Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Masa de Craciun - idei de decoratiuni si aranjamente

Vineri, 14 Decembrie 2012
Aranjamente si decoratiuni pentru masa de CraciunUn eveniment special se apropie de noi. Craciunul petrecut in familie este de departe cel mai reusit si cel mai frumos.

Pentru ca familia si invitatii sa se simta relaxati si inconjurati de iubire, nu numai mancarea trebuie sa fie gustoasa, ci si aranjarea tacamurilor si paharelor trebuie sa fie speciala.

Doar o data pe an sarbatorim Craciunul, nu?





Decoratiuni speciale pentru masa de Craciun:


Achizitioneaza-ti un set complet de farfurii de sezon, farfurii mari si mici (cu reni, braduti, oameni de zapada, stelute);

Fiecare membru trebuie sa aiba 4 pahare, si anume: unul pentru apa, unul pentru vin, unul pentru tarie si unul pentru sampanie.

Cum le aranjam?
Paharele vor sta in fata farfuriei si vor fi asezate de la stanga la dreapta - in functie de marimea lor.

Pentru ca masa de Craciun sa fie rafinata, opteaza pentru pahare de cristal, care vor crea intimitate si eleganta. Ele pot fi rosii, albastre sau aurii. Depinde de tema pentru care optati. De exemplu, daca fata de masa este alba, alegeti tacamuri, farfurii si pahare colorate.

Daca fata de masa este rosie cu imprimeu de brazi si globuri, puteti opta pentru farfurii albe cu un imprimeu cochet de sezon. Paharele pot fi din cristal alb sau auriu.

Servetelele de sezon improspateaza masa de Craciun.


In nuante de rosu, auriu, verde sau simple - albe cu mici imprimeuri de globuri, Mos Craciuni si stelute, servetelele sunt un accesoriu important in aranjamentul regal al mesei de Craciun.

Daca la masa de Craciun se alatura si prietenii familiei, atunci incearca pe cat posibil ca decoratiile si felul in care ai aranjat tacamurile sa fie original.

O idee simpla, dar cu efect este si prinderea servetelului de masa, cu un inel stralucitor, auriu sau argintiu, fix la mijloc. El poate fi asezat langa farfurie sau chiar pe ea, in centru. Masa de Craciun va arata senzational!

Creeaza intimitate cu lumanarile de sezon


Un sfesnic in care au fost amplasate 5, 6 lumanari rosii sau aurii va aduce intimitate locuintei. De asemenea, in magazine exista numeroase lumanari de sezon de diferte dimensiuni, care abia asteapta sa-ti inveseleasca masa de Craciun.


Citeste si:

Idei de decoratiuni pentru Craciun

Sfaturi pentru decoratiuni exterioare de Craciun

Decoratiuni de Craciun pentru scarile casei


Suporturi rafinate pentru paharele mate!

Ai achizitionat un set de pahare mate si nu stii ce ai putea face pentru a le "aduce la viata"? Cumpara suporturi din fier forjat sau inox, pe care se regasesc frunze de artar, fructe de padure sau ace de brad.

Aseaza paharele mate in suporturile trendy si vei observa ca au un aer proaspat, de primavara.

Cateva crengute de brad asezate pe masa de Craciun vor aduce spiritul Sarbatorilor de Iarna in sufletul fiecarui membru al familiei.

Sfat: Modul in care vei aranja masa de Craciun se va reflecta si in gustul mancarii si in spiritul fiecaruia. Astfel, mancarea va fi mult mai delicioasa, iar invitatii se vor simti ca la ei acasa!

Un Craciun de vis!

Georgiana Popa



farfurii_craciun_1.jpg
farfurii_craciun_10.jpg
farfurii_craciun_11.jpg
farfurii_craciun_12.jpg
farfurii_craciun_13.jpg
farfurii_craciun_14.jpg
farfurii_craciun_15.jpg
farfurii_craciun_16.jpg
farfurii_craciun_17.jpg
farfurii_craciun_18.jpg
farfurii_craciun_2.jpg
farfurii_craciun_3.jpg
farfurii_craciun_4.jpg
farfurii_craciun_5.jpg
farfurii_craciun_6.jpg
farfurii_craciun_7.jpg
farfurii_craciun_8.jpg
farfurii_craciun_9.jpg
 






Te-ar putea interesa:
  • Idei de decoratiuni si aranjamente pentru Craciun

    Am intrat deja in luna decembrie, iar Craciunul se apropie cu pasi repezi. Dincolo de ideile de cadouri pentru cei dragi , ai nevoie si de idei de amenajare pentru casa ta, pentru un interior original cu ocazia Craciunului.

  • Masa de Revelion: decoratiuni si aranjamente

    In noaptea dintre ani esti gazda, iar pregatirile deja te-au coplesit. Cadourile sunt luate, tinutele de seara la fel, insa cea mai mare provocare pare a fi masa de Revelion .  Daca vrei ca noaptea de Revelion sa nu se transforme intr-o amintire neplacuta, plina de oboseala si stres, urmeaza cateva sfaturi referitoare la decorarea mesei organizate in noaptea dintre ani.

  • Decoratiuni de Craciun

    Pregateste-ti casa de Sarbatoare alegand cele mai trendy decoratiuni de Craciun. Nu trebuie sa dai o avere pe ele, daca ai putin timp la dispozitie si ceva imaginatie, le poti face tu, acasa, impreuna cu iubitul tau sau alaturi de copii. Asta daca vrei ca peste tot sa simti spiritul Craciunului.

  • Decoratiuni de Craciun pentru scarile casei

    Sarbatorile de iarna iti ofera o multitudine de posibilitati de a-ti amenaja casa cu gust. Vei aseza decoratiuni peste tot, dar este posibil sa uiti un amanunt: scarile interioare.

  • Sfaturi pentru decoratiuni exterioare de Craciun

    Craciunul vine in casele noastre, insa evenimentul trebuie sarbatorit cum se cuvine si in afara casei. Altfel spus, nu decora numai interiorul casei, ci si exteriorul ei. Trebuie insa sa tii cont de cateva sfaturi, care sa te ajute sa ai cea mai frumoasa casa de Craciun. Trebuie sa atragi privirile admirative ale vecinilor, prietenilor si ale trecatorilor. In plus, contribui la realizarea unei atmosfere feerice in orasul tau cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Mesaje (4) »
...
scris de a, January 31, 2009

uauuuuuuuuuuuuuu


...
scris de nadia albu, November 17, 2009

buna seara,as vrea sa cumpar farfurii si pahare din fotografiile de mai sus,as vrea sa stiu cu cine trebuie sa contactezi,multumesc,o seara buna


...
scris de Fake Tag Heuer Watches, November 19, 2013

<a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>Replica Watches for Women</a> Knockoffs -- These watches ordinarily cost the producer no greater than $40 to produce and are recognized for his or her cost to quality ratio <a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>Replica Rolex Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> .

...
scris de rolex copies for sale, January 04, 2014

Look that flat very well scuff marks. <a rel="nofollow" href=http://www.madisoncountyne.com/iwc/>fake iwcâ</a> yet, You should invest a bit longer <a rel="nofollow" href=http://www.alpine-air.com/faux.php>faux rolex watches</a> , In the event a a lot more or higher leading scrapes <a rel="nofollow" href=http://jandbcoffeeco.com/product/imitation.html>cheap imitation watches</a> .

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii