Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Andreea Tincu & Sense - Primavara 2009

Miercuri, 10 Decembrie 2008
Andreea Tincu & Sense - Primavara 2009Nu este prima data cand Andreea Tincu a decis sa colaboreze cu brand-ul Sense pentru a crea o linie vestimentara. Colectia Andreea Tincu & Sense primavara 2009 a fost o surpriza extrem de placuta prin noutatea pe care o denota.


Prezentata pe podium la Zagreb Fashion Week, colectia Frou-Frou are ca inspiratie filmul de desene animate Aristocats. Elementele preluate din celebrul desen animat au fost atmosfera vesela, linia boema si rafinata a Adelaidei Bogamille, dar si o serie de elemente... muzicale.

Notele muzicale, claviatura de pian sau trompeta stilizata, toate au constituit sursa de inspiratie pentru accesoriile create dupa schitele Andreei.

Materialele folosite vin ca o completare fireasca a liniei urmarite:  voal de matase, crep, chantung, iar accesorizarea confera un aer usor luxos prin intermediul clasicelor deja, cristale Swarovski.

Salopeta pare sa fie obiectul vestimentar care a starnit atentia de-a lungul proaspetei colectii, aceasta nefiind insa prima ocazie cu care Andreea Tincu s-a jucat cu materialele si croielile pentru a obtine ceva nou.

Talia inalta este unul dintre acele elemente care au dominat catwalk-urile internationale si care se regasesc si in colectia Frou-Frou.

In ceea ce priveste paleta coloristica, gama nu este extrem de variata, limitandu-se la tonurile neutre de alb si negru, gri si cateva nuante de albastru si crem. Cu toate acestea, texturile si croielile sunt sarea si piperul colectiei, iar prin evitarea accesorizarii s-a obtinut un efect elegant si boem.

In outfit-urile create de Andreea Tincu este evidenta o evolutie si o oarecare maturizare artistica. Colectia Frou-Frou constituie punctul de plecare pentru linia Sense limited collection by Andreea Tincu, comercializata in complexele comerciale din tara.

Andreea - Ina Gartoi

IMG_5294.jpg
IMG_5297.jpg
IMG_5348.jpg
IMG_5357.jpg
IMG_5420.jpg
IMG_5708.jpg
IMG_5782.jpg
IMG_5848.jpg
IMG_5857.jpg
IMG_5871.jpg
IMG_5925.jpg
IMG_6000.jpg
 

Te-ar putea interesa:
  • Andreea Tincu & Sense - Blanc de Vol

    Andreea Tincu & Sense au lansat colectia de primavara-vara 2010, in cadrul festivalului Vienna Fashion Week, care a avut loc pe 27 septembrie. Colectia se numeste " Blanc de Vol" si are ca sursa de inspiratie opera sculptorului Constantin Brancusi.

  • Andreea Tincu & Sense - RFW 2010

    "In the red gray" reprezinta o varianta special creata pentru RFW a colectiei de primavara-vara 2011 a Andreei Tincu, ce urmeaza sa fie prezentata la sfarsitul lui iulie in cadrul importantului festival olandez Modefabriek.

  • Resort 2010 - Andreea Tincu&Sense

    Andreea Tincu&Sense si-a lansat la Odessa colectia Resort  2010, o colectie puternic influentata de moda anilor 1930, cu linii simple, curate, culori pastelate si imprimeuri cu forme geometrice.

  • Resort 2011: Andreea Tincu & Sense

    Andreea Tincu, unul dintre cei mai apreciati designeri romani, si-a prezentat noua colectie Resort pentru 2011 in cadrul prestigiosului festival Modefabriek, desfasurat in luna iulie la Amsterdam.

  • Toamna-iarna 2010 - 2011 - Andreea Tincu & Sense

    Andreea Tincu & Sense si-a lansat colectia toamna - iarna 2010 - 2011 in cadrul Kiev Fashion Week.

Mesaje (1) »
...
scris de iris tincu, May 09, 2009

bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii