Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Romania isi cauta "ambasadoare a frumusetii" pentru Miss Universe 2009

Joi, 04 Iunie 2009
Romānia isi cauta "ambasadoare a frumusetii" pentru Miss Universe 2009Miss Universe Romania 2009, concursul care va decide reprezentanta Romaniei in finala competitiei internationale ce desemneaza cea mai frumoasa femeie din lume, va avea loc pe 27 iunie, acesta urmand sa fie difuzat de televiziunea publica, informeaza organizatorii.

Anul acesta este primul, dupa o pauza de 11 ani, cand Romania va avea posibilitatea de a se inscrie in concursul care desemneaza cea mai frumoasa femeie din lume, care va avea loc in Bahamas.
    
"Sunt extrem de entuziasmata ca Romania va fi reprezentata anul acesta la concursul Miss Universe, ce se va desfasura in Bahamas", a declarat Paula Shugard, presedinte al Organizatiei Miss Universe. "Am certitudinea ca in cadrul competitiei locale va fi selectata o reprezentanta minunata, care va fi un adevarat ambasador al tarii sale", a mai spus ea.
    
Tinerele din toata tara au posibilitatea de a se inscrie in competitie pe site-ul oficial http://www.missuniverseromania.com sau in incinta Baneasa Shopping City, pana pe data de 11 iunie. Preselectia celor 24 de finaliste va avea loc la Baneasa Shopping City, pe 13 si 14 ale lunii.
    
Finala concursului national va avea loc pe 27 iunie 2009, intr-un show ce va fi transmis in direct de Televiziunea Romana si prezentat de Valentina Ionescu.
    
Dayana Mendoza, din Venezuela, detinatoarea titlului Miss Universe 2008, va participa la alegerea celei mai frumoase romance, in calitate de membru al juriului.
    
Castigatoarea marelui premiu va reprezenta Romania in marea finala, asa cum au facut-o in trecut si alte participante, precum actrita Daniela Nane (1991) sau presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase (1996).
    
"Participarea la Miss Universe 1991 a fost o experienta de neuitat, care mi-a intarit decizia de a-mi cladi viata frumos, prin propriile forte, alegand o profesie care sa-mi placa si care sa-mi puna in valoare aptitudinile", a declarat Daniela Nane, detinatoarea titlului Miss Universe Romania 1991, informeaza Mediafax.
    
Din cele 24 de finaliste selectate din intreaga tara, Miss Universe Romania 2009 va fi aleasa in urma mai multor probe, printre care si cea a prezentarii costumului popular. Proba decisiva va fi cea a interviului de personalitate, juriul urmand sa analizeze echilibrul psihic al concurentelor, sarmul personal si increderea in sine, abilitatea de a comunica liber, precum si consistenta informatiei transmise.
    
Punctajul final, in urma caruia va fi aleasa castigatoarea titlului Miss Universe Romania 2009, se va calcula din procente egale de 50% provenite din notele acordate de juriu si public, prin televoting.

Te-ar putea interesa:
  • Miss Universe 2009 este din Venezuela

    Miss Venezuela, Stefania Fernandez, in varsta de 18 de ani, a fost aleasa Miss Universe 2009, duminica seara, la Nassau, in Bahamas, a anuntat prezentatorul celebrului concurs de frumusete, aflat la cea de-a 58-a editie, informeaza AFP.

  • Oana Paveluc, noua Miss Universe Romania 2010

    Alexandra Catalina Filip, desemnata, vineri, Miss Universe Romania 2010, a renuntat la coroana, locul acesteia fiind luat, conform regulamentului, de castigatoarea premiului intai, Oana Paveluc, informeaza un comunicat.

  • Alexandra Catalina Filip este Miss Universe Romania

    Alexandra Catalina Filip, o tanara de 19 de ani din Buftea, campioana nationala la dans sportiv, a fost aleasa, vineri seara, sa reprezinte Romania in finala Miss Universe, care va avea loc pe 23 august, la Las Vegas.

  • Bianca Elena Constantin este Miss Universe Romania

    Bianca Elena Constantin, o tanara de 20 de ani din Piatra Neamt, a fost aleasa, sambata seara, sa reprezinte Romania in finala Miss Universe, care va avea loc pe 23 august, in Bahamas.

  • Miss Romania 2009 si Gala Fotbalului romanesc

    La Rin Grand Hotel a avut loc seara trecuta Gala Fotbalului Romanesc si concursul Miss Romania, eveniment organizat de Asociatia Fotbalistilor Romani si de Clubul Sportiv al Jurnalistilor.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii