Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

In Flames a concertat in fata a 2.000 de fani

Miercuri, 01 Aprilie 2009
In Flames a concertat in fata a 2.000 de faniTrupa In Flames, considerata cel mai bun produs rock de export al Suediei, a concertat, luni seara, la Arenele Romane, in fata a aproape 2.000 de oameni, informeaza organizatorii.

Basii la nivel maxim s-au auzit timp de aproape doua ore, fiecare piesa a trupei suedeze a ridicat mainile in aer, la unison.

Printre piesele care au incins atmosfera s-au aflat "Pinball map", "Delight and anders", "Drifters" sau "Quiet place".

Rockerii veniti din toata tara s-au incalzit pe recitalurile din deschidere ale trupelor autohtone LOST si Snapjaw, informeaza Agerpres.

Cu doua milioane de albume vandute in intreaga lume si 11 premii inregistrate numai anul trecut, In Flames reprezinta, in mod hotarat, o influenta notabila asupra noului val de metalcore.

Infiintata in 1990, in Goteborg (Suedia), trupa In Flames a lansat, de-a lungul carierei sale, noua albume de studio si un DVD live. Din ce in ce mai populara in ultimii ani, atat in Suedia, cat si pe plan international, trupa a fost premiata de patru ori la Grammis (varianta suedeza a premiilor Grammy).

In 2005, ea a castigat primul sau Grammis pentru cel mai bun album hard rock/metal pentru "Soundtrack to Your Escape". In 2006, a primit premiul "Swedish Export", devenind prima trupa metal in istoria Suediei cu o asemenea performanta.

In palmaresul sau au mai bifat, in 2008, premiul "Best international Band" la gala Metalhammer Golden Gods, iar in 2009 inca patru Grammis, printre care si "Best Hard Rock" pentru cel mai recent album.

"A Sense of Purpose", lansat anul trecut, al noualea album din istoria de aproape doua decenii a trupei, a traversat topurile Europei si a dus-o in varful ierarhiilor de specialitate, ajungand numarul 1 in tara natala, Suedia, numarul 3 in Finlanda, numarul 6 in Germania si Austria, etc.


Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii