Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

"Secrete de chef ca la carte" - un volum care prezinta culisele artei culinare

Marti, 16 Decembrie 2008
Image"Secrete de chef ca la carte", un volum care reuneste portretele si retetele a 25 de maestri bucatari din Bucuresti, a fost lansat luni, la Diverta Magheru, in cadrul unui eveniment la care au luat parte si cei care semneaza lucrarea, informeaza MEDIAFAX.

Directorul general al revistei Secrete de Chef, Jerome Duport, a declarat ca volumul doreste sa arate cititorilor cine sunt oamenii din spatele mancarurilor delicioase din restaurantele bucurestene de lux.
   
"Cand am venit in Bucuresti pentru prima data, in 2000, nu existau restaurante cu mancare straina", a spus acesta. Potrivit reprezentantilor editurii, cartea nu este un top al bucatarilor, ci o incercare de a reuni maestrii in arta gastronomiei, care lucreaza in hoteluri si restaurante bucurestene de top.  
   
Astfel, cartea "Secrete de Chef ca la carte" prezinta portrete ale unor bucatari de la unitati de alimentatie publica precum cele de la Intercontinental, Sofitel, Hilton si Mica Elvetie. De asemenea, cartea prezinta retete de mancaruri recomandate de acestia.
   
Cartea a fost editata de Riviera Media Group.
Te-ar putea interesa:
  • Concurs: Reusite culinare cu vase Pyramis

    Daca iti place sa gatesti si ai ceva experienta in bucatarie stii foarte bine ca reusita preparatelor tale culinare tine intr-o mare masura de vasele in care gatesti! Impreuna cu casasibucataria.ro dorim ca munca ta in bucatarie sa fie o adevarata placere, asa ca te ajutam sa castigi un set de vase de gatit Pyramis in valoare de 934,99RON.

  • Gwyneth Paltrow scrie retete culinare

    Actrita americana Gwyneth Paltrow va publica o colectie de retete culinare, sub titlul "My Father's Daughter", anul viitor, informeaza femalefirst.co.uk.

  • Chef Cezar ne invata sa mancam sanatos

    Cezar Munteanu sau Chef Cezar cum ii spune mai toata lumea este unul dintre cei mai cunoscuti bucatari din Romania. Dupa ce a gatit ani de zile pentru sefi de stat, diplomati si vedete, Chef Cezar si-a facut o asociatie prin intermediul careia doreste sa ii convinga pe romani ca trebuie sa manance sanatos. Intre emisiuni tv, cursuri de gatit si intalnirile de afaceri Cezar Munteanu si-a rupt cateva minute pentru cititorii nostri.

  • Chef Cezar povesteste despre experienta sa din Africa

    Doua echipe de bucatari romani s-au alaturat unei initiative caritabile ce are ca scop strangerea de fonduri pentru copii saraci din Africa de Sud, intre acestia chef Cezar Munteanu si Petrisor Tanse. In urma evenimentului caritabil peste 3000 de copii vor beneficia timp de 5 ani de trei mese pe zi.

  • Ghidul ideilor culinare pentru zile plinde de dragoste

    Probabil ca pentru majoritatea dintre voi romantic nu inseamna ceva ce a avut loc in preajma Sfintului Valentin sau de Dragobete, si asta pentru ca acel “ceva” a venit intr-un moment in care te-ai asteptat cel mai putin. Dar ce-ai spune de niste idei “din senin” pentru niste zile dulci, fie ele de sarbatoare sau nu? Bineinteles vorbim de idei culinare.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii