Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Primul magazin Mihaela Glavan in Bucuresti

Miercuri, 25 Februarie 2009
Primul magazin Mihaela Glavan in BucurestiPrimul magazin Mihaela Glavan in BucurestiPentru iubitoarele de pantofi si nu numai, Mihaela Glavan este unul dintre cei mai apreciati designeri de accesorii din Romania. Brand-urile sale, Sepala (linie feminina), respectiv RSM (linie masculina) puteau fi achizitionate, pana de curand, numai de pe pagina de internet Sepala.ro, sau de la showroom-ul Mihaelei.


Vestea buna este ca de acum avem la dispozitie primul magazin al Mihaelei Glavan, deschis in zona Dorobantilor, respectiv pe strada Intrarea Tudor Stefan, numarul 24. Deschiderea primului concept store Mihaela Glavan a fost un eveniment asteptat de consumatorii de gen, printre care s-au numarat si multe vedete autohtone.  

Stilfeminin.ro i-a facut Mihaelei Glavan o vizita, cu ocazia deschiderii primului sau magazin in Bucuresti.

Am fost placut surprinsa de modul in care Mihaela a lucrat cu spatiul avut la dispozitie. Daca majoritatea magazinelor cu pretentii te invita intr-un cadru luxos, impetuos, la Sepala am regasit un concept verde - reciclarea. Dupa cum insasi Mihaela ne-a marturisit, a colaborat la realizarea designului interior cu Stefan Cozma, abordand si dezvoltand conceptul de slow design, cu alte cuvinte, reciclarea si reconditionarea obiectelor.

Pantofii Sepala si RMS sunt incadrati, la propriu, de cateva roti de bicicleta stilizate, iar daca va doriti un moment de odihna, va asteapta scaunele de masina tapitate cu catifea, extrem de comode si de primitoare.

La Mihaela Glavan am putut observa clar faptul ca obiectul finit primeaza, atentia iti este atrasa de pantofii si accesoriile sale, iar intreg magazinul este astfel conceput incat sa te indemne sa probezi, sa incerci si sa faci o alegere potrivita.

In ceea ce priveste creatiile pe care le gasiti in Intrarea Tudor Stefan, Mihaela a ales sa faca o linie intermediara, usor diferita de ceea ce creaza pentru podiumurile de moda. Lucru lesne de inteles si bine primit de consumatori, ceea ce gasiti in acest concept store este, inainte de toate, purtabil. Vorbim aici de accesorii realizate de un designer, accesorii pe care insa nu trebuie sa asteptam ocazia sau petrecerea perfecta sa le purtam.

Prin deschiderea magazinului din Dorobanti, Mihaela Glavan s-a apropiat de iubitorii de moda si de frumos, si, in egala masura, a dat dovada de un green thinking, dar si acting; o initiativa demna de invidiat, dar si de urmat.



Andreea - Ina Gartoi

Foto by Iulian Iosub


a1.jpg
a2.jpg
a3.jpg
a4.jpg
a5.jpg
a6.jpg
b1.jpg
b2.jpg
b3.jpg
b4.jpg
b5.jpg
b6.jpg
c1.jpg
c2.jpg
c3.jpg
c4.jpg
c5.jpg
c6.jpg
d1.jpg
d2.jpg
d3.jpg
d4.jpg
d5.jpg
d6.jpg
e1.jpg
e2.jpg
e3.jpg
e4.jpg
 


Te-ar putea interesa:
  • Primul magazin Sepala in Bucuresti

    Orice iubitoare autohtona de pantofi a auzit cate ceva despre creatoarea Mihaela Glavan. Sub brand-ul Sepala, Mihaela ne incanta cu pantofii sai din noiembrie 2003.

  • Mihaela Glavan - RFW 2010

    Mihaela Glavan a venit pe catwalkul RFW 2010 cu o colectie de accesorii inspirata de stilul vikingilor. Vestimentatia a fost asigurata de Adelina Ivan.

  • TouchedBy – by Mihaela Glavan si Alina Botea

    Designerul de incaltaminte Mihaela Glavan a lansat in anul 2009 proiectul TouchedBy, iar in acest an, Alina Botea este cea care semneaza creatiile din noua editie a proiectului.

  • Pantofi primavara-vara 2010 - Mihaela Glavan

    Mihaela Glavan si-a lansat colectia de incaltaminte primavara-vara 2010, insotita de un preview al colectiei toamna-iarna 2010-2011, in cadrul magazinului Sepala.

  • Mihaela Glavan toamna-iarna 2009-2010

    Prilejurile de bucurie se inmultesc in moda odata cu venirea toamnei. Unul dintre aceste motive ne-a fost furnizat si de Mihaela Glavan, unul dintre cei mai cunoscuti designeri autohtoni de accesorii.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii