Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Casa ta... in alb si negru

Joi, 22 Ianuarie 2009
Casa ta... in alb si negru!In momentul in care vrei o schimbare pentru casa ta care sa fie valabila apoi "pentru totdeauna", ai nevoie de o culoare sau de o combinatie de culori care sa nu se demodeze niciodata. Cea mai buna combinatie va ramane cea clasica de alb cu negru.

Daca alegi sa mixezi cele doua nonculori, fie in intreaga casa, fie doar intr-o camera sau portiune din casa, rezultatul va fi unul extrem de estetic, stilat si "rezistent" in timp, in fata trendurilor designului interior, mereu in schimbare.

Fara sa fii in pericolul de a parea demodat, dimpotriva, o combinatie de alb cu negru iti va aduce in permanenta o atmosfera de frumos si de eleganta pentru spatiul in care il folosesti.

1. Tapet

Poti incepe cu tapetul din camera, care poate avea diferite modele, important este ca designul sa pastreze un echilibru intre albul si negrul folosite. In orice caz, este mai bine sa predomine albul in defavoarea negrului care ar inchide prea mult atmosfera din camera, oricata luminozitate ai avea la dispozitie.

2. Lenjeria de pat

O lenjerie de pat in alb si negru confera camerei eleganta, iar cu cat este mai mare patul, cu atat mai bine. Poti achizitiona modele florale, geometrice sau un model simplu, liniar. Trebuie doar sa alegi ceea ce iti place mai mult. Daca ti se pare prea sobru, poti aseza cateva pernute decorative de culoare rosu aprins.  

3. O baie in non culori

O baie in alb si negru pastreaza, pe de o parte, albul care confera siguranta curateniei si a simplitatii, iar pe de alta parte aduce negrul ca element care reuseste sa echilibreze o luminozitate excesiva.

Negrul poate fi folosit pentru lambriuri, gresie sau exteriorul cazii. Din nou atentie: nu exagera cu negrul! Albul trebuie sa predomine.

4. Draperii

Trebuie specificat de la inceput ca o draperie in alb si negru va fi atasata in special intr-o camera in care luminozitatea este destul de buna.

In bucatarie, poti opta cu succes pentru o draperie in carouri, scurta, atasata deasupra ferestrei.

5. Rafinament in sufragerie

Daca vrei ceva mai pretentios, poti acoperi masa din sufragerie cu un material negru satinat, iar deasupra poti aseza o bucata de material de forma unui patrat sau romb, care va estompa senzatia de sobrietate.

Canapeaua va fi una alba, iar pernutele decorative nu vor fi de data aceasta negre complet, ci vor avea combinatia de alb si negru in diferite forme.

Iar pentru ca atmosfera de rafinament si eleganta sa fie completa, inlocuieste banalul bec, neon sau lustra cu un candelabru din cristal. Musafirii vor fi placut surprinsi.

Sursa fotografii: www.bhg.com


alb_negru1.jpg
alb_negru10.jpg
alb_negru11.jpg
alb_negru12.jpg
alb_negru2.jpg
alb_negru3.jpg
alb_negru4.jpg
alb_negru5.jpg
alb_negru6.jpg
alb_negru7.jpg
alb_negru8.jpg
alb_negru9.jpg
 


Te-ar putea interesa:
  • Casa in roz

    Dupa zicala "Viata este roz" am putea sa redecoram locuinta noastra. De ce sa nu indraznim sa ne vopsim peretii in roz, cand aceasta culoare ofera caldura si intimitate?

  • Vin sarbatorile in casa ta!

    Si casa ta intra in sarbatoare! Mai ales daca iti vei petrece sarbatorile acasa, interiorul trebuie sa fie fara cusur.

  • Cum sa nu iti amenajezi casa

    Daca pana acum te-am sfatuit cum sa amenajezi si ce stiluri sa adopti pentru interiorul tau, in acest articol vom incerca sa iti spunem ce sa nu faci, cum sa nu amenajezi, practic de ce greseli sa te feresti, pentru a fi sigura ca nu te afli pe un picior gresit in decorarea casei tale.

  • Casa si relaxarea

    Casa reprezinta fara indoiala, locul in care dorim sa ne relaxam dupa o zi obositoare, petrecuta la birou, printre hartii si acte. Si, pentru ca acest loc sa fie asa cum visam, toate lucrurile, de la zugraveala peretilor si pana la decoratiunile interioare, trebuie sa fie alese, in functie cu starea noastra de spirit, dar si in functie de persoanele care locuiesc in ea.

  • Nu-ti amenaja casa la intamplare

    Cele mai frumoase locuinte sunt cele in care amenajarea si dispunerea elementelor sunt raportate la particularitatile respectivului interior. Inainte de a alege un anumit stil de renovare sau de amenajare, trebuie sa tii cont de cateva aspecte principale.

Mesaje (4) »
...
scris de izabell, January 22, 2009

sincer ? chiar daca e cu gust mie nu mi-ar place sa am casa in alb si negru.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! in primul rand , eu sant o persoana vesela si cred ca mi ar displace numai alb si negru!!!!!! baia cel putin este foarte urata.......... fara gust , si credeti ma ca am vazut fffffffff multe amenajari de case ADEVARATE !!!!!!!!!!!! din tot ce este acolo bucataria este mai rasarita...................

...
scris de DOINAITA, January 26, 2009

E.....FRUMOS DAR,MIE IMI PLAC CULORILE VESELE,CALDE,BAIA SI BUCATARIA MI-AU PLACUT.

...
scris de reli, February 19, 2009

interesant...dar cam sobru,totusi

...
scris de gabriella,C-TA., February 20, 2009

NU,NU,NU SI IARASI NU......CATEGORIC NU!!!!!!!!!!!!!!!!!

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii