Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Sfaturi pentru o protectie solara maxima

Luni, 09 Iulie 2007

Sfaturi pentru o protectie solara maximaAi luat concediul mult dorit si te pregatesti sa mergi la plaja...Inainte de toate, nu uita sa iti procuri lotiunea de plaja potrivita, care te protejeaza de radiatiile solare. Daca vrei sa ai intotdeauna o piele frumoasa si sanatoasa, protejeaza-te atunci cand faci plaja.

 

 

 

 

 

 

Sfaturi pentru o protectie solara maximaCe trebuie sa faci pentru ca protectia sa fie maxima?

1. nu uita, ca inainte de expunerea la soare sa aplici lotiunea de plaja.
2. daca ai pielea sensibila foloseste o crema cu un factor de protectie ridicat 20-25 SPF.
3. desi sunt multe lotiuni de plaja, care sunt rezistente la apa, pentru a fi protejata, reaplica lotiunea pe durata intregii zile.
4. nu te expune la razele soarelui intre orele 11.00-16.00.
5. bea apa plata minimum 2 litri pe zi.
6. evita consumul de alcool si de cafea.
7. protejeaza-ti capul de insolatie, purtand o palarie si o pereche de ochelari de soare.
8. in perioada caniculei este recomandat sa va imbracati in haine deschise, colorate si cat mai largi sau lejere.
9. aplica pe buze un balsam protector, pentru a le feri de deshidratare (uscare).

 

 

Sfaturi pentru o protectie solara maxima Protejeaza-te cu lotiunea potrivita tipului tau de piele si vei fi mult mai frumoasa. Tenul va fi mult mai luminos si catifelat, iar bronzul ii va da o stralucire aparte. Exista o gama larga de produse cosmetice pe piata romaneasca, lotiuni, creme, spray-uri, cu diferiti factori de protectie. Lotiunile si cremele sunt excelente pentru protectia fetei si a corpului, iar spray-urile sunt indicate pentru copii si zonele mai greu accesibile (spatele, umerii). Nu uita ca oriunde ai fi trebuie sa te protejezi de radiatiile UV, pentru ca in timp, acestea pot cauza probleme pielii dumneavoastra. Arsurile solare pot cauza in timp melanom (cancer de piele).

 

 

Sfaturi pentru o protectie solara maxima Predispusi la cancerul de piele sunt:
- persoanele  cu pielea sensibila si parul deschis la culoare.
- pielea care prezinta alunite.
- persoanele care au obiceiul de a se bronza artificial la solar.

In cazul in care, ati observat ca v-au aparut alunite noi sau cele vechi si-au modificat aspectul, mergeti la un consult medical. Pentru o viata sanatoasa si frumoasa, protejati-va de razele UVB si razele UVA. Nu uitati ca o bronzare rapida a pielii poate cauza si efecte secundare cum ar fi: dureri de cap, ameteli si febra. Aveti rabdare si in timp veti obtine o piele frumos bronzata, dar si sanatoasa.

Te-ar putea interesa:
  • Mersul pe jos - un mod sanatos de a fi in forma maxima!

    Vreti sa va pastrati sanatatea si tineretea? Bineinteles ca da! Cercetatorii au descoperit cel mai simplu mod de a-ti pastra psihicul si fizicul sanatos, si anume - mersul pe jos!

  • In forma maxima dupa Sarbatori!

    Ai avut parte de cele mai frumoase Sarbatori de iarna, de pana acum, cu mese imbelsugate in familie si voie buna. Insa, chiar daca ele au luat sfarsit, organismul tau are nevoie sa se refaca dupa mesele copioase alcatuite din preparate traditionale romanesti (sarmale, caltabosi, carnati, lebar, toba).

  • Sfaturi pentru glicemia ta

    Una dintre afectiunile care care necesita o analiza atenta a stilului de viata si cel alimentar este diabetul. Desi considerata o boala de gravitate medie, nivelul glicemic trebuie tinut sub observatie in permanenta. Astfel, diabetul nu este atat o boala periculoasa cat una meticuloasa si persistenta pe intreaga perioada a vietii. Intr-adevar, medicina nu a definitivat un tratament complet pentru diabet de aceea, odata instalat, el nu va putea fi indepartat din organism, ci doar efectele sale vor putea fi minimalizate.

  • Sfaturi 'Happy' pentru acele zile

    In fiecare saptamana te asteapta cate un Macbook, cel mai sic laptop pentru o fata cool ca tine. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi Always "Happy Quiz" si sa intri in concurs completand date tale in pagina de la finalul sondajului. Nu uita sa trimiti sondajul si prietenelor tale, ca sa va bucurati impreuna de premii.Te-ai gandit vreodata ca in acele zile ai norocul sa mananci cata ciocolata vrei? Ca un simplu pupic pe obraz te va face sa chicotesti o zi intreaga? Si ca pentru cateva zile poti sa spui tot ce-ti trece prin minte?

  • Mastile de protectie si dezinfectantul pot reduce riscul de contagiere cu pana la 50%

    Folosirea unei masti si a unei substante dezinfectante pentru maini poate reduce riscul de contagiere, in cazul unor boli precum gripa, cu pana la circa 50%, arata un studiu desfasurat in SUA, potrivit Reuters.

Mesaje (1) »
...
scris de nebuno , July 15, 2013

am munca de teren si ma bronzez foarte repede pe fata si gat asi dori un sfat o crema sa ma protejeze de bronzul partial caree foarte urat

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii