Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Kenny G a concertat la Bucuresti in fata a 3.000 de persoane

Sambata, 02 Mai 2009
Kenny G a concertat la Bucuresti in fata a 3.000 de persoaneSaxofonistul american Kenny G a sustinut, joi seara, un concert la Sala Palatului din Bucuresti, in fata unui public de aproximativ 3.000 de persoane, informeaza MEDIAFAX.

Concertul de la Bucuresti a inceput la ora 19.20, dupa ce publicul care a intrat in sala a fost intampinat chiar de Kenny G. Acesta se afla in holul Sali Palatului, la standul la care se vindeau albumele sale, pe care oferea autografe pentru cumparatori.
   
Dupa ce si-a promovat cel mai recent album, "Rythm & Romance", cum a putut mai bine, artistul i-a lasat pe platitorii de bilet sa-si ocupe locurile, facandu-si apoi intrarea in sala printre spectatorii care-l urmareau trecand pe langa ei, pe sub luminile reflectoarelor. El s-a oprit pe un mic podium amplasat intre randurile de scaune si de acolo si-a fermecat ascultatorii cu cateva dintre piesele sale.
   
Intrat in Cartea Recordurilor pentru cea mai lunga nota muzicala cantata la saxofon - 45 minute si 12 secunde -, Kenny G nu s-a dezmintit nici la Bucuresti, unde, la finalul piesei "Silouethe", a "lungit" o nota mai bine de 2 minute, timp in care s-a plimbat printre scaune, a dat mana cu cei din public, pentru ca incele din urma sa-si ocupe locul pe scena, alaturi de cei cinci muzicieni care l-au acompaniat - doi chitaristi, doi percutionisti si un pianist.
   
Kenny G a trecut de la o piesa la alta fara prea mult timp de vorba si fara pauze mai mari decat ingaduiau aplauzele spectatorilor.
   
"Regret ca romana mea nu este foarte buna, dar am sa ma straduiesc", s-a adresat in romaneste Kenny G celor din public, spre deliciul acestora. "In seara asta este pentru prima data cand suntem in Romania si ne bucuram ca suntem aici", a mai zis el.
   
De asemenea, cantaretul, care in 1994 a castigat premiul Grammy pentru cea mai buna compozitie instrumentala ("Forever In Love"), tot pentru a-si promova cel mai nou album, a organizat un concurs pentru spectatori, in urma caruia unul dintre acestia a castigat un saxofon de-al sau.
   
Concertul de la Bucuresti a durat in jur de o ora si jumatate.
   
Instrumentistul Kenneth Gorelick, nascut in 1956 si cunoscut mai bine sub numele de scena Kenny G, a devenit celebru odata cu cel de-al patrulea album al sau, "Duotones", lansat in 1986.
   
In 2003, Kenny G s-a clasat pe locul 25 in topul celor mai bine vanduti artisti din lume.



Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii