Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Blake Lively este coperta Vogue in februarie

Marti, 20 Ianuarie 2009
Blake Lively este coperta Vogue in februarieBlake Lively s-a bucurat de o ascensiune cu adevarat fulminanta datorita serialului "Gossip Girl" unde detine rolul principal, cel al Serenei van der Woodsen.

De altfel, "Gossip Girl" pare sa fi adus un aer fresh in televiziune - o distributie tanara, formata din actori mai putin cunoscuti publicului, un context atragator - viata clasei aristocratice contemporane din New York si evident, o doza sanatoasa de moda intr-un cadru care inca resimte puternic influentele "Sex and the City". Se mai presara dialoguri amuzante, o doza sanatoasa de sarcasm si cam la asta se rezuma reteta succesului "Gossip Girl".

Faptul ca Blake Lively este copeta Vogue i-a mirat pe multi si i-a infuriat pe si mai multi, ceea ce personal insa nu ma surprinde, daca luam in considerare faptul ca toti actorii care au detinut un rol important in cele doua sezoane ale serialului: Penn Badgley, Ed Westwick si Chace Crawford au populat topul celor mai sexi barbati alcatuit de cititoarele Cosmopolitan.

Blake aduce un aer fresh in peisajul monden, iar mare parte din ceea ce ce vedem in Serena van der Woodsen se regaseste si in actrita care o intruchipeaza. Iar daca adaugam si faptul ca partenerul ei din viata reala este chiar Penn (Dan Humphrey), alte comentarii par de prisos.

Anna Wintour este, de departe, o sustinatoare a optiunii Blake Lively pentru numarul din februarie a revistei Vogue, declarand ca actrita este "fata momentului, urmarita de public intr-un show de televiziune care a starnit interesul datorita divertismentului si a modei deopotriva."

Si desi reactiile negative au fost puternice, New York Times declarand ca este inceputul sfaristului pentru Vogue, iar numerosi abonati portestand impotriva acestei surprinzatoare optiuni, Anna Wintour este recunoscuta pentru alegerile surprinzatoare pe care le poate face si pe care le sustine pana la capat.

Insasi Blake Lively a declarat ca inca i se pare ca se afla intr-un vis si ca nici macar atunci cand va vedea coperta Vogue nu va fi convinsa, ramanand cu impresia ca s-a jucat cu mama ei, lipind o eticheta Vogue pe o fotografie.

Pictorialul propus de Vogue pentru luna februarie ofera o alta perspectiva asupra actritei Blake Lively, imbracata intr-o superba rochie neagra semnata Marc Jacobs si cizme Te Casan. Mario Testino este fotograful care se face responsabil de acest pictorial surprinzator.

Blake recunoaste ca a banuit inca de la inceput succesul de care se va bucura adaptarea pentru micile ecrane a best-sell-rului scris de Cecily von Ziegesar. "Moda este incredibila. Poti urmari Gossip Girl ca un film mut si tot sa ti se para distractiv."

Indiferent de controversele pe care aparitia lui Blake Lively pe coperta revistei Vogue le-a iscat, Anna Wintour reuseste sa socheze din nou, promovand ceea ce pare sa fie o viitoare fashion icon.


Andreea - Ina Gartoi


a.jpg
b.jpg
c.jpg
d.jpg
e.jpg
 


Te-ar putea interesa:
  • Anne Hathaway este coperta Vogue

    Undeva deasupra Los Angeles-ului, in obiectivul magic al lui Mario Testino s-a nascut cea mai recenta coperta a revistei Vogue, gazduind-o pe actrita Anne Hathaway.

  • Tinuta zilei, Blake Lively

    Blonda, ochi albastri, picioare lungi, un zambet contagios si un sarm dezarmant.Toate aceste caracteristici (si multe altele) le poseda interpreta Serenei Van Der Woodsen din Gossip Girl, Blake Lively. Precum personajul ei, Blake are un fler deosebit pentru alegerile corecte in materie de moda, fara sa plictiseasca, sau, dimpotriva, sa exagereze.

  • Stil de Vedeta, Blake Lively

    Cei mai pretentiosi designeri sunt absolut cuceriti de ea, revistele de moda o ridica pe un piedestal iar la prezentarile de moda poate fi zarita alaturi de personalitati ca Anna Wintour!

  • Blake Lively, luata in brate de Louboutin

    Toata lumea o iubeste pe Blake! Faptul ca pana si celebrul designer Karl Lagerfeld a declarat de nenumarate ori ca Blake este febletea lui dovedeste acest lucru.

  • Blake Lively Imaginea Parfumului Gucci Premiere

    Luna trecuta au aparut imagini care au confirmat zvonul cum ca Blake Lively ar fi noua imagine a ultimului parfum Gucci, Gucci Premiere.Fotografiile cat si filmul scurt pentru acest nou produs au fost realizate la renumita resedinta Sheats Goldstein din Hollywood. Cuvantul care descrie cel mai bine intreaga campanie: aur!De la nuanta parului actritei, un blond auriu, efectele sepia si rochia matasoasa cu aplicatii aurii Gucci, pana la machiajul cu reflexe aurii si bronz, intreaga campanie este reprezentativa pentru acest brand.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii