Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Trei vitamine, intr-un nou soi de ardei gras, in Marea Britanie

Joi, 30 Iulie 2009
Trei vitamine, intr-un nou soi de ardei gras, in Marea BritanieUn nou soi de ardei, numit ACE, dupa cele trei vitamine pe care le contine, a fost descoperit in Israel si este promovat de cercetatorii britanici, informeaza dailymail.co.uk.


Acest ardei contine mai multe vitamine, dar si antioxidanti, decat celelalte soiuri, potrivit cercetatorilor. Astfel, un singur ardei ACE furnizeaza aportul necesar zilnic de vitamina C si jumatate din cel necesar de vitaminele A si E.


Varietatile de ardei gras deja comune pe piata au un nivel ridicat de vitamine C si A, dar noul soi are in plus vitamina E, un puternic antioxidant care poate preveni aparitia cancerului.


Ardeiul ACE este rosu, mai inchis la culoare decat alte soiuri, si putin mai alungit decat alte varietati in forma de clopot.

Cercetatorii de la Marks & Spencer au dezvoltat acest soi, descoperit in Israel, in orasul Waltham Cross din tinutul britanic Essex, unde planta creste fara pesticide, informeaza Mediafax.


"Sper ca in urmatorii ani sa ajungem sa comercializam numai acest ardei, intrucat oamenii devin mai sanatosi ridicandu-si nivelul de vitamine din organism. Acesta este unul dintre cele mai sanatoase produse pe care le avem si are si un gust bun, asa ca sunt sigur ca le va placea clientilor nostri", a spus doctorul Simon Coupe, specialist in produse proaspete la Marks & Spencer.


Pe de alta parte, Sue Baic, de la British Dietetic Association, a atras atentia ca acesti ardei nu ar trebui vazuti ca "un glont magic" si ca oamenii ar trebui sa consume mai multe varietati de fructe si legume pentru a avea o dieta sanatoasa.



Te-ar putea interesa:
  • Ardei umpluti cu legume

    Ingrediente:- 8 ardei grasi- 2 morcovi- 1 patrunjel- 1 ceapa- 4 rosii- 1 lingura de zahar

  • Salata de ardei copti

    Poate ca mai incet decat ne-am dori, insa sigur, ne bucuram de venirea primaverii. Schimbarea de anotimp se reflecta printre altele si in piata sau in gradina, dupa caz. Iar pentru a exploata cum se cuvine acest sezon, va recomandam o reteta tematica: salata de ardei copti.

  • Ardei umpluti cu hribi

    Hribii reprezinta o ciuperca comestibila, cu palarie de culoare bruna - galbuie si cu piciorul alb. Va propun o reteta de ardei umpluti cu acest tip de ciuperca.

  • Salata de vinete cu ardei copti

    Este vara si cum ne aflam in plin sezon estival, va recomandam o reteta de salata de vinete delicioasa, preparata cu ardei capia sau ardei grasi copti. Usoara, rafinata si gustoasa, salata de vinete se potriveste perfect cu sezonul cald. 

  • Ardei umpluti cu zarzavat pentru iarna

    Daca va doriti o gama variata de muraturi pentru iarna, incercati reteta delicioasa de ardei capia sau grasi umpluti cu zarzavat. Servita alaturi de mancarica de fasole sau la orice tip de friptura, va aduce un plus de savoare.

Mesaje (1) »
...
scris de Fake Tag Heuer Watches, November 18, 2013

For those who are within the marketplace for a Rolex watch <a rel="nofollow" href="http://www.gisteq.com/shop-hublot.php">Fake Hublot Watches</a>, you definitely need to be certain you're acquiring the actual issue. <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer</a> <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches for sale</a> The Rolex model of watches may be the most copied watch within the world, some employing pretty advanced counterfeit strategies <a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>Replica Rolex Watches</a> . <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches</a> 1 assume to think about is that if it appears too great to become accurate <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> , or is often a as soon as inside a daily life time offer, it can be in all probability a pretend <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> .

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii