Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

MGB - sacrificarea lui Cupidon

Vineri, 20 Februarie 2009
MGB - sacrificarea lui CupidonLuna februarie a anului 2009 s-a dovedit a fi mult mai ingaduitoare cu romanii, care, spre deosebire de alti ani, nu s-au mai inghesuit in a achizitiona trandafiri la bucata (cu celofanul din dotare), inimioare de plus, ursuleti si alte bazaconii pentru a sarbatori, vezi Doamne, iubirea.

Singurul eveniment care a marcat, sau mai bine zis, a antimarcat Valentine's Day a fost deja faimosul My Grandma's Backyard. Pentru aceasta editie, debutanta pe anul 2009, organizatoarea, Gabriela, a ales ca locatie Bursa Marfurilor Creative, aka The Ark, aflata pe nu tocmai prietenoasa Calea Rahovei.

Desi perimetrul de desfasurare nu a mai fost central, asa cum fuseseram obisnuite, umbreluta bunicii s-a extins considerabil, adunand in jurul sau o sumedenie de mici si mari artisti, majoritatea lor fiind deja de-ai casei.

Pentru cei care au vrut totusi sa celebreze cum se cuvine decesul lui Cupidon, sau pur si simplu au dorit sa-si imbogateasca garderoba, oferta a fost extrem de bogata si de variata: bentitele atat de frumoase si extravagante de la Fandacsia , ceasurile cu iz SF de la Clockwise.ro, pantofii de la Coca Zaboloteanu , precum si cei de la Nes .

Printre designerii prezenti s-au numarat Rozalb de Mura , Arina Varga (tocmai din Timisoara venita), George Enache , Zasha , Andreea Badala (a colaborat cu Venera Arapu), Ioana Diacu (aka Lala Style).

Pe langa vasta oferta pentru potentialii cumparatori, la MGB ati putut admira si fotografiile lui Cristian Crisbasan din cadrul expozitiei foto care a fost deschisa publicului pe tot parcursul weekend-ului 14-15 februarie.

MGB - sacrificarea lui CupidonSpre deosebire de alte editii, de data aceasta bunica si-a delectat musafirii si cu tratamente de infrumusetare, doamnele si domnisoarele au putut beneficia de o sedinta de make-up si de styling intr-un colt specific.

The Ark, locatia celei de-a saptea editii MGB, a fost cunoscuta sub numele de Vama Bucuresti Antrepozite sau Bursa Marfurilor din 1898. Este o cladire de patrimoniu si face parte din ansamblurile cunoscute sub numele de “arhitectura industriala”.

Realizare a arhitectului italian Giulio Magni cu asistenta din partea inginerului Anghel Saligny, Bursa Marfurilor a simbolizat conectarea Romaniei la economia europeana acum 110 ani. The Ark a salvat cladirea Bursei Marfurilor aflata in stare de colaps, propunandu-si sa devina o bursa a marfurilor creative conectata la piata europeana si internationala.

Incet, dar sigur, My Grandma’s Backyard a devenit un eveniment pe care nu vrei si parca nu poti sa-l ratezi, fiindca te inconjoara cu o multime de lucruri frumoase si cu o atmosfera atipica gri-ului bucurestean.


Andreea - Ina Gartoi

sursa foto: ciudat.blogspot.com


a1.jpg
a2.jpg
a3.jpg
a4.jpg
a5.jpg
a6.jpg
b1.jpg
b2.jpg
b3.jpg
b4.jpg
b5.jpg
b6.jpg
b7.jpg
 

Te-ar putea interesa:
  • Moartea lui Cupidon in doua acte

    Bursa marfurilor creative si My Grandma’s Backyard va invita pe 14 si 15 februarie la o editie speciala Anti Valentine’s Day, sa va bucurati de 2880 de minute de interactiuni artistice si neconventionale.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii