Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

"Cat te mai iubesc", de Luis Leante, va fi lansat marti, la Carturesti

Luni, 08 Decembrie 2008
ImageRomanul "Cat te mai iubesc", al scriitorului spaniol Luis Leante, publicat la Editura Vellant, va fi lansat marti, de la ora 19.00, la Libraria Carturesti, din Bucuresti, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

La lansare vor participa: traducatoarea cartii, Luminita Voina-Raut, realizatoarea de televiziune si traducatoarea Cornelia Radulescu si directorul Institutului Cervantes de la Bucuresti, Joaquin Garrigos.
   
Romanul "Cat te mai iubesc/ Mira si yo te querre" i-a adus, in 2007, scriitorului Luis Leante prestigiosul premiu Alfaguara de Novela, decernat de un juriu care a fost prezidat de Mario Vargas Llosa. Juriul s-a declarat cucerit de "forta expresiva cu care scriitorul descrie peisajele desertului si stilul de viata din ultima colonie spaniola din Africa, devenite scena unei povesti de iubire care marcheaza viata protagonistilor".
   
Mai mult decat un roman de dragoste, "Cat te mai iubesc" este o naratiune vie, impletita cu imaginea unor culturi contrastante si a unor clase sociale din perioada in care Spania isi pierdea ultimele colonii. "Cat te mai iubesc" este povestea lui Montse Cambra, o femeie in varsta de 40 de ani, a carei viata ia o turnura neasteptata odata cu decizia de a pleca in Sahara spaniola, in speranta de a-si regasi prima iubire. Calatoria in spatiul deopotriva aspru si fascinant al desertului se transforma intr-o aventura a redescoperirii de sine.
   
Luis Leante s-a nascut in 1963, in Caravaca de la Cruz, oras din sud-estul Spaniei, si este licentiat in filologie clasica la Universitatea din Murcia. In prezent, locuieste in Alicante, unde preda limba latina. Scriitorul spaniol a explorat numeroase genuri literare: proza, poezie, teatru, eseistica, publicistica, obtinand diverse premii pentru creatiile sale. Cartile i-au fost traduse in douazeci de limbi, printre care franceza, italiana, engleza, olandeza, rusa, croata, germana.
   
Scriitorul a mai publicat volumele de povestiri - "El ultimo viaje de Efrain" (1986), "El criador de canarios" (1996) - si romanele "Camino del jueves rojo" (1983), "Paisaje con rio y Baracoa de fondo" (1997), "Al final del trayecto" (1997), "La Edad de Plata" (1998), "El canto del zaigu" (2000), "El vuelo de las termitas" (2003, 2005), "Academia Europa" (2003), "La puerta trasera del paraiso" (2007) si "Rebelion en Nueva Granada" (2008).
Te-ar putea interesa:
  • Volumul "Zilele regelui", de Filip Florian, va fi lansat marti

    Volumul "Zilele regelui", de Filip Florian, va fi lansat marti, la Libraria Carturesti din Strada Arthur Verona, in prezenta agentului literar Simona Kessler si a criticilor Marius Chivu, Carmen Musat si Daniel-Cristea Enache, informeaza MEDIAFAX .

  • "Dumnezeu s-a nascut in exil", de Vintila Horia, a fost lansat marti

    Volumul "Dumnezeu s-a nascut in exil", de Vintila Horia, care a fost distins, in 1960, cu prestigiosul premiu Goncourt, a fost lansat marti, la Uniunea Scriitorilor, din Bucuresti, de editura Art, informeaza MEDIAFAX.

  • Volumul "Ultimul Papa", de Luis Miguel Rocha, la Tritonic

    Volumele "Ultimul Papa", de Luis Miguel Rocha, si "Esenta raului", de Greg Iles, urmeaza sa fie publicate in colectia Premium a Tritonic, numarandu-se printre cele mai bune titluri anuntate de editura pentru 2009, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX .

  • Te iubesc

    Doua cuvinte ce valoreaza cat o lume intreaga. Spuse din inima, spuse uneori cu teama de a nu fi auzite inapoi, spuse alteori cu increderea ca dragostea invinge tot, spuse soptit, spuse cu vocea a o mie de ingeri, scrise timid pe un biletel sau sugerate numai printre randurile unei epistole oarecare, aceste doua cuvinte fac lumea sa se invarta, inimile sa ne bata, vietile sa ni se schimbe.

  • Teatru de poveste la Carturesti

    Vocea actorului Mihai-Gruia Sandu trezeste personajele Craciunului la viata! Spiridusi, reni si pinguini invadeaza Galeria Sub_Carturesti intr-o avalansa de culori, muzica si arome de scortisoara.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii