Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Primavara-vara 2009 - Accesorii pentru maini perfecte

Vineri, 10 Aprilie 2009
Primavara-vara 2009 - Accesorii pentru maini perfecteSunt o sumedenie de lucruri pe care i le putem reprosa modei, pornind de la aparenta sfidare a crizei economice si pana la numarul de victime din randul reprezentantelor sexului frumos, pe care le face an de an.

Insa printre lucrurile pe care nu i le putem reprosa acestei arte este limitarea. Fiecare sezon, indiferent de nivelul mercurului din termometru, ne intampina cu o multime de tendinte. Moda nu mai este unidirectionala, dovedind ca stilul tine de imaginatia si abilitatea fiecareia de a-si forma propriul stil - filtrand ceea ce designerii propun de fiecare data, pentru a ajunge insa la un rezultat unic, dat de imaginatia fiecareia dintre noi.

Se spune ca femeile au acest dar de a vedea detaliile, astfel o mare parte din atentia noastra se indreapta in aceasta directie. Printre chestiunile pe care le-am putea incadra in categoria detaliilor se afla si ingrijirea mainilor, pornind de la multitudinea de creme pe care le folosim, vasta paleta coloristica ce ne poate impodobi suprafata unghiilor si ajungand pana la slabiciunea oricarei femei: bijuteriile.

Sezonul de primavara-vara 2009 vine si ne intampina cu o multime de propuneri in acest sens. Nuantele metalice de auriu revin in forta, insotite de aplicatii de tot felul: de la perle si diamante si ajungand pana la cristale sau pietre semi-pretioase.

Daca in ceea ce priveste designul inelelor, ofertele sunt extrem de generoase, in privinta bratarilor se poate distinge o anume directie - bratarile de mari dimensiuni, realizate din metale, care iau forma mainii, fiind accesorizate fie cu taieturi, fie cu aplicatii pe structura de baza. Accesoriile continua directia impusa de sandalele de tip gladiator, acest design de accesorii venind sa completeze o tinuta de inspiratie romana.

Culorile nu-si pierd din importanta in acest sezon, case de moda precum Louis Vuitton si Burberry indreptandu-se spre nuante pamantii, ducandu-ne cu gandul la pamanturile Africii, cunoscute datorita imbinarilor specifice de culori.

Primavara se apropie incet, dar sigur, dragele mele. Este timpul sa ne pregatim mainile, fiindca in curand manusile isi vor gasi drumul catre sifonier, iar soarele isi va cere drepturile. Sa ne pregatim cum se cuvine sa intampinam acest sezon.


Andreea - Ina Gartoi

sursa foto: style.com

020m.jpg
021m.jpg
052m.jpg
137m.jpg
141m.jpg
177m.jpg
204m.jpg
219m.jpg
265m.jpg
269m.jpg
310m.jpg
336m.jpg
345m.jpg
348m.jpg
357m.jpg
359m.jpg
360m.jpg
365m.jpg
393m.jpg
411m.jpg
412m.jpg
413m.jpg
414m.jpg
416m.jpg
 

Te-ar putea interesa:
  • Accesorii Christian Dior - primavara 2009

    Casa de moda Christian Dior a revolutionat lumea modei, de-a lungul timpului prin originalitate, feminitate si exuberanta. Colectia pentru primavara - vara 2009 a fost realizata intr-o nota tinereasca, plina de culoare, transparenta, senzualitate si rafinament.

  • 8 Accesorii pentru Vara

    Sunt cateva accesorii pentru vara acesta care nu trebuie sa va lipseasca.De la bijuterii si incaltaminte, pana la umbrele colorate, toate accesoriile alese de noi, sunt un must have pentru acest sezon calduros.

  • 15 accesorii minimaliste pentru primavara, partea II

    Inspirate fiind de prezentarile de primavara 2012, incercam sa simplificam lucrurile pentru sezonul care urmeaza. Cu detalii discrete si linii simple, exista ceva minimalist in accesoriile descoperite de noi. Bijuteriile din aur sau aurite, par mult mai cool si au un stil mai aparte. Ceasurile au un design mai casual, iar pantofii au detalii mai sofisticate, dar in acelasi timp sunt plini de fler.Accesoriile minimaliste pot parea diferite ca stil, dar aceste 15 piese cheie dau substanta unui look clasic sau simplist.

  • 15 accesorii minimaliste pentru primavara, partea I

    Inspirate fiind de prezentarile de primavara, incercam sa simplificam lucrurile pentru sezonul care urmeaza. Cu detalii discrete si linii simple, exista ceva minimalist in accesoriile descoperite de noi. Bijuteriile din aur sau aurite, par mult mai cool si cu un stil mai aparte. Ceasurile au un design mai casual, iar pantofii au detalii mai sofisticate, dar in acelasi timp sunt plini de fler.Accesoriile minimaliste pot parea diferite ca stil, dar aceste 15 piese cheie dau substanta unui look clasic sau simplist.

  • Vara 2008 - accesorii florale pentru par

    Vreti sa fiti pur si simplu irezistibile in acest sezon? Celebrele Case de moda Anna Sui, Marc Jacobs, Ralph Lauren, Christian Dior, Luca Luca si Jennifer Behr propun pentru vara 2008 accesorii de par inedite. Asadar, podoaba capilara prinde viata in aceasta vara, prin accesoriile colorate (mov, rosu, galben, albastru, verde), sub forma de flori (trandafiri, frezii, liliac), fluturi, intr-o multitudine de materiale pretioase (satin, matase), cu aplicatii de cristale Swarovski.

Mesaje (2) »
...
scris de Ciprian Avramescu www.FiiMilionar.net, April 12, 2009

Depinde de ţ inută î nsă nu orice accesoriu se poate purta oricâ nd, pe la noi nu prea se pretează , deş i mi se pare interesantă ideea. Efectul care se transmite trebuie să fie unul de eleganţ ă ş i doar atâ t nu de snobism! Am scris odată pe Blog despre cum trebuie o personalitate ş l nu numai să se expună prin ţ inută ş accesorii! E ideal bunul simţ !

...
scris de replica bvlgari online, January 06, 2014

<a rel="nofollow" href=http://www.alpine-air.com/faux.php>rolex for $80</a> Most significant of all <a rel="nofollow" href=http://www.yourdiabeticcat.com/montblanc/>replica montblanc watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.madisoncountyne.com/iwc/>replica iwc watches</a> , <a rel="nofollow" href=http://petalumafarmersmarket.com/tag-heuer.html>replica tag heuer watchesâ</a> best <a rel="nofollow" href="http://petalumafarmersmarket.com/tag-heuer.html">replica tag heuer watchesâ</a> <a rel="nofollow" href=http://petalumafarmersmarket.com/tag-heuer.html>fake tag heuer watches online</a> <a rel="nofollow" href=http://cheddarbay.com/panerai/â>cheddarbay.com/panerai/</a> the best Hublot duplicate watches should have a "turn and rest" system in order that your watches won't be overstressed, and they should have an car direction reversal and prolonged spin cycles with advanced watch winding functionality.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii