Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Anne Hathaway este coperta Vogue

Miercuri, 17 Decembrie 2008
Anne Hathaway este coperta VogueUndeva deasupra Los Angeles-ului, in obiectivul magic al lui Mario Testino s-a nascut cea mai recenta coperta a revistei Vogue, gazduind-o pe actrita Anne Hathaway.

Asadar, pe coperta numarului din ianuarie, o veti regasi pe frumoasa actrita cu look de Alba ca Zapada.

Pe Anne o putem vedea destul de schimbata: de la pustoaica devenita printesa peste noapte, astazi este o femeie in varsta de 26 de ani, care vine dupa o relatie de lunga durata, terminata nu tocmai ca in happy-end-urile demne de basme.


Anne Hathaway este coperta VogueLa foarte putin timp dupa ruptura dintre cei doi,  Raffaello Follieri a fost arestat pentru frauda, iar Anne a descoperit ca tanara de 21 de ani care-l cunoscuse la inceput nu se mai recunostea pe sine in aceasta relatie.

Acum insa, imaginea pe care Anne Hathaway ne-o arata este una de vis, de o frumusete deloc comerciala, care totusi atrage privirile din ce in ce mai mult.

De la Anne publicul asteapta inca mult, fiindca a demnostrat ca poate sa interpreteze roluri complexe, asa cum a fost cel din "Rachel getting married", in care a interpretat rolul unei surori risipitoare, abia iesita de la dezintoxicare, dar se poate pune si in pielea unor personaje mai digerabile publicului larg, asa cum a facut in "Diavolul se imbraca de la Prada".



Andreea - Ina Gartoi

sursa foto: style.com

Te-ar putea interesa:
  • Blake Lively este coperta Vogue in februarie

    Blake Lively s-a bucurat de o ascensiune cu adevarat fulminanta datorita serialului "Gossip Girl" unde detine rolul principal, cel al Serenei van der Woodsen.

  • Anne Hathaway

    Anne Jacqueline Hathaway s-a nascut pe 12 noiembrie 1982 in Brooklyn, New York.

  • Stil de vedeta, Anne Hathaway

    Astazi ca exemplu de stil de vedeta o avem pe simpatica Anne Hathaway, cunoscuta in special pentru rolul din "The Devil wears Prada" iar in lumea modei, este stiuta ca muza lui Valentino.

  • Rochia de mireasa a lui Anne Hathaway

    Oare cum va arata rochia de mireasa a lui Anne Hathaway? Aceasta este intrebarea de pe buzele tuturor de cand vedeta si-a anuntat logodna luna trecuta cu actorul/designer-ul de bijuterii Adam Shulman.

  • Anne Hathaway ar putea fi imaginea Marc Jacobs

    Anne Hathaway, protagonista filmului "Diavolul se imbraca de la Prada",  ar putea aparea in campaniile de publicitate care promoveaza creatiile vestimentare semante de designerul Marc Jacobs, informeaza site-ul femalefirst.co.uk.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii