Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Top-modelul Gisele Bundchen s-a casatorit

Vineri, 27 Februarie 2009
Top-modelul Gisele Bundchen s-a casatoritTop-modelul brazilian Gisele Bundchen s-a casatorit cu Tom Brady, unul dintre starurile din National Football League (NFL), in Santa Monica, o suburbie a orasului Los Angeles, potrivit revistei americane US Weekly, informeaza Reuters, conform MEDIAFAX.

Aceeasi publicatie americana informeaza ca ceremonia a avut loc la Biserica catolica din St. Monica. Tanara mireasa a purtat o creatie Dolce & Gabbana, iar cei trei catelusi ai ei au purtat hainute create de aceeasi casa de moda.
   
Bundchen, in varsta de 28 de ani, si Brady, fundasul echipei New England Patriots, in varsta de 31 de ani, au o relatie din 2006. Anterior, Gisele a mai avut relatii cu actorul Leonardo DiCaprio si cu surfer-ul profesionist Kelly Slater.
   
Potrivit revistei Forbes, Gisele Bundchen este cel mai bine platit top-model din lume, ea castigand, in 2007, 33 de milioane de dolari, iar in 2008, 35 de milioane de dolari. Imaginea lui Gisele, care are o avere estimata la 150 de milioane de dolari, al carei contract in valoare de 5 milioane de dolari cu Victoria's Secret a luat sfarsit in 2007, ramane legata de alte 20 de companii, in principal specializate in cosmetice.

Bundchen a fost inclusa in Guinness Book dupa ce a devenit cel mai bogat top model din lume.
   
In 2006, Bundchen a avut un mic rol in filmul "Diavolul se imbraca de la Prada". Ea a aparut, de asemenea, in rolul sefului unei bande de jefuitori de banci, Vanessa, in remake-ul filmului "Taxi", lansat in 2004.
   
Fotbalistul Tom Brady are un fiu in varsta de 18 luni cu actrita Bridget Moynahan, de care s-a despartit la putin timp dupa ce aceasta a ramas insarcinata. El este considerat unul dintre cei mai buni fundasi americani, a primit titlul de sportivul anului din partea publicatiei Sports Illustrated, in 2005, dar si cel de atletul anului, in 2007, din partea Associated Press.


Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii