Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Elie Saab - rochii de mireasa haute - couture 2009 - 2010

Marti, 04 August 2009
Elie Saab - rochii de mireasa haute - couture 2009 - 2010Elie Saab, unul dintre putinii designeri ce fac parte din Federatia Franceza de Haute Couture, ne-a prezentat la Runway-ul din iulie 2009, care a avut loc la Paris, o colectie all-white sofisticata si eleganta.

Amprenta consacrata a lui Elie Saab, folosirea broderiilor executate manual, o regasim si in aceasta colectie sub forma unor motive florale prezente aproape la fiecare tinuta.

Prezentarea a fost deschisa de o rochie cu o croiala clasica, avand o maneca brodata, dupa care s-a trecut treptat la costumatii cu volume mai mari, foarte vibrate, variind de la tinute cu umeri mari, asimetrici, la costume cu solduri arhitecturale si apoi la rochii lungi de tip sirena.

In realizarea colectiei s-au folosit numai materiale pretioase, pornind de la matase naturala si ajungandu-se la tesaturi cu cristale.

O colectie de lux, destinata unei clientele restranse, ca toate creatiile Haute Couture, daca ne gandim la costuri si la timpul necesar confectionarii manuale a fiecarei tinute.


Lavinia Nistor

Sursa foto: style.com


elie_saab_ 1.jpg
elie_saab_ 10.jpg
elie_saab_ 11.jpg
elie_saab_ 12.jpg
elie_saab_ 13.jpg
elie_saab_ 14.jpg
elie_saab_ 15.jpg
elie_saab_ 16.jpg
elie_saab_ 17.jpg
elie_saab_ 18.jpg
elie_saab_ 19.jpg
elie_saab_ 2.jpg
elie_saab_ 20.jpg
elie_saab_ 21.jpg
elie_saab_ 22.jpg
elie_saab_ 23.jpg
elie_saab_ 24.jpg
elie_saab_ 25.jpg
elie_saab_ 26.jpg
elie_saab_ 27.jpg
elie_saab_ 28.jpg
elie_saab_ 29.jpg
elie_saab_ 3.jpg
elie_saab_ 4.jpg
elie_saab_ 5.jpg
elie_saab_ 6.jpg
elie_saab_ 7.jpg
elie_saab_ 8.jpg
elie_saab_ 9.jpg
elie_saab_.jpg
 

Te-ar putea interesa:
  • Elie Saab - colectia haute couture toamna -iarna 2011/2012

    Colectia haute couture semnata Elie Saab l-a propulsat pe designer in atentia celor din lumea modei prezenti la eveniment. Elie Saab este cunoscut drept maestrul rochiilor de seara si a imbracat mai multe vedete pentru aparitiile lor pe covorul rosu.

  • Elie Saab - Colectia primavara 2009 la Paris Fashion Week

    Designerul de origine libaneza, Elie Saab s-a remarcat de-a lungul timpului datorita colectiilor haute-couture de o mare eleganta si a rochiilor de seara, preferate in numeroase randuri de vedete de talie internationala.

  • Zuhair Murad- rochii de seara haute couture

    Designerul libanez Zuhair Murad si-a lansat colectia de rochii de seara primavara-vara 2010 pe 26 ianuarie in cadrul Festivalului Paris Fashion Week.

  • Rochii de mireasa Yolan Cris - colectiile 2009-2010

    Yolan Cris este o casa de moda catalana care a fost deschisa datorita entuziasmului si dorintei de a crea frumos, a trei oameni care acum isi pun la dispozitie timpul si sufletul pentru ca acest proiect sa mearga. Mercedes Alvares are foarta multa experienta in domeniul rochiilor de mireasa, Yolanda Perez se ocupa de design, iar Cristina Perez conduce compania.

  • Rochii de mireasa Franc Sarabia- colectia toamna-iarna 2009-2010

    Casa de moda Franc Sarabia a lansat noua colectie de rochii de mireasa pentru toamna-iarna 2009-2010, semnata de designerul Francis Montesinos. Aceasta colectie sofisticata si eleganta este potrivita atat zilelor mai calduroase, cat si celor specifice anotimpului rece.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii