Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Gisele Bundchen se marita?

Luni, 29 Decembrie 2008
Gisele Bundchen se marita?Este frumoasa, este bogata, este o femeie de succes , iar pentru ca toate acestea sa se intregeasca, Gisele Bundchen urmeaza sa se casatoreasca anul viitor.

Ea a fost ceruta de sotie in seara de Craciun, de iubitul sau, Tom Brady, jucatorul de fotbal american in varsta de 31 de ani. Se zvoneste ca Bundchen ar fi declarat pentru presa braziliana: "Avea in brate 50 de trandafiri rosii si un inel superb. Am zis "da" fara sa stau pe ganduri."

Cu toate acestea, conform revistei People , familia celor doi neaga zvonurile conform carora cei doi au planuri de nunta. Tom Brady Senior, tatal fotbalistului a declarat ca nunta celor doi ca se bazeaza numai pe "zvonuri, zvonuri si iar zvonuri. Nu stim nimic despre o cerere in casatorie. Mie nu mi-a spus nimeni nimic. Am vorbit cu el si nu mai avem nimic de declarat."

De asemenea, sora fotomodelului, Patricia, a dezmintit stirea. Purtatorul de cuvant al modelului Gisele Bundchen a refuzat sa comenteze stirea, alimentand si mai mult nelamurirea publicului.

Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii