma ca este o femeie normala, cu o familie, trei baieti nazdravani de crescut si un sot iubitor. Chiar daca vecinii ei apropiati sunt Seal si Heidi Klum, iar printre prieteni se numara Tom Cruise si sotia sa Katie, Victoria afirma despre viata ei ca este extrem de plictisitoare.

In ceea ce priveste regimul de viata, Victoria Beckham nu-ti va spune ca tocmai a mancat la cina un hamburger. Urmeaza un stil de viata strict, merge la sala si alearga mult, dar nu se plange. Asa cum nu se plange nici in legatura cu "relatia" stransa pe care o are cu presa, admitand ca in momentul in care a intrat in aceasta industrie, si-a asumat toate riscurile de rigoare.

Victoria Beckham costituie o imagine care continua sa vanda, probabil si in aceasta perioada dificila din punct de vedere financiar.

Andreea - Ina Gartoi

Galeria de imagini cuprinde fotografii din cadrul pictorialului pentru Harper's Bazaar si tinute selectate din colectia pret-a-porter lansata anul acesta.

a1.jpg
a2.jpg
a3.jpg
b1.jpg
b2.jpg
b3.jpg
b4.jpg
b5.jpg
b6.jpg
b7.jpg
 



Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii